Юлски бебета - тема 32

• 68 279
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Хахаха, Пина, наздраве!
Като става въпрос за големи играчки, аз искам да му купя един трактор с педали и ремарке, ама тати не дава. Мрън!

Джине, браво на Марина! Всички ти завиждаме, да знаеш. Нашия напредък е, че Криси пишка сутрин в гърнето след ставане, макар че всеки път го позиционираме с викове "Не,Не,Не!!". От време на време пишка и вечер преди баня в него, ако вече не е свършил работата в памперса. Гащи не съм си помисляла и да му слагам. Май всички, които съм купувала са размер 2-3 години.  newsm78 И то боксерки. Почвам да се замислям дали да не инвестирам в десетина чифта слипове и да ги връча на баба да се мъчи. Но не искам да и го причинявам това.

# 631
Разбира се, че размер 2-3 години! Какъв друг? Или има и по- дребни деца... Моето кюфте такива носи, 98 ѝ е като излят.

# 632
  • София
Гемавар, ти как си? Ще ходите ли на почивка?Каката разбра ли, че пак ще става кака?
В петък нали пътуваме, като пътят го слагам около 3 часа /то е по-малко/ и много се чудя какво ще правим. Ако каже „пиш“ докато сме на магистралата няма как да разбере, че трябва да стиска… Освен да я прилъжа да сложим памперс, но пък ме е страх да не привикне пак….
Миналата седмица купих на Марина гащи от HM- 5 чифта за 10лв. Отивам днес да купя още и гледам, че същите са в сет от 7 чифта за 24.99лв, което е много. След работа ще ходя до Лидъл. Иначе  взех и от OVS 5 чифта за 5лв, имаше някакво голямо намаление, яд ме е, че не взех повече, а OVS  никак не ми е на път.

# 633
  • София
Здравейте и от мен!
Честит рожден ден на всички! Много здраве и щастие!
Ние бяхме един месец на вилата, правихме ремонт на банята в къщи. Празнувахме там РД с наши приятели, стана три дни яли, пили и се веселили!
Ясен прави изречения отдавна. Говори много, ако иска нещо докато не му угодя не спира да повтаря, много е дразнещо. От днес е без памперс само, когато спи. На вилата го оставях гол и гърнето на двора, когато му се доходи сядаше и си върши работата. Когато му сложих гащи си пикае в гащите и хич не му пречи. Явно си мисли, че е памперс, въпреки че му казвам винаги след като се напикае, че това са гащи и са мокри. Днес навън се напика два пъти, Казвам му хайде да се изпишкаш и го извеждам от площадката и той докато отидем до дърво извън нея вече се е напикал.
Купих за столчето в колата от чаршафите за еднократна употреба.
ЛЛ ми беше казала, че памперса се махал изцяло и когато спи, но и мен ме е страх да не ми напикае матрака, защото сутрин когато му сваля памперса  е доста пълен.

# 634
  • София
И да е Честит Ого!  bouquet Здраве и щастливо детство!  bouquet

# 635
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ооооо Джине добре,че писа та ме подсети.
Зло да го забрави(дето се казва) Ого. newsm59 да много здрав,прекрасно детство и много усмивки.Весел празник Агнес  Hug

# 636
Да са ни живи и здрави порасналите мъже, Ого и Момчи!! Агнес, Гери Добрева, чести празник!! Да ви слушат поне с едното уше и да правят поправими бели!! newsm59

# 637
Гемавар, ти как си? Ще ходите ли на почивка?Каката разбра ли, че пак ще става кака?
Джина, мерси че питаш. Като цяло съм добре. Днес нещо цял ден ме боли ниско долу, ама стискам зъби и се правя, че не усещам. Само дето се разхождам тук като робокоб из офиса и ходя бавно-бавно.
Още не можем да го измислим за почивката. Края на месеца ни предстои разходка до Италия, но ще е със самолет, че братовчедка ми се жени и просто не мога да го пропусна, а и е искам. Но до морето май няма да стигнем. Мислим си за някое хотелче с басейн на до час път от София. Но и покрай Италия няма да има много финанси за почивка... то не са билети, хотел, сега трябва и тоалет да си измисля някакъв, подарък... направо фалит.  Joy
Казах ме и преди 2 седмици. Май не беше очарована, че пак ще е момче. Първата и реакция беше да каже, че няма да е детегледачка, а втората че сега и двамата ще я гонят за храна, защото Криси я хапе и то много зверски, а тя не се усеща да се дръпне или да го бутне и после плаче и се крие от него. Sad Но като цяло май го прие добре. После се е похвалила на баба, че ще има още едно братче.

