Окосмяване при бебе.

• 7 723
  • 6
  •   1
Отговори
Моята бебка се роди доста окосмена . Има мъх по гърба , ушите и челцето, но най- много ме притесняват космите над горната  устна. По- тъмни са и стоят като мустаче. По принцип знам , че мъха на гърба и ушите пада с времето, но този по лицето ( мустачките най-вече)  дали ще паднат ?

# 1
Да! И моята дъщеря се роди с много коса и косъмчета навсякъде. Спокойно с времето се изчистват, не се притеснявай.  Peace

# 2
Бебешкото мъхче пада след време, а и косъмчетата много често изсветляват. Няма място за притеснение.

# 3
Бебешкият мъх пада, няма от какво да се притесняваш.
Понеже ММ е доста космат, се шегувахме, че в мига, в които си дъщерята, я позна, че е негова Wink. Сега няма помен от тези косъмчета.

# 4
Не се притеснявай, мойто бебе се роди с косъмчета по ушичките, хихи. И с бял косъм на бузката и той беше половин пръст дълъг и понякога се откъсваше половината от него но пак порастваше. Но вече го няма

# 5
И моя големия син се роди с козинка, щото мъхче е слаба дума, по гръбчето, ръчичките, челото, около ушите- сериозно се бях уплашила, но за много кратко време всичко изчезна напълно.

# 6
И моята дъщеря имаше мъхчета по гърба и по раменете , след време паднаха  Peace

Няма нужда от притеснение   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт