SUPERNATURAL: He Ain't Heavy, He's My Brother

• 28 041
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Последните 2 епизода бяха страхотни! А финалът... Crazy Май досега не ми е било толкова интересно.

И сега Смъртта умря ли? Sad

Най-сетне видяхме Краули в пълния му блясък! Heart Eyes Дано с Кас се оправят някак си и оцелеят и двамата.

А на Сам през цялото време ми се искаше да му обърша 2 шамара. Не знам защо така взе да ме изнервя това момче, добре, че драмата свърши, надявам се. Rolling Eyes

# 526
# 527
  • Buffyworld
А аз така и не разбарх - кога точно изчезна белега на Дийн ? Когато уби Смъртта , или когато Роуна завърши заклинанието ? Някой може ли да ме светне по въпроса ?  Mr. Green

# 528
Според мен когато се завърши заклинанието.
Гадна кучка е маминка, иска да ми убие Фъргас.  Crossing Arms Страхотен Краули в този епизод.  Heart Eyes
Готин финал на сезона. Абе с една дума, не очаквах, но съм приятно изненадана от финала.

# 529
  • Buffyworld
Мерси !  Hug

АЗ също мислех, че е благодарение на Роуина. А това , че уби Смъртта е просто бонус  Mr. Green

За съжаление трябва доста да почакааме до новия сезон, но няма значение. Важното е, че ще има следващ сезон.  Hug

# 530
Доста време има да чакаме - да, но дано си заслужава.
Дийн уби Смъртта за да защити Сами.
Не ми се искаше да умира, вярно малко участва в епизодите, но го харесвах. И сега какво ще стане? Като Смъртта е "мъртав"? Не може без него.  Rolling Eyes
Роуина много силна вещица се оказа.  Thinking Как настрои Кас срещу Краули.
Да не вземат да ми убият Фъргас, че не знам.  Crossing Arms

# 531
Може да има нова смърт Flutter
Кога ще ги очакваме обратно септември ли newsm78
Много ми хареса финала и това, че Дийн махна белега най- после.

# 532
Аз тук бях на кантар, хем ми се искаше Дийн да махне белега, хем страшно много харесвам лошия Дийн.
Да не вземе сега Дийн да стане Смъртта.  Joy
Гледах пак с ММ и забраненият плод не бил ябълка, а дюля.  Mr. Green Тоя Фъргас.  Heart Eyes

# 533
Уж,пише октомври да очакваме 11-ти сезон.

Аз още не съм гледала ,оставям си го за утре за по-сладко ,не ви чета  Mr. Green

# 534
  • В две мънички очи...
Ами да нали трябва да има приемственост - представям си Дийн с косата Simple Smile
Роуина май стана по-силна след като направи заклинанието - но дали черпи някакви сили от освободената тъмнина или от яд че я принудиха да убие единственият човек който е обичала.

# 535
Може и книгата да и дава сили.

А оковите не трябваше ли да са такива, които спират правенето на магии? Или тя стана толкова могъща, че и те не успяха да я спрат? Rolling Eyes

# 536
  • Buffyworld
Да, наистина, нали тя беше с окови. АЗ да ви кажа го гледах много късно през нощта и след двайстата минута постоянно заспивах. Но не съм изтрила  още серията, пазя я и ще гледам още веднъж, че май половината финал съм го проспала  #Crazy Embarassed Joy

# 537
  • В две мънички очи...
Много добър беше финалът. Аз го гледах уж много добре, но нещо не успях да схвана защо трябваше да убие Сами, за да не го търси ли?

# 538
# 539
Много добър беше финалът. Аз го гледах уж много добре, но нещо не успях да схвана защо трябваше да убие Сами, за да не го търси ли?

Май нещо такова. Убягнала ми е друга причина.

Общи условия

Активация на акаунт