Месим козунаци,боядисваме яйца-Великден ни поднася втората черта - 172

• 31 822
  • 706
  •   1
Отговори
  • В сърцето на любимия човек

ТАКА ВСЯКА ОТ НАС ЩЕ ОСТАНЕ В ТЕМАТА ЗАВИНАГИ!!! А ВСЯКА УСПЯЛА ЩЕ Е ЛЪЧ СВЕТЛИНА И НАДЕЖДА ЗА ЧАКАЩИТЕ И МОЛЕЩИТЕ СЕ!

Списъчето с успелите момичета на тази тема! Списък, който ни радва и ни дава най-важното, без което не бихме успели -НАДЕЖДА!!!

1.Карамел` EFP stork-girl
2.vitaminka EFP stork-girl
3.perunika EFP stork-girl
4.petiofi83 EFP stork-boy
5.kashmir EFP stork-girl
6.Шушулче EFP stork-girl
7.Jana Ina EFP stork-boy
8.pospalancho EFP stork-girl
9.green_dawn EFP stork-girl
10.ANI BANI EFP stork-boy
11.Буцигном EFP stork-boy
12.suzimi EFP
13.roxanna EFP
14.S@NDR@ EFP
15.mecani EFP
16.Veseto* EFP

ПЪРВИ СТЪПКИ В БЕБЕПРАВЕНЕТО

И накрая, но не на последно място....

Нека никоя от нас не забравя, че "Никога не ти се дава мечта, без да ти се даде ШАНС да я осъществиш" !!!

Мечтайте, вярвайте, дерзайте!!!

# 1
  • В къщурката на хълма на феите
цоп Mr. Green

# 2
А, Мецо, къде е прашуляка  Naughty
Хайде като чевръста булка да наръсиш хубаво темата, за да е много късметлийска  Hug

# 3
Много приятно шарена темичка, Пънче. Дет викаме по нашия край- като перашки.

# 4
Пънче с удоволствие бих, но ще почакате до 20ти, когато съм на ФМ и ако всичко е наред, тогава Innocent  remybussi

# 5
Сигме - честито ясленче  Heart Eyes  Hug Дано да и хареса и най-вече да е много здрава  Hug

Мец - добре, но след прегледа очаквам темата да е толкова опрашена, че да не остане никой в последния списък  Naughty

# 6
ако зависеше от мен вече всички щяхте да сте подути Mr. Green Mr. Green

# 7
Мерси Пънче. Тука ли си по празниците?

Вчера Перу трябваше да ходи на лекар. Дано всичко е наред  Praynig

# 8
вчера ли беше?? аз съм толкоз зле с датите, че съм тотално омешана .. Перууу яви се на доклад!

# 9
  • Сливен
Пънче, страхотна тема   ooooh!
За запис да наръся малко  babydust7 babydust7 babydust7

# 10
  • София

Този път и аз да се запиша от рано  Blush и да чакам новинки от Перу

# 11
Пънче,страхотно заглавие.Мерси за новата тема.
Аз влизам само да се оплача,че ще се побъркам.Днес бях на контролен преглед,на 9 ден от стимулацията.Имам само 2 фоликула,по 13 мм,другите са доста малки още.Моят лекар ,даже си викна колегата и той да ме види,че и двамата не вярваха при тази стимулация само 2 фоликула.Взеха ми кръв и ще чакам след обяд да излязат резултатите от кръвните и да се реши дали да ми увеличат дозата на 300 мг ГоналФ.От днес почвам и Оргалутрана по 0,25 мг на ден.Викат ме пак в понеделник сутринта,да решим какво ще правим.Незнам изобщо дали имам шанс да стигна до пункция.Изписаха ми и нова рецепта за Гонал 900,това са още пари. :hugМного ми е гадно,предният път имах страхотен отговор на стимулация,извадиха ми 12 яйцеклетки,а сега незнам защо се получи така.Че съм и скарана с ММ,не му говоря от 2 дена и карах,детето да му звъни,да му каже за рецептата.

# 12
Благодаря ви, дами, още веднъж за милите думи! Hug Hug
Нека новата тема се напълни с много положителни тестчета и много споделени радости! Praynig

Весели празници!
 easter easter easter

# 13
Пънче - прекрасно оформление на темата   bouquet Не празнувам Великден, но ми стана едно весело и шарено   bouquet  bouquet  bouquet Благодаря и за подкрепата ти  Hug Hug Hug безценна   bouquet  bouquet  bouquet

Мецко - имаш много стиснати палци от мен за прегледа  Praynig Praynig Praynig

Сигме
- дребното ходи на ясла ли вече?

Чъки newsm12 Миналия път с какво те стимулираха? Дано поне тия 2-та да излязат читави и пораснат колкото трябва  Praynig Praynig Praynig

# 14
Да, Фокси- от днес.

Чъки, може би стимулацията ти е тоя път нещо сбъркана. Аз с гонала направих супер резултат. И не се приема тежко, няма много странични ефекти.

Общи условия

Активация на акаунт