http://sand.bg/orders.html
Къти, оставете си повече време за път. ММ скоро ходи до София и ми каза, че магистралата при Вакарел, а и не само, е в ремонт. По Цариградско също...
.
Браво за ентусиазма, за мен си е геройство. 
. Аз почти съм съгласна и да останем с едно, но ММ настоява за второ. А мен ме е страх, от възрастта, от усложнения, от раждането, а и от трудностите, когато са две. Имам приятелки с две деца, няма нищо общо с това да гледаш едно дете. Майките с по две ще се включат ли за успокоение, а за раждане след 40 как ви се струва

та предполагам къмто 40-те си годинки да се радвам на втора бременност
сега съм на 35 

Така че смело напред! 
) мама ме е родила на 39години, понеже с моя татко (лека му пръст) са се срещнали по-късно, а преди мен има две каки
тааа... викаха ми до скоро "изтърсака"
по същия начин и мама много младееше до скоро, докато не почина голямата ми сестра. Винаги е казвала, че с мен живота й е продължил
ама това са моите желания, Господ разполага с тези неща. Когато тогава.

зъби ли са, какво чудо е не знам. Някой ако има опит със злояди деца, да сподели моля. Като чета другите деца как ядат готвено и по режим и направо не знам къде сгреших с това мойто...
Всичко трябва да се разделено иначе не се яде. Спагети яде без нищо, ако ги смеся с нещо ги плюе. Само ориз дето хапва, ама само ориз с пилешко яде ли се. Грахът го гризва и плюе
на брокулата яде само стъблата, под яде имам предвид гризва си за разкош. Основно сме на авокадо и сирене. Вече и домат не ще...за каши и пюрета да не говорм - преди малко пробвах да дам пюре и само като видя лъжицата се разрева... Иде ми да я оставя един ден гладна пък да видим...
че ние нямаме ли да връщаме не спим спокойно
- оплетено, а? Ама така е, като съм късно дете родено на 39години. С племенниците ми (2 племенници имам от едната и другата кака) имаме 10 и 11месеца разлика. Та... винаги съм казвала, че имам 3 майки (моята си майка и двете ми сестри) и 2 сестри (племенниците ми)
ей така станах вече