Професионални серии за коса - тема 78

• 62 628
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Аз имах много големи очаквания към шампоана на Кюн и може би в това ми беше грешката. Приятен е, мирише силно на Иланг-иланг поне според мен, не ми заплете косата, но леко я изсуши. Останах много учудена, защото в състава си има много масла и се притеснявах дали няма да ми я омазни и утежни, но не. Използвах го в комбинация с маската Макадамия.
Редактирам си поста. Aya39, извинявай, че те подведох. Едва сега видях, че питаш за енергизиращия, а аз се оплаквам от овлажняващия.  ooooh!
За термозащита аз избрах крем-олио с черен кимион на ЛП. Чакам вече 3-та седмица да го заредят в ЗР. Какво беше това "забавяне с доставката" не ми е ясно.  #2gunfire Дано поне да си заслужава чакането.
Много благодаря  bouquet

# 151
Забавянията са заради празниците .. по света и у нас  Wink

# 152
  • София
За този финиш ли имаше хубави отзиви?
http://www.enzo.bg/matrix/biolage-exquisite-olio-za-vsichki-vidove-kosa/

# 153
Момичета, извинявайте, че така " нахлувам " в темата, но имам въпрос :
Защо според вас цената на шампоана Loreal Professionnel Vitamino Color 250 ml в Златна Рибка е 13 лева, а в сайта FeelUnique е 14 евро - два пъти повече.
Дали има разлика в качеството на продуктите, които купуваме от тук и тези от чужбина ?
До колко са " оригинални " продуктите в Златна Рибка ?

# 154
Да, за този Heart Eyes както и този за фина коса в розово, който е, но той е супер лекичък.

# 155
  • София
Нова страхотна тема!

И аз съм от тези, които нямат нужда от удари по отношение на косата. Редувам лека хидратация (или даже по-скоро балансираща грижа) и протеин 2:1 и косата ми се чувства добре. Усиленият растеж също не ми е бил цел, защото с по-дълга коса се изкушавам да я връзвам, че ме дразни.

# 156
И аз "нахлувам"с въпрос:защо в enzo почти всичко е два пъти по-евтино отколкото в рибката? newsm78

# 157
  • Somewhere far away
Момичета , добра идея ли е да сложа 2 мин. реконструктор + шампоан за изтощена коса на Афоджи след боядисване? /боядисах се преди два дена/ Blush

# 158
  • Стара Загора
Мине се не мине и през няколко страници се задават едни и същи въпроси за сайтовете.Чак дразни вече.
Пробвах преди няколко дена преди миене нанасяне на масло в скалпа.И мога да кажа,че след като си измих косата и изсъхна нямаше и спомен от пресушен скалп ( както ми се случва напоследък от някои марки).Да не говорим,че косата стана двойна. Витализиращо масло ( постоях може би около 1,30-2ч) , шампоан Алтерна рипеър, балсама от същата серия, като финиш само от СС крема и духнах малко със сещоара. Обемна ама мнооого обемна коса, лъскава и може би леко жилава  Heart Eyes .Доволна.

Последна редакция: вт, 14 апр 2015, 12:13 от maksimka

# 159
Мине се не мине и през няколко страници се задават едни и същи въпроси за сайтовете.Чак дразни вече.
Скъпа не виждам какво толкова дразнещо има!Никой не съм изнасилила да ми отговаря!Вашето високомерие е повече от дразнещо-чак да го е страх човек да пита нещо!Аз си мислех че форумите са точно за това а не да се изпъчим кой колко знае и кой колко е в час.Съжалявам че се обадих явно трябва да четем 78 теми и ако се почувствам толкова в час колкото Вас тогава да се осмеля да пиша с приведена главица!

# 160
Всичко си е читаво и в Рибката, и в Арлен, от ЕНЗО съм кпупвала 2 пъти козметика за коса- ок си е, поръчвайте смело  Peace

Искам да попитам- между маските Митик оил и Интенз рипеър коя е по добра?
Ползвала съм Митик, искам пак да си я взема, но се загледах и в интенз, нея не съм я пробвала  newsm78
Суха руса коса, коя маска ще хареса повече?   bouquet

# 161
  • Стара Загора
vshiderova може да използвате търсачката.Не виждам никакво високомерие.Ако четеш темата редовно ще разбереш какво имам в предвид.
В енцо не всичко е по-евтино.Предполагам,че разликата в цената идва от различните доставчици.Там си заслужава да пазаруваш когато си поръчваш повече неща ,за да можеш да си избиеш високата цена на доставката.

# 162
vshiderova може да използвате търсачката.Не виждам никакво високомерие.Ако четеш темата редовно ще разбереш какво имам в предвид.
В енцо не всичко е по-евтино.Предполагам,че разликата в цената идва от различните доставчици.Там си заслужава да пазаруваш когато си поръчваш повече неща ,за да можеш да си избиеш високата цена на доставката.
Благодаря все пак за отговора.От 74 тема насам чета всичко редовно,но вече нямам желание,нито да пиша ,нито да споделям,ще си стоя мълчаливо и ще си чета,все ще науча нещо! Sad

# 163
  • София
vshiderova, поръчвай смело от всякъде. Всичко е ок в Рибата  Heart Eyes
Сега са по-ниски цените на ЛП, защото имат кампания за "Подстригване на цените"  Wink
От Енцо аз си поръчвам почти редовно, не само козметика за коса и съм доволна. Сега ще поръчвам спрея на Джойко, който е 20 лв, а с доставката ще стане 26 и пак е с 15 лв по-евтин отколкото ако го поръчам от Рибата. Там е 37, като сложа и доставката стават 40 лв  Crazy Та дори и за един продукт, понякога си струва. Само не мога да открия, дали в Енцо имат ампули и бустери на Керастаз по единично? май не.

# 164
  • София
Момичета, препоръчайте ми моля шампоан и/или балсам за тониране на руса коса. От както правя маслени маски, много бързо ми пада боята (хем не нагрявам).

Общи условия

Активация на акаунт