Четки за грим-6

• 102 225
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
Здпавейте. Четките на Зоева предлагат ли се в реален магазин в България?

# 346

Аз използвам експерта за ББто на Гарние и бих казала, че става на черти. Не ми харесва. Има вероятност да не е оригинална четката де. Купих я от сайта beautycelekt за 23 лева.

# 347
  • София
Здпавейте. Четките на Зоева предлагат ли се в реален магазин в България?
Абсолютно никъде!
Те дори наскоро ги нямаше в реален магазин в Германия, дори.
Лятото ги видях в Дъглас във Франкфурт на Цайлето. Нареждаха тъкмо стената с четките им.
Та засега остава онлайн варианта, който препоръчвам само ако си харесала четка на приятелка и си я видяла със сигурност преди това. Аз съм поръчвала на сляпо и съм била разочарована от Зоева. Naughty В Дъглас лятото -на място си избрах блендинг четка и такава за бронз и руж- е ми супер доволна съм и от двете!  Hug

# 348
  • Щастлива мама на 3 слънца

Аз използвам експерта за ББто на Гарние и бих казала, че става на черти. Не ми харесва. Има вероятност да не е оригинална четката де. Купих я от сайта beautycelekt за 23 лева.
На првдната страница я похвалиха за това питам
Трябва ми хубава ,качествена четка за бб
Ако може да ми препоръчате

# 349
За бб крем най-добре си ползвай ръцете.

# 350
Благодаря ти, Копче  Hug За съжаление няма от кого да ги видя ня живо. Харесах си класическия сет за очи, всички четки от него биха ми влезли в употреба. Явно ще изчакам да събера още малко смелост(и необходимата сума  Mr. Green) и ще поръчам  Peace

# 351
Момичета, препоръчайте ми хубава четка за руж с по-малка глава.Искам от Теракотата на Герлен да вземам само някои от цветовете и поради тази причина стандартната четка за руж със скосена глава не ми е удобна.Предварително благодаря! Hug

# 352
  • София
Момичета, препоръчайте ми хубава четка за руж с по-малка глава.Искам от Теракотата на Герлен да вземам само някои от цветовете и поради тази причина стандартната четка за руж със скосена глава не ми е удобна.Предварително благодаря! Hug

На мен ми е много удобна за руж и хайлайтър първата четка от този комплект.

# 353
Благодаря ти, nad_tab bouquet

# 354
Аз ползвам тази на Зоева за хайлайт, също е малка и подходяща  Peace

# 355
Благодаря ти Iseult,Може ли да напишеш номера и?

# 356
Благодаря ти Iseult,Може ли да напишеш номера и?
Разбира се, 105 Luxe highlight  Hug

# 357

И двете четки не ги харесвам. Но ако трябва да избера ще е Експерта, тази бялата на Екотулс съвсем за нищо не става.
Ако искаш да инвестираш в комплект може да вземеш на РТ, този който е публикуван на снимката малко по-нагоре.
Първата четка е много удобна за контуриране и хайлайтър, последната става за фдт и бб крем, другите 2 лично аз не ги ползвам.
Четката за фдт на Fancy Witch също става за бб крем.

# 358
Експерта не ми допада конкретно за ББ кремове, другата не съм я пробвала. По мое мнение за тази цел най-добре се справя плоската на Ебелин:

Скрит текст:

# 359
По-добре си купи един beauty blender,ще останеш очарована от ефекта.От четките аз бих предпоче
ла тази на реал техникс,но не е нищо особенно.Изисква доста блендиране за добър ефект.

Общи условия

Активация на акаунт