Четки за грим-6

• 102 243
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
Дами, малък оф-топик, за което се извинявам, но съм в чуденка - какво правите с калъфчетата от четки на Zoeva? Имам няколко и само ги подмятам, нищо не ми хрумва като приложение..
Ползвам ги за подаръчни чантички когато подарявам някой козметичен продукт.

# 316
  • София
Какво ще кажете за четките на Ecotools, качествени ли са?
Аз скоро си купих техен сет от 6 четки и отделно 1 за ФДТ.
Ами за този клас и цена мисля,че си струват. Peace

# 317
Какво ще кажете за четките на Ecotools, качествени ли са?
Аз скоро си купих техен сет от 6 четки и отделно 1 за ФДТ.
Ами за този клас и цена мисля,че си струват. Peace

Благодаря  bouquet

# 318
РТ излиза по-изгодно ако се вземе от iherb.com

# 319
Дали четките на Сигма са о.к. в този сайт?
http://grimior.bg/%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D … 0%B5%D0%BD%D0%B8/

Цените им са доста по-ниски от другия бг. сайт,от който мога да ги поръчам.
Някъде на сайта на Сигма имаше списък кой продава четките им, може да потърсиш да провериш дали тези са вътре.

Имат и статия за Зоева http://grimior.bg/zoeva/
За пръв път чета не положителни мнения за марката  newsm78

Мисля в следващите две седмици да си направя една скромна статистика относно четките ми за фдт. Смятам да тествам коя четка поглъща най-много продукт и коя най-малко и кои се почистват по-лесно и кои по-трудно с еднакъв метод за почистване.
Ще си напиша тук прозренията като приключа с експеримента.

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 08:53 от anbibian

# 320
Здравейте, момичета. Flat kabuki ще ми свърши ли работа за нанасяне на течен фон дьо тен при положение, че имам доста широки пори? И ще ми препоръчате ли евентуално марка?

# 321
  • Стара Загора
Дали четките на Сигма са о.к. в този сайт?
http://grimior.bg/%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D … 0%B5%D0%BD%D0%B8/

Цените им са доста по-ниски от другия бг. сайт,от който мога да ги поръчам.
Някъде на сайта на Сигма имаше списък кой продава четките им, може да потърсиш да провериш дали тези са вътре.

Имат и статия за Зоева http://grimior.bg/zoeva/
За пръв път чета не положителни мнения за марката  newsm78

Мисля в следващите две седмици да си направя една скромна статистика относно четките ми за фдт. Смятам да тествам коя четка поглъща най-много продукт и коя най-малко и кои се почистват по-лесно и кои по-трудно с еднакъв метод за почистване.
Ще си напиша тук прозренията като приключа с експеримента.

Тази я бях срещнала преди месеци и щях да й пиша, но се отказах. Сега й разгледах галерията преди и след, ами аз без да ползвам професионална козметика твърдя, че мога повече от нея. ooooh!
Като измити са някои от моделите й. ooooh!

# 322
таз мадам яко хейти  Joy
но ми е трудно да приема сериозно мнението на професионален гримьор, който не го е срам да сложи подобен грим в блога си дори като илюстрация на некачествени според него продукти /всъщност май не пише, че е правено с продукти за зоева  Thinking/
едит: това бил той, не тя

# 323
  • Австрия
Ама това не е ли той? Мартин.. и както казва: 'на 24 години съм и се занимавам с грим „от както съм се родил”. Малък опит, малъъъък  Laughing

# 324
Като видя текст с толкова грешки, ми е трудно да вярвам безрезервно на мнението на автора му...

# 325
  • София
На мен изречението по-долу ми беше достатъчно, за да затворя този сайт/блог. "Нисък клас клиенти"  Laughing Laughing Laughing Laughing

Продуктите им са предназначени за по-ниския клас клиенти, с по-малки финансови възможности и претенции.

На мен 102 на Зоева продължава да ми е най-любимата четка за ФДТ пред Сигма ф80 и други, които преди много харесвах.

# 326
  • Варна
Момичета,благодаря ви за включването  по въпроса ми за четките на Сигма  Hug
Определено от там няма да поръчам.

# 327
Моля Ви,препоръчайте ми четка за свободната пудра на Шанел.

# 328
Аз я смесван с ББ крем на Диор и заедно ги нансям с гъбката на Real Technics.

# 329
Благодаря...

Общи условия

Активация на акаунт