SUPERNATURAL: He Ain't Heavy, He's My Brother

• 28 040
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • Buffyworld
 Да и аз така го разбарх. Най- лошото беше обаче, че Дийн  се съгласи и буквално поднесе Сам на Смъртта.

# 541
# 542
Да и аз така го разбарх. Най- лошото беше обаче, че Дийн  се съгласи и буквално поднесе Сам на Смъртта.

Аз не го намирам за чак толкова лошо, даже го разбирам Дийн. Все пак става въпрос за невиждано Зло, което самият Бог е затворил и което грози цялото човечество... А Сам е един. Rolling Eyes

# 543
  • # супернатурална #
Един, ама Сам  Laughing Разбира се, че ще избере да спаси Сам пред това да спаси света. Света после ще го спасяват двамата. Въпреки, че си мисля, че ако сериалът не беше подновен за 11 сезон, точно това щеше да е финалът - Дийн убива брат си, както Каин Авел. Радвам се, че не се случи това.
Замислих се само защо все пак трябваше да убива Смъртта. Той им е много полезен, а и ми се се струва, че имаше сантимент към тях  Grinning Може би Смъртта не би приела едно такова разиграване. Финалът, и изобщо цялата серия бяха невероятни, иска ми се да гледам поне още веднъж и да продължим да чопкаме  Heart Eyes

# 544
Уби Смъртта, защото Смъртта щеше да убие Сам, ако Дийн се беше отказал.

За да има сериал, естествено, че ще избере Сам пред Света, ама реално и обективно погледнато, би следвало да избере Света. Не знам аз в подобна ситуация как бих постъпила. Thinking

Иначе не ми се иска никой от 4-мата главни да умират, особено Кас и Краули. Mr. Green А без Сам или Дийн няма да има сериал... Но си мисля - дали няма да е твърде захаросано на финала на сериала двамата да отпрашат към залеза с Импалата. Все пак сме виждали Рая, виждали сме ги да умират, виждали сме ги в Ада и Чистилището. Смъртта далеч не е краят, поне в този сериал. Та може би би ми харесало ако единият умре/го убият и дадат как след 20 години, да кажем, умира и другият, отива в Рая и там го чакат всички приятели и близки. Е, или поне другият брат.

И оттук се сещам за друго. Малко не ми харесва идеята за Рая. Ок, всеки си живее щастливо в неговия собствен Рай, но е доста самотно. Или като се съберат семейства, могат да си живеят заедно? newsm78

# 545
  • Buffyworld
И на мен точно затова не ми хареса идеята за Рая - беше прекалено самотно. Не знам дали ги събират семействата, но ето - Боби си беше сам самичък, а можеше да го съберат с Елън и Джо например, или с първата му жена . Нали преди да стане ловец Боби е имал съпруга. Или когато в началото на шести  сезон показаха Сам в Рая - той си играше с някакво куче, но отново беше Сам - нито с майка си, нито с баща си.  Sad

# 546
# 547
Именно.
Съгласна съм с момичетата.
И на мен не ми допадна "идеята" за Рая.

# 548
Уау ,какъв финал

Heart Eyes

# 549
Хелоу Hug !
Ще гледам пак, ще прочета тук и ще пиша и аз Grinning .

4.22 vs 10.23:

# 550
Импалка  Hug
И аз ще гледам още  Heart Eyes

# 551
Карвър за Сезон 11:

Звучи супер Crazy Mr. Green

# 552
Импала ,наистина така звучи  Crazy

Heart Eyes

# 553
Въх, втората снимка Whistling