Професионални серии за коса - тема 78

• 62 420
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Явно ми се променя косата. Все още не иска протеин, но преди няколко дни я измих с Керастаз Дисциплин и протеина не заплете и не се усети пресушаващ. Косата стана обемна и плътна, без да има сухота, като след протеин. Но след това използвах Напура подхранващата серия, която уж е хидратираща,  но както писа и Линда по-горе не е чиста хидратация. Сложих първоначално по дължините Подхранващо масло - маска на Напура О/8,  преди да измия в корените ампула за стимулиране на фоликулите на Напура и след това шампоан и маска Напура С/8, а на влажна коса флуида за термозащита. Изсуших със сешоара и косата стана обемна, наистина, но и много рошава и протеина втвърди косата. На пипане не се усещаше суха, наистина, но изглеждаше така. Значи протеина е по-силен в тази серия, отколкото при Дисциплин.

Мagnollia, протеинът в Дисиплин е нищожно количество, колкото да се каже, че го има.

# 601
  • на последния етаж
Момичета, не знам дали тук е мястото, но каква е разликата между тези два балсама (освен че вторият е блестящ):
и

# 602
  • София
Вече в арлен има кюн со пюр  с 10 процента намаление до 28 април

# 603
  • София
Момичета, колко време да престоя с Олео Фюжън ампулата? Вие по колко седите?

# 604
  • София
Момичета, колко време да престоя с Олео Фюжън ампулата? Вие по колко седите?

Аз я слагам преди маската и после маска (поне фризьорът ми така прави, не знам дали е правилно всъщност). Стоя не повече от 5 мин.

# 605
По принцип няма нужда от маска, ампулката е достатъчна. Аз стоя 15-20мин.

# 606
  • София
О, трябваше да ви попитам по-рано. Намацоти.а съм се след Алтерин балсам ... Simple Smile нищо де, за другия път ще знам.
И втори въпрос -  онеже съм смесила ампулата с бустер Денсифик, но ми остана половината, трайна ли е сместа? В смисъл до другия път дали ще е загубила свойства?

# 607
Вив, не ми се вярва да и стане нещо. За всеки скучай я дръж на вратата в хладилника.

# 608
Фрея, на мен Редкен Екстрийм ми е любимата серия, която ползвам често и вече имам изхабени две опаковки и ме сърбят ръцете да си поръчам пак. Единствената серия, която съм повтаряла. Ползвах я често и нямах грам пресушване, определено предпочитам балсама пред маската, тя ми идва малко ударна и нея я позлвам веднъж в месеца. Страхотен аромат и в момента са на много добра ценя в ЛФ.

Някой, който е ползвал Джойко K-pak и Редкен екстрийм, може ли да ми ги сравни?  Hug

# 609
А дали може да се ползва само концентрат ампула на Керастаз,без бустер?

# 610
Фрея, на мен Редкен Екстрийм ми е любимата серия, която ползвам често и вече имам изхабени две опаковки и ме сърбят ръцете да си поръчам пак. Единствената серия, която съм повтаряла. Ползвах я често и нямах грам пресушване, определено предпочитам балсама пред маската, тя ми идва малко ударна и нея я позлвам веднъж в месеца. Страхотен аромат и в момента са на много добра ценя в ЛФ.

Някой, който е ползвал Джойко K-pak и Редкен екстрийм, може ли да ми ги сравни?  Hug
Hug И аз се присъединявам към питането, че и за нея серия се сетих. Анти снапа със сигурност ще го взема, защото по дължините доста и се къса косата, а не ползва преса, просто косъма и е много фин. Затова ми се иска да е нещо по-силничко. Същевременно да не и пресуши и да си каже, че продуктите не стават  Grinning

Сладурка, можеш. Аз никога не съм слагала бустери, само ампулката.

# 611
Моята коса с Редкен Екстрийм изглежда крайно нещастна, суха, тънка, а не е такава изобщо.

# 612
Моята коса с Редкен Екстрийм изглежда крайно нещастна, суха, тънка, а не е такава изобщо.

А иначе какъв ти е косъма? На мен ми трябва за боядисан, мек, фин, късащ се.

# 613
  • Стара Загора

Просто явно не ти е в период косата за нея Peace Аз също съм от доволните от серията ползвам шампоан+балсам няма пресушаване,а хубава и мека коса а аромата е чудесен простооооо ммммммммм Heart Eyes

# 614
В момента на Медисютикалс хидратиращ за растеж на косата Flutter
Би ли ми казала как ти действа този шампоан? Дали е мек/ неутрален и дали не краде обем? Благодаря ти предварително   bouquet
В банята го усещам като натурален шампоан (ако си мила с такъв, или натурална амла на прах, хума и т.н.) - т.е. много хубаво усещам, че почиства скалпа и косата, свеж е, и като за типично натурално измиване косата се оплита (странно нали, пък хидратиращ Crazy), но след като косата вече изсъхне става точно като след хидратация - мека, стели се като водопад, лъскава е, и обема не е кой знае колко изчезнал. Peace

Общи условия

Активация на акаунт