# 638
Разбира се, че размер 2-3 години! Какъв друг? Или има и по- дребни деца... Моето кюфте такива носи, 98 ѝ е като излят.
Embarassed размер 86 носи, обаче нямаше толкова малки гащи, взех 5 чифта 1,5-2години и 5 чифта 92см, че пък бяха с "каки" демек замръзналото кралство, ще ги доизраства.
Вера нещо е в грешка твоята ЛЛ, изчела съм всичко по темата с махането на памперс и вече знам, че това с махането на нощният става след махането през деня, при някои отнема и година
Джине преди време пак казваше, че е от бавните Марина, ама си в грешка. За всичко изпревари доста деца, само си подценяваш детето, то и с Бранка си така.
Я виж нас, нищо не съм махнала, нито биба, нито памперс, нито пък говори, ама нищо не мога да направя, поне каквото съм могла направила съм, еми не става. Да прави каквото иска, омръзна ми да се ядосвам, тя сигурно чака първо да приключи със зъбите, пък тогава останалото  newsm78

# 639
Честит рожден ден, Ого!

Джина, поздравления за отказа от цигари и махането на памперса. Виж какво хубаво спестяване си направила  Flutter, спокойно можеш да си направиш подарък по повода.

Пина, чистих играчките и отделих 2 кашона! (от хартия). Не личи, че е чистено. Чакам сега да се върне от България една позната да раздам бебешки неща, които са обемни и така да се видя в пространство. На голямата играчките на тази възраст са се побирали в една мини кутия.

Вера, аз махнах пампарса на каката от раз (дневен и нощен), когато стана сух след сън. Забелязах, че задържа вече, но изобщо не схваща концепцията. Държа я по 20 мин с променлив резултат. Нямам никакво време за повече, така че когато - тогава.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 18:33 от Niki1

# 640
Честит рожден ден, Ого!  newsm59 Здpаве и късмет!

Джина, аз следвам съвета на Агнес - в количката и столчето да подлагам еднократна пелена.
Сега като го написах се замислих, че май не е съвсем така. В количката вече не слагам, ние я ползваме много рядко. В столчето слагам само на средни разстояния - някъде около час пътуване. За по-кратките не слагам, а за по-дългите му обувам памперс гащи. С памперс гащите не се усеща, че е памперс, нали му ги обувам като другите гащи.

Кирил пък от много време се буди със сух памперс. Но той още от бебе не пие нищо през нощта, съответно нощните памперси никога не са били много пълни.

Кирил също е от бавните. Тук в темата на половината бебета направиха прощъпулник, а той още не умееше да сяда. В сравнение с кака му върви някъде 7-8 месеца назад. Но на тази възраст тя още беше с биберон, памперс и АМ. Той е без памперс, само защото е лято, не мога да кажа, че сме го махнали. Но биберон и АМ забравих вече какво бяха.

Вчера спа до 18. До лягането в 22 успя да се напикае 6 пъти  ooooh! Добре поне, че пет от тях бяха навън.

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 19:18 от Дейзи-

# 641
Благодаря ви момичета  Heart Eyes Днес спретнахме скромен празник, че нямах много време за подготовка. Общо взето празнувахме с две приятелки и общо осем деца. Четирите бяха на едната ми приятелка. Весело беше, хубав празник се получи.

Утре съм в София. Пиша и тук, че има някои от вас липсваши във фейса. Ще съм в района на Александровска болница и по късно вероятно в района на Дъ Мол на Стамболийски. Ще се радвам да се видя с който има време и възможност. Ще си оставя телефона във фейса за всеки случай. Звънкайте смело.

# 642
  • Перник
ЧРД на Ого   party006
Да е много здрав, палав и много да го радват мама и тате

# 643
  • София
Scarlet, аз му слагам на Ясен на обяд и през нощта.

# 644
  • София
Ники, всеки ден слагам по 5лв в един стар портфейл, все едно си купувам цигари.
Винаги съм искала да имам чанта FURLA. Въпреки, че тези чанти са необяснимо скъпи /за такива пари човек може да си купи къде къде по-квалитетна чанта/, също толкова необясним е и моят копнеж по тях. Ако всичко върви по план след половин година ще се сдобия с такава чанта.
Много искам да отида в Мексико. Сигурно няма да се случи никога, но ми е в първите пет на уиш листа.
Дарче, мисля, че теб те интересуваше това:

http://www.focus-news.net/news/2015/06/16/2079661/grazhdanite-ko … godini-nazad.html

Аз не знам кое е по-добре, да си платиш вноските за три години назад и да продължиш да внасяш ежемесечно или просто да пасуваш и не дай Боже ако се наложи да ползваш болнични услуги, просто да платиш сумата за 60 месеца назад. Наистина не знам, а пък ме интересува, заради майка ми. Май повече клоня към това да не плащам нищо. Лошото е, че това е против принципите ми, а по-лошото е, че психологията ми се променя  и ставам като всички онези, които отказват да пълнят държавната хазна, малко гръцка история.
Както и да е.
Днес свекърва ми трябваше да е в 10:30ч. в Бистрица на гости на майка ми и на децата. Познайте в колко е отишла? В 14ч. В жегата, когато Марина следва да си легне. Да е жива и здрава, но точността я няма за нищо.

Общи условия

Активация на акаунт