Име за момиче

• 3 212
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
  • Най-красивата страна
Харесвам Лидия,Елеонора,Елена,

# 31
На Алиса нищо му няма според мен, нормално име си е.
Калия ми е странно. По-добре Калина.
Аделина ми харесва. Ади е много сладко.

Лилия
Лилия
Луиза
Елиза

# 32
Лилия е прекрасно име. Още не знам пола на бебето ми, но ако е момиче сигурно ще се казва така. Харесвам също Алиса, Калина, Лора, Анелия, Елеонора.

# 33
Благодаря отново за предложенията и мненията! Simple Smile
Ще пусна анкета по-късно за имената, на които  сме се спрели... Почти сме сигурни кое ще е името, но все пак за ориентация... Simple Smile

А относно галените - ако е Алиса изобщо не мисля, че има нужда от галено име Peace и не мисля, че ще използваме такова. Същото се отнася и за Калия, макар и да отпада от списъка Peace

А някой беше питал как се казва другото дете. Борис се казва. Да, често срещано име е, но при мъжките имена няма особено голямо разнообразие. Mr. Green

# 34
Аз не обичам галени имена. На дъщеря ми и казваме на цяло име и малко се дразня като я наричат Ани. Според мен галените имена само засенчват целите , дори ги загрозяват в определени случаи.

# 35
Здравейте!
Очаквам момиченце през август. С таткото се влюбихме в едно име и почти от самото начало бяхме решили, че това ще е името. Но напоследък доста се позамислихме, разколебахме се и май се върнахме в изходна позиция. Не само, че хората около нас ни разубеждават, но и забелязвам, четейки тук, че има доста теми, в които се споменава въпросното име... А уж не искахме да е често срещано... Името е Алиса.
Няма да питам за мнение, тъй като прочетох достатъчно мнения в останалите теми, но ще помоля за предложения за имена, които са нежни, красиви, по възможност да не са от рода на Виктория, Катерина, Габриела и Никол, защото всяко трето дете се казва така... и тенденцията май продължава.
Засега сме набелязали Калия и Аделина. Предпочитам имена, в които има буквичката "л". Някак омекотява името, придава му нежност Blush и много ми харесват такива имена.
Харесвам и Рая, но не знам дали все още е така нашумяло, както беше предните няколко години. Thinking Други трибуквени имена не харесвам! Peace
Нямам претенции за името - може да е българско, може да е интернационално, въпросът е да се приема добре навсякъде. Simple Smile
Благодаря предварително!
ЛУСИЯНА,ЛАРА,МЕЛАНИ,МЕЛИСА,МАТИЛДА,ВИОЛЕТА,ЛИДИЯ,ЕЛЕНА,СИЛВЕНА,САЛИНА,ЛИЛИАНА,ЛОРЕНА,ЛЕТИСИА,МАДЛЕН,ЛАУРА,ЙОЛАНДА,КЛАРИСА,ВАЛЕРИЯ,ВАЛЕНТИНА,НАТАЛИ,ДЖУЛИАНА,ДЕТЕЛИНА,ЕМАНУЕЛА,СЛАВЕНА,ПАМЕЛА,

# 36
  • Countryside
От мен Калина и Мила, щом държите да има "Л". Приемат се добре и чужденците ги изговарят правилно.

# 37
Едно име, което мисля, че не е споменато не само в тази тема, но не се споменава и в другите теми с имената - Жаклин.
Харесвам Жулиета също.
От предложените съм за Аделина, но моите фаворите по принцип са съвсем други - Лора, Изабел, Николета, София., но да не ги изброявам, че май не отговарят на изброените критерии.

Общи условия

Активация на акаунт