Математически турнири - 32

• 95 805
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Ау, списъкът е трепач. 2 пълни страници, 10 празни.

За моя приятна изнанада са класирани и сребърните медали Simple Smile

# 91
  • София
И ние сме класирани. Две момиченца от един и същи клас. Трето от техни клас е 10 в листата за чакащите, надявам се, че ще класират и нея и да си направят отбор. Много ще се радват. Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 14:49 от 450

# 92
  • Варна
Ау, списъкът е трепач. 2 пълни страници, 10 празни.

За моя приятна изнанада са класирани и сребърните медали Simple Smile
Зависи за кой клас - не всички  Peace

# 93
Ако детето има медал от МБГ/явило се е в Найден Геров/,трябва да отидем до Славейков,за да си го потърсим и вземем ли?Прощавайте,но наистина не мога да разбера. Embarassed

Трябва да отидеш и да го вземеш оттам, където се е явило детето.

Днес успях все пак, но на сайта информацията продължава да не е обновена, откъде се предполага да разберат родителите на деца неучещи в Славейков кога могат да си получат сертификатите.

Бубче, как беше организацията в Найден Геров - много по-близко ни е, а и предвид издънката на "Материка" и някой тънки хитрости в "Славейков" не смятам догодина да се явяваме там. Междувременно писах и на организаторите на МБГ за нередностите при провеждането , но досега не са взели отношение.

И едно питане относно финала на МБГ за втори клас - в списъка на чакащите са около 10 деца с 34 т. - дъщеря ми също е с толкова, но не е включена, предполагам, че може да са извели 10-те деца с най-добро време; има ли други, които също имат 34 т., а не са включени? Не че се натискам предвид, че явяване на финала заформя една обща сума от над 150 лв., но все пак да разбера реда.

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 15:05 от mariposa de noche

# 94

Бубче, как беше организацията в Найден Геров - много по-близко ни е, а и предвид издънката на "Материка" и някой тънки хитрости в "Славейков" не смятам догодина да се явяваме там. Междувременно писах и на организаторите на МБГ за нередностите при провеждането , но досега не са взели отношение.

Състезанието се проведе след часовете/12,15ч-13,15ч/ и децата,които бяха приключили,си излизаха на двора. Няколко дни преди това класните ръководители бяха казали кой в коя стая ще е и нямаше чудене и бутане по коридорите. Даже мисля,че имаше изнесени списъци с разпределението.Друго не се сещам. Rolling Eyes

# 95
  • София
За Великденското в 125 децата (1 и 2 клас) този път са разпределени предварително. Като плащах и ми казаха стаята, в която ще бъде. Но пак е хубаво по-рано да се отиде.

# 96
  • София
Може ли да попитам, такива, които са ходили на финала на МБГ. Тези оферти, които са дадени, може ли да се възползва дете, само с един родител, или трябва да се плати цяла стая?

# 97
  • Варна
Още не съм сигурна дали ще го заведа на финала на МБГ. В момента мъж ми го няма... сама с трима юнаци. Раздвоена съм.

# 98
На моят сладур май също не му се решава вече.Остана 1 нерешен вариант за ВМС,едва ли ще се хване днес точно. Grinning Май мисля след ВМС да приключваме за тази учебна година и без друго няма нито едно пропуснато състезание в трети клас.На МБГ е със сребърен медал,не го е получил още ,даже не са казали и награждаването кога ще е.
Късмет на децата утре.

# 99
Да подсетя пак майките на първокласниците. Утре дайте на децата си листове за чернова, резервен химикал и в 125-то гледайте да сте малко по-рано там, защото разпределението е на стената и става струпване и олелия.

мерси!!! аз с липсата на навици предния път на ЕК отидохме без лист и без молив и химикал, без нищо  ooooh! добре, че имах химикал в чантата си, с която бях......... и добре, че отговорите бяха на бланки. мани мани

# 100
Може ли да попитам, такива, които са ходили на финала на МБГ. Тези оферти, които са дадени, може ли да се възползва дете, само с един родител, или трябва да се плати цяла стая?

Задължително ли децата трябва да са с родител?Или може един родител и няколко деца?

# 101
  • София

Задължително ли децата трябва да са с родител?Или може един родител и няколко деца?
Може.
Ние миналата година не сме се възползвали от предложените от организаторите хотели. Сами си резервирахме в друг хотел, който ни допадна повече като условия.

# 102
  • София
В помощ на останалите лутащи се като мен в организацията на МБГ, чиито деца са се явявали в Детската академия в София и Пловдив- записването за финала ще става през тях. Повече информация на фейсбук страницата им.

# 103
  • София
Дидито много благодаря за информацията за записването за финала на МБГ. Тъкмо се чудех дали да говоря с учителката.
От нашият клас има две дечица класирани  и още едно от съседен клас от същото училище, така че направо и отбор може да си сформират.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт