Име за момиче

• 3 216
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за предложенията.
Далия не е вариянт, тъй като племенницата ми се казва така. И сега се замислям, че и Калия не е особено удачен вариант, тъй като се различават само с 1 буква, но...
От предложенията ми хареса Алина. Елица също ми харесва. Притеснява ме това, че не знам как се изтоваря в чужбина... Знам, че не може да се съобразя с всичко и всички, на все пак...
Мисля се също, че Елица е и доста разспространено... Иначе и до името на сина ми би стояло добре, макар и това да  ми е последна грижа...
Съгласна съм, че не всяко име, съдържащо буквата "л" звучи нежно, но повечето на мен са ми нежни.

# 16
  • София
От предложенията ми хареса Алина. Елица също ми харесва. Притеснява ме това, че не знам как се изтоваря в чужбина... Знам, че не може да се съобразя с всичко и всички, на все пак....
в чужбина и имената и фамилиите ни ги бъркат постоянно
намерих и още имена с Л обаче започват : Лара, Лаура, Лена, Лиана, Луиза, (не знам дали го е написал някой) Елиза....и всичките са италиански (поне така са ги написали).... Rolling Eyes

# 17
Не съм чела коментарите до сега. От това, което си написала съм за Аделина. Това беше и моят първи избор. В крайна сметка избрах Анита и изобщо не съжалявам. Много нежно име, препоръчвам ти него. Алиса не мога да го възприема , а Калия и Рая не ми харесват. Може би Калина въпреки , че е често срещано сега.

# 18
  • Burgas, Bulgaria
Като не искаш да е Алиса може да е Алис. Предлагам също Елза, Елиза, Ели, Лили,Лилия, Леа.

# 19
Щом ти харесва да има Л, то изборът е голям - Лили , Лилия , Любов, Любима . Юлия , Джулия , Анелия . Амилия , Елия , Елис , Стела , Мила , Мирела , Милена, Мелинда , Мелани , Калина , Каролина , Камелия ,  Валерия , Валя , Вела , Весела , Ралица , Биляна , Галина , Селина , Силвия , Силвана , Силвина ....

# 20
  • София
Алина Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лора също много харесвам, Лилия също. Изабела/Бела. Виолета, Николета, Николина Simple Smile

# 21
Благодаря ви за предложенията! Hug

# 22
А харесахте ли нещо  newsm78 Любопитно ми е  Embarassed

# 23
Алиса и Аделина ми харесват , но напоследък май са много разпространени.

От предложените дотук ми хареса Алина.

Как се казва баткото?

# 24
  • край морето
Подкрепям предложенията за Алина.
Също Анелия, Белослава, Лора, Лина, Лилия, Елена, Елица, Емилия, Емануела, Магдалена.

# 25
Алиса е много хубаво! На мен ми харесват и Адела и Микаела. Много ми харева и Криста, макар че звучи по- грубо.

# 26
Лидия
Диляна
Бела
Силвия
Лаура / Лора
Алина

На мен също имената, съдържащи л, последвана или предшестваща от е, и, ю или я ми звучат нежно.
А има страшно много такива имена, така че измисли още малко критеррии.

# 27
  • Prague Czech Republic
Алисан  Peace

# 28
Аделина не ми харесва. Калия не е лошо, но галеното Кали ми напомня на чалга певицата.

Алиса е много хубаво, но и тук галеното Али не ми харесва, звучи ми като турско.

С Л предлагам Лилия, много ми харесва това име и е много нежно.

# 29
Предлагам ви Аделия. По-нежно е от Аделина и по-оригинално.
На мен много ми харесват почти всички имена, които се обсъждат тук, но най-вече Елиза и Алина. И как можах да пропусна Лилия.

Общи условия

Активация на акаунт