Месим козунаци,боядисваме яйца-Великден ни поднася втората черта - 172

• 31 829
  • 706
  •   1
Отговори
# 15
Хайде и аз в новата тема kyllmg
Пънче,страхотна ,шарена темичка,ха дано донесе много положителни тестчета Praynig

# 16
Както винаги  -  страхотна тема,  Пънче!
Чъки,  Hug

# 17
Пънче страхотна Великденска темичка!  bouquet

Айде и аз да ръсна,  да не е  гол запис

babydust7 babydust7 babydust7

# 18
  • София
Записвам се. Пънче, благодаря!

# 19
долитам и аз в темата   icanfly  Mr. Green

Пънче, прекрасна е, благодаря! Дано да е много късметлийска за всички  smile3525 preggo newsm30

Чъки  Hug

Меци, стискаме палци за ФМ.

Перу, всички те мислим,  Hug.

# 20
  • В сърцето на любимия човек
Чъки - защо ми се струва, че този път започнахте стимулацията на 5-ти ден  Thinking Предния път на кой ден я започнахте?

# 21
  • В градината...
Мерси за хубавата темичка  Peace

Ами ходих на преглед, този път не беше за половин минута, а половин час. Майка ми се набута с мен в кабинета, обяви, че са колежки и поне се стараха.  Жената каза, че на моите години не може да се очаква да родя бебе 4 кила, но всичко й изглеждало в рамките на нормалното, просто индивидуалност. Кръвотокът е добър. Да, диаметърът на главичката е по-малък, но пък обиколката отговаря на седмицата /в Русе обиколка не са  мерили/. Просто е по-сплескана странично галвичката /като на баща й/. Иначе, всеки размер съответстваше на различни седмици - едни по-напред, други по-назад, най-голямо е крачето /а в Русе и него бяха изкарали малко/. И като прогнозно тегло излезе 1900гр. с термин 28 май /а то това си ми е терминът, без да й давам ПРМ, ехографът го изчисли на база размерите/.  Каза, че било много късно дата за секцио 20-ти май, та сега се чудя дали да го местя по-рано. Майка ми иска колкото може, повече да порасне. Ще се наблюдавам често и ще видим как е растежът. Другата седмица съм хем на ЖК, хем в Русе, така че тогава ще си преценявам. А, между другото, за 3 дни диаметърът на главичката беше мръднал с 2 мм.

# 22
  • София
Перу, как 1900 на термин? Сигурно имаш предвид 2900?
Радвам се, че са ок нещата.
Пък и девойките са с по-малки глави.
Моят Дунди вървеше с 3 седмици напред с главата, но никой не го сметна за странно. Казваха, че момчетата били така.

# 23
  • Варна
Браво, Перу! Радвам се, че всичко си е наред...  Hug

# 24
  • NE
Пънче Страхотна темичка! Да е на късмет на всички. Praynig
Перу Много добри новини носиш. Hug Радвам се че ти олекна. Не е толкова страшно да се роди със секцио по-близко до термин. Thinking Чери роди Криско колкото се може по-близко до термина си и пак със секцио. Peace
Вилито също има леко несиметричена главица като мен.
Весе Бебка на Перу сега е 1900 гр.  Peace

# 25
Браво Перу. Само не съм съгласна, че с напредване на годините на майката намалява теглото на детето.

# 26
  • В градината...
Сигме, това навсякъде се води като фактор. Кръвоносните съдове не са като на 25.
Друг е въпросът пък, че на 25 доста спазват диети и бебчетата им са пак малки  Peace

# 27
  • София
Абе и аз така помислих първо, после разбрах, че прогнозното тегло на термин е толкова... newsm78 Простете. Изкукала съм.

# 28
Демек на 40 ще мрем ли?
Перу, готова съм да се закълна, че не е вярно. По-скоро съм склонна да приема, че ти си дребничка и не може да се очаква да родиш кой знае колко голямо бебе.

# 29
  • В градината...
Абе много статии съм чела по темата, пък и майка ми ми го беше казала. Не, аз не съм дребничка, нито ММ, но той се е родил на термин 2700, в началото е бил доста дребен и слаб. И злояд. Сега пак е злояд, ама е  висок  Mr. Green /чак ме нервира, ч е не ще да яде/.

Общи условия

Активация на акаунт