Месим козунаци,боядисваме яйца-Великден ни поднася втората черта - 172

• 31 828
  • 706
  •   1
Отговори
# 690
  • В къщурката на хълма на феите
Весе не си само ти .. както нищо ми нямаше и вчера установих, че корема ми ходи 2 минути преди мен Mr. Green Mr. Green Mr. Green

п.с. няма да ви го снимам, щото ще ме заподозрете, че ви лъжа в кой месец съм Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 691
  • София
Вие пък, на мен днес ми пожелаха леко раждане, а уж бебето се позиционира правилно и корема ми вече не е толкова голям. Mr. Green Joy

# 692
  • В градината...
Пънче, на бас, че ако си направиш теста на 14-15-ти ден, вече ще имаш отчетна и там ще са обсъдили вече стриите и количките  Mr. Green

# 693
 Joy Joy
е това е абсолютната истина. Някои даже вече ще са купили и комплекта за изписване  Naughty

# 694
  • София
Че нашите в 13та седмица усещат бебето. При това с първа бременност.  Mr. Green

# 695
  • София
по повод спама - знаете ли как мога да си сваля апп, който го дава че не е наличен в бг. На мен това ми е ясно, той е за пазаруване в УК и го искам. Мога ли да си сменя локейшъна на УК и да го изпързалям?

# 696
за отбелязване е, че в моята отчетна тук таме има разни психокаки, които се опитват да вкарват въпроси от сорта на "аз не знам пола, но мисля да купя това, това и това за бебето, вие какво мислите?", обаче като цяло огромната част се държат на положение и все още обсъждаме само текущи изследвания, БХС, ФМ и масла против стрии .. е, друг е въпроса, че продължават да подлудяват Рокси да ги търси под дърво и камък, за да ги добави в ФБ-групата, нищо, че съвсем ясно е написано на първа страница не тя тях да търси, а обратното, ама нищо .. добре, че са й здрави нервите Mr. Green Mr. Green

# 697
  • Сливен
Меци, те с това не прекаляват наистина (за ранните покупки), обаче помниш сигурно какъв отпор имаше срещу нас когато споделихме, че нормален гинекологичен преглед в ранните седмици не е много препоръчителен. Днес пък една ненаписала още първия си пост в темата вече ме приканваше да се види на първия пост в темата  Mr. Green
Пънче, стиснала съм палците за двете ембриончета, ама много яко съм ги стиснала  Hug
Весе, това наистина е абсурдно - аз чак сега при трета бременност усетих бебето толкова рано, точно в тази седмица , за която пишеш, вече го усещам и при допир отвън.
Много яко става тук, когато Пънчето даде зелена светлина за спам  Laughing

# 698
  • В сърцето на любимия човек
Това видяхте ли го?
 Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 699
  • София
Току що се връщам от среща с д-р Жекова в бившата ОБ, сега УМБАЛ "Света Анна", където ще раждам. Плацентата е наистина ниска, но главата е ниско долу, под нея, и със сигурност не е плацента превия, което ми дава зелена светлина за естествено раждане като му дойде времето. Иначе бебе Ая е добре, на бедър е вече почти седмица напред спрямо термина  Simple Smile Беше заспала и записът на тонове беше малко труден, докато намерим сърцето. Направо ми се прииска да раждам вече и по този повод малко розАв  прашец за всеки в нужда и очакване - babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 700
Розов или син прашец всякакъв го събирам  Grinning
newsm79 newsm79 newsm79

# 701
И на мен ми влиза от раз  hahaha hahaha hahaha Ще ви пусна 2 снимки на малката звезда Wink

# 702
Рокси това го бях забравила .. честно казано, то не си заслужава да го помниш ..
Пънче айди сега, като млада булка, тичай/плувай до сладкарницата и идвай да черпиш .. и на мен напоследък тортите много ми влизат, че да видим отде ще излезе после Mr. Green Mr. Green

# 703
  • Варна
Благодаря ви, момичета, за стиснатите палчета. Днес вече стартирахме и ние най-после, след три пъти отлагане... Дадоха ми една торба инжекции и във вторник пак да видим какво съм измътила. Сега си видях и изследванията от днес. Естрадиола ми е по-малко от 5.00 Не знам това добре ли е, зле ли е за 12-ти ден от цикъла след блокиращата инжекция...  newsm78
А в кръвната картина има три показателя - MCH, MCHC и MPV, които не зная какво значат, обаче са гранични. Единия е над горна граница даже...  newsm78
Пънче, аз съм с Гонал 350 всеки ден. Колко бяха твоите големи дози?
А, и Неупогенче от сега още, превантивно...  Rolling Eyes

# 704
  • В сърцето на любимия човек
Браво Кали  Hug
Мисля, че ниският естрадиол е защото си качествено "блокирана".
Тези три показателя в кръвната картина и аз не ги разбрах за какво точно са - мисля, че ги гледат когато има проблем с хемоглобина  newsm78 Погледни ги в Гугъл, ако искаш.
Иначе моите дози май се оказа, че не са хич големи, бяха следните:
Скрит текст:
1-ви ден от стимулацията (2-ри ден на МЦ) - преглед + хормони - Аримидекс 2х1 +Фостимон 150
2-ри ден - Аримидекс 2х1 +Фостимон 225
3-ти ден - Аримидекс 2х1 +Менопур 225
4-ти ден - Аримидекс 2х1 +Менопур 225
5-ти ден - Аримидекс 2х1 +Менопур 225
6-ти ден - преглед + хормони - Менопур 300 + Цетротид
7-ми ден - преглед + хормони - Цетротид + Прегнил
Лекарствата за стимулацията ми излязоха към 600лв.
Неупоген-а за какво го изписват?
Аз сега имам Медрол, Естрофем, Утрогестан, Аспирин протект, Но шпа, фолиева и тироксин-а.
Медрола май е за подтискане на имунитета, нали?

Момичета - няма да имам време по-късно или утре за новата тема, затова я пускам сега. Надявам се да не е твърде рано за модераторите  Rolling Eyes

НОВА ТЕМА

Последна редакция: чт, 07 май 2015, 17:59 от пънче-мънче

Общи условия

Активация на акаунт