Математически турнири - 32

• 95 749
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Качиха математиката.
Преглед на математическите знания - резултати

И класирането за прием също. Малко не е по темата, но много хора го чакат.

Класиране на учениците за прием в МГ - Варна след 4 клас

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 21:12 от Анонимен

# 676
Дидева, напълно си права, че има начини неизползвани. И гафът не е малък. Ама не били любезни и не можели родители да звънят... а за какво по-точно да звънят...  идея нямам.

ПП Явно сега пишат. Успех на четвъртокласниците!

Да, категорично твърдя, че в офиса на МГ Варна са крайно нелюбезни. И да, също така обяснението защо обикновено си публикуват резултатите петък вечер, а именно - да не ги безпокоят родители, съм го чул точно от хора на МГ. Това са фактите, другото са безсмислени обяснения и трупане на постове...

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 21:10 от Rumen_s

# 677
Може ли някой по резултатите да ни ориентира за отговора на спорната задача 9 за втори клас?

# 678
  • Варна
Имам следното питане относно задачите от ПМЗ за първи клас. В листа със задачите   ,който стои пред мен ясно пише, че задача 9 и 10 при подробно описано решение се оценяват с по 8 точки. Как се получават тогава тези 9, 10, 11, та и 12 точки в оценяването на тези две задачи , което е дадено в публикуваните резултати в сайта. newsm78
Скрит текст:
Дъщеря ми също има повече от 8 точки на 10 задача  Thinking

# 679
Като гледам от пети включително нагоре, оценяването ми е горе-долу ясно.
В първи клас, ако първите осем задачи са по две точки всяка, то може девета и десета да се оценяват по 12 точки. Но защо има разлика с написаното в състезателния лист...
Ей затова се качват резултати в петък вечер. Не може и по телефона да попиташ.  Mr. Green

# 680
Може ли някой по резултатите да ни ориентира за отговора на спорната задача 9 за втори клас?

Познавам едното дете с пълен брой точки на 9-та задача, утре ще го разпитам за логиката му при решаването. И мен това ме гложди. Като се погледне класирането прави впечатление, че основният препъни-камък при второкласниците е именно 9-та задача.

Другото, което се набива на очи, е особено слабото представяне на първокласниците. Нямам поглед върху задачите им, но все пак тази година регламентът беше значително улеснен и само две задачи се разписват, а резултатите по мое мнение са трагични.

# 681
И при втори клас 9 и 10 задача са по 10 точки, а не 8. Може би има разлика при различните класове в точките на тези задачи.

# 682
  • Варна
Поизпотиха ни за пореден път МГ-Варна ,но поне си струваше чакането !  Simple Smile

# 683
Поизпотиха ни за пореден път МГ-Варна ,но поне си струваше чакането !  Simple Smile

Поздравления и успех на младежа (ако съм разбрала правилно).

# 684

Честито!Пожелавам на детето още много успехи в математическа гимназия!
Честито на приетите деца и на родителите им!!!

# 685
Случайно някой да има задачите за 4-ти клас от ПМЗ тази година? Ще съм благодарен ако ги прати на rumen_s@abv.bg

И честито на всички приети в МГ Варна!

# 686
Честито! Поздравления за детето!

# 687
Поздравления за всички приети в МГ Варна!

# 688
Поздравления и от мен!
Имам познато дете, което още от ДГ беше изявен математик, сигурно беше приемането му и не е изненада, но все пак е труд и напрежение.

Успех на малките гимназисти!  bouquet

# 689
Да питам, на 06.06 националното в СМГ, има ли някъде разпределението на децата предварително, или когато се отиде на място разбираш?

Общи условия

Активация на акаунт