Математически турнири - 32

• 95 760
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush записах детето на Еврика.
някой може ли да каже как се провежда?
в смисъл, дали се пише направо на листа с теста или е като кенгуруто, на отделен лист. Blush забравих да попитам при записването. Blush

на сайта на училището има информация за син химикал, но точно за това няма   Blush

благодаря  Hug

# 661
  • София
Някой може ли да ми каже дали има някъде теми за втори клас, освен за 2014 г за нац математическо състезание, бившето ЕК - национален кръг?

# 662
  • София
Някой може ли да ми каже дали има някъде теми за втори клас, освен за 2014 г за нац математическо състезание, бившето ЕК - национален кръг?
Aila, през 2014 г. за първи път имаше отделна група/тема за 2ри клас. Предишните години са решавали за 3-4 кл., така че други няма да намериш.
Аз мин. година давах на баткото от тези за 3-4кл- труднички си му бяха и не можеше да реши всичко. По-скоро решавайте от други състезания (ЕК, ИС,...). Успех  Hug

# 663
  • София
Jiema благодаря за отговора  Hug. Ще погледна тези за 3-4 клас тогава дали има нещо което може да е подходящо. На другите състезания темите ги е минавала.

# 664
Международния турнир за млади математици  http://www.dnevnik.bg/intervju/2015/05/29/2542382_doc_veselin_gu … _bude_domakin_na/

# 665
Добре де - това с каква цел го правят?
 /Извинете - може би не съм много вътре в нещата, но забелязвам, че са последни в показването на резултатите от  състезанията. А колко са любезни....конкретно в офиса на МГ/
1. Много сме велики!
2. Няма по-добри от нас в цяла България!
3. Няма по-значими от нас във Варна?
...ами дразнещо е отношението.

# 666
Добре де - това с каква цел го правят?
 /Извинете - може би не съм много вътре в нещата, но забелязвам, че са последни в показването на резултатите от  състезанията. А колко са любезни....конкретно в офиса на МГ/
1. Много сме велики!
2. Няма по-добри от нас в цяла България!
3. Няма по-значими от нас във Варна?
...ами дразнещо е отношението.

ами всичко туй, и задължително резултатите в петък вечер, да не би случайно някой родител да вземе да ги обезпокои... да не забравяме, че най-важно в случая е класирането на 4-ти клас, та е вероятно да има дискусия за някое по-специално дете... в крайна сметка с тяхното си състезание се определя и приема, т.е. имат контрол какво се случва... а и няма ли инспекция по труда, явно често се трудят в извънработно време Simple Smile

# 667
  • най-шареното място
Прочетете назад за организациите и изнасянето на резултати и по други места.
Последният пост е впечатляващ. Очаквате да имат "оперативка" ли? И защо да ги безпокои който и да е, в която и да е МГ? Никак не държа на отговор и без това не е по темата дискусията. Само обясних което му е интересното.

# 668
Прочетете назад за организациите и изнасянето на резултати и по други места.
Последният пост е впечатляващ. Очаквате да имат "оперативка" ли? И защо да ги безпокои който и да е, в която и да е МГ? Никак не държа на отговор и без това не е по темата дискусията. Само обясних което му е интересното.

Извинете, най-шареното място, в което живеете е Варна или си пишете ей така - за брой мнения? Коментирахме конкретно МГ Варна. Ако имате мнение - напишете го! Ако не....

# 669
  • най-шареното място
Извинете, най-шареното място, в което живеете е Варна или си пишете ей така - за брой мнения? Коментирахме конкретно МГ Варна. Ако имате мнение - напишете го! Ако не....
Моля. Бях съвсем конкретна по отношение на оплакванията в предния пост /с точките/. Но не заядлива. Може би затова няма разбиране. Проверете си фактите.

# 670
Фактите са, че рядко някой успява да публикува резултати след МГ Варна. А днес направо се излагат.

# 671
Фактите са, че рядко някой успява да публикува резултати след МГ Варна. А днес направо се излагат.

Дидева е абсолютно права,а и това за петък вечер също е традиция.

# 672
  • най-шареното място
В същото време никога при явяване на състезание няма вариант да си търсиш мястото в списък, което е практика другаде. А и организират /изнасят резултати/ на малко състезания /едното, от които е Кенгурото/. Обаче като ги изнесат си стоят на сайта /търсих скоро кенгурски резулттаиу и бяха свалени/. Пак факти.

Дидева, аз реагирах на тона и идеята да не си запознат, но да изредиш общи обвинения.
Явно имат някакъв проблем. И телефоните им не са ОК, явно.

# 673
Когато има желание, има и начин.
Миналата година  много сериозна авария доведе до срив в цялата мрежова инфраструктура на НПМГ и опитите да се възстанови нормалното ѝ функциониране не успяха. Това се случи точно в деня, в който трябваше да излязат резултатите от всички вътрешни изпити на над 1000 деца.
Резултатите бяха качени на друго място и линк към тях беше даден тук - в БГ Мамма.
Ако непубликуването на резултатите от ПМЗ и приема след 4 клас се дължи на технически проблеми, нека да намерят подобно решение. Да ги качат на сайта на СМБ, на Славейков и да пуснат един линк някъде, където е сигурно, че ще бъде видян. Новината ще се разпространи лавинообразно.
И, вярвай ми, предпочитам да си видя резултатите на детето в деня на състезанието и после да ги свалят след две-три седмици, отколкото да чакам две-три седмици, за да ги науча, пък ако ще после да стоят на сайта до второ пришествие.
Скрит текст:
Тази защита ме кара да мисля, че си свързана по някакъв начин с МГ - Варна? Детето ли учи там?

А! Докато пиша, новината за резултатите е вдигната най-отгоре с днешна дата. Може би скоро ще ги видим!

# 674
  • най-шареното място
Дидева, напълно си права, че има начини неизползвани. И гафът не е малък, но и анагажиментът го позволява /"след 17ч"/. Ама не били любезни и не можели родители да звънят... а за какво по-точно да звънят...  идея нямам.
ПП Явно сега пишат. Успех на четвъртокласниците!

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 21:04 от ом

Общи условия

Активация на акаунт