Христос Воскресе! Бъдете здрави и щастливи.
чета си поста и гледам някакви конници избиват и са подути
Ние се прибрахме рано тази сутрин във Варна по спешност.Снощи направихме сефтето в спешното с малката
Започна да реве още към 22.30,когато се опитах да я приспя. Продължи до 23ч,мислех че е от зъбите(избива ни зъб номер 6),но към 0ч положението стана нетърпимо,дадох панадол ,мазах с гел..нищо не помогна...повърна половината мляко и панадола
От реване чак се гърчеше горкото,много се уплаших и дадох още една доза панадол,защото предния определено беше повърнат. Пак тръгна да заспива и пак като я сложа в леглото започва да се дере. Видях,че няма да стане и айде газ до спешното в Добрич.Там само като влязох ми прилоша,такава мизерия
,съответно дежурната педиатърка ни посреща с видима досада и ми прави забележка защо не съм затворила вратата(въпреки,че съм с ревящо дете на ръце)
Казах и,че такива храни и през ум не ми е минавало да и дам и е яла обичайната храна в обичайните количества,нищо ново .Изписа ни някакви прахчета.Без резултат бяха и като видях,че малката продължава да реве си грабнахме багажа и обратно.Добре че заспа в колата,и в къщи също,че щяхме да посетим и нашето спешно...
Явно е било някакво временно неразположение, дано не се повтаря пак
Абе аз за козунака се зачудих освен, че е сладък друго какво може да навреди, та да ме светнете. И аз не съм давала и се притеснявах свеки да не настоява, ама и тя учудващо не и даде.
Та сега като се сменят зъбите на малката ще внимавам, при мен нещо са го пропуснали този момент
Добрата новина е, че ще си имам резервен зъб за стари години 
Да е здрав и щастлив,много слънчеви дни да има по пътя му и да радва мама и тате 
Флауър,утре ще пратя снимка,че още не съм ги качила от телефона.То нашата не е много пролетна,ама нали знаете какъв вятър духа край морето и за това
)и още някой и друг нежелан елемент...Виж ако са домашни може би не е страшно,но лично аз съм много далече от идеята да давам на малката за сега.Благодаря за инфото за доктора,ще го имам в предвид(дано не ми се наложи скоро) 
И сега пак спи,дано да имаме спокойна нощ

Иначе ние сме при нашите и си правихме козунаците, сложихме доста малко захар и си позволих да дам и на Рали, голям кеф!

- ки от нас!