Керамична преса за коса! - 6

• 160 887
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Момичета,имайте предвид,че с пресата ФЛУО,ефекта може би няма да е същия,както с Камофлу.Просто предупреждавам,споделям какво ми казаха и от Селена ЕС Simple Smile Различни са пресите.
Каква е разликата може ли малко по-подробно, имам флуото и съм адски доволна

# 346
Момичета, от Селена ми казаха, че Babyliss Pro били по-висок клас от Kiepe, но аз нямам доверие на тази марка, вие какво ще кажете?

# 347
Момичета, от Селена ми казаха, че Babyliss Pro били по-висок клас от Kiepe, но аз нямам доверие на тази марка, вие какво ще кажете?
Може и да са по-висок клас,но според мен е само при сешоарите,защото им слагат двигателчета от Ферари.
Пресите нали ги гледам в нета,има клипове,нищо особено.Вземи си смело KIEPE.

# 348
Може и да са по-висок клас,но според мен е само при сешоарите,защото им слагат двигателчета от Ферари.
Пресите нали ги гледам в нета,има клипове,нищо особено.Вземи си смело KIEPE.
А кратката им гаранция не е ли странно?

# 349
Колко е кратка,не обърнах внимание?Все пак е професионална,не би трябвало да има проблеми.Но дори да се развали след една година,пак ще си купя същата,не ми е препядствие.
Умирам от любопитство сега за една друга преса,някой има ли я???Това е Parlux Graphite-Oxide mini,изглежда супер изчанчено,но сигурно върши страхотна работа:

# 350
Колко е кратка,не обърнах внимание?Все пак е професионална,не би трябвало да има проблеми.Но дори да се развали след една година,пак ще си купя същата,не ми е препядствие.
Умирам от любопитство сега за една друга преса,някой има ли я???Това е Parlux Graphite-Oxide mini,изглежда супер изчанчено,но сигурно върши страхотна работа:

точно заради това изчанченото (дръжката) изглежда да е неудобна за ползване, поне аз избягвам с такъв захват уреди

# 351
PELLI можеш ли да направиш снимки на твоята КИЕПЕ,  интересуват ме плочите да ги сравня с моите и управляващия пулт градусите, вкл изкл, ти ми пусна мухата и сега ме човърка дали са толкова различни с флуото

# 352
Различни са,точно сега не ми се снима Grinning Плочите са плаващи,не знам как са на Флуо:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз се запалих и по една друга,хахахахах-BaByliss PRO Nano Titanium
На клиповете ми хареса много,има ли я някой,подозирам,че и нея ще купя Grinning

# 353
Различни са,точно сега не ми се снима Grinning Плочите са плаващи,не знам как са на Флуо:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Абсолютно са едни и същи и плочите и отвътре само визията т. е шарките е различна, абе аз като я купувах моята докато дистрибутора ми издирваше желания цвят от буса си изрови май такава и каза, че е с друга шарка, ама аз си държах на моята която си бях набелязала

# 354
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

На мен тази ми изпратиха от Селена, на 182лв. А ти нали ме посъветва Киепе, а не Бейбилис 😮😉

# 355
Ох момичета, помагайте! В дилема съм - Лореал Стиймпод или Киепе Актив HD?🙈

# 356

и двете  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
и лореала имам и киепето но, не актива а флуо. Лореала за зимата и официални случаи, а киепето ежедневно и за път е по-компактна. На лорела съм и купила едно малко сакче, за да мога да я прибирам бая багаж си е

# 357

и двете  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
и лореала имам и киепето но, не актива а флуо. Лореала за зимата и официални случаи, а киепето ежедневно и за път е по-компактна. На лорела съм и купила едно малко сакче, за да мога да я прибирам бая багаж си е
Ааа много ще ми дойде и двете! Лореал защо за зима и официални случаи и тежи ли при изправяне, а  Киепе да не са мини, а аз да не съм разбрала? 😁

# 358

и двете  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ааа много ще ми дойде и двете! Лореал защо за зима и официални случаи и тежи ли при изправяне, а  Киепе да не са мини, а аз да не съм разбрала? 😁
Киепето си е нормална, но сравнена с лореала си е по-практична, лореала работи с пара, а лятото в тия жеги абсурд да изтърпя, а и наистина е малко по-тежка от нормалните преси

# 359
Първо да те попитам-къде ще намериш Актив пресата?Защото в Селена я нямаха?
Аз ви посъветвах за Киепе,защото е уникална и я имам,от там нататък-вие си решавате.Не искам повече да пиша за нея,за да не става "навиране в носа" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт