Четки за грим-6

• 102 217
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
И аз искам ( ако е възможно, разбира се  Simple Smile ) да ми препоръчате четка за руж. Без значение от форма и големина, само да се работи лесно с нея Simple Smile

# 361
  • Щастлива мама на 3 слънца
По-добре си купи един beauty blender,ще останеш очарована от ефекта.От четките аз бих предпоче
ла тази на реал техникс,но не е нищо особенно.Изисква доста блендиране за добър ефект.
какъв би ми предложила .Взех един на ебелин ,но много бързо се захаби ...
Може ли линк към горния комплект от къде мога да го взема
Благодаря

# 362
Оригиналният блендер.Имам на Ебелин и имитации но оригинала си е оригинал.

# 363
По-добре си купи един beauty blender,ще останеш очарована от ефекта.От четките аз бих предпоче
ла тази на реал техникс,но не е нищо особенно.Изисква доста блендиране за добър ефект.
какъв би ми предложила .Взех един на ебелин ,но много бързо се захаби ...
Може ли линк към горния комплект от къде мога да го взема
Благодаря
Ето този имам.Живея в Гърция и тук ги продоват в Сефора.Дори в момента имат намаление -20%.Имам и pro expert,но не ми харесва особено.

# 364
Този се появи днес в сделките на немския амазон на цена около 11 евро. По-късно пак ще го има, но в черно.
Аз имам на Риъл Текникс блендъра, купен от айхърб за 7,55 долара.

# 365
Може ли някакви линкове от къде може да се поръча отигинален.
И как го поддържате
Аз го пера всеки ден.

# 366
http://www.makeupbuthow.com/

В момента не се зарежда, обаче. От тук си купих почистващ гел с указания за употреба. Мисля, че продаваха и оригинален блендър. Фирмата е от Варна, изпраща веднага, коректна е. Само да им се оправи сайта.

# 367
В сефора имат бютиблендър. Аз си взех, но честно казано не виждам огромна разлика в нанасянето между него и гъбичката от ДМ подобната, само дето 1то е 40 лева а второто 6-7, така че няма да повторя.

# 368
http://www.makeupbuthow.com/

В момента не се зарежда, обаче. От тук си купих почистващ гел с указания за употреба. Мисля, че продаваха и оригинален блендър. Фирмата е от Варна, изпраща веднага, коректна е. Само да им се оправи сайта.
и аз съм от Варна .Дали са оригинални от този магазин ?

# 369
# 370
благодаря

# 371
Някой ползвал ли е на http://bsicosmetic.com/lice/isadora
Исадора ?

# 372

newsm10

# 373
Наскоро си вземах  expert четката на real techniques. Имах големи очакваня, но за съжаление не ми се получава удачно нанасянето на фон дьо тена. Преди няколко дена си вземах гъбичката на beauty blender. Уникална е  Heart Eyes. Нанасянето е супер лесно и бързо.
Може ли да ми сравните гъбичките на beauty blender и real tehniques?

# 374
Няма разлика, според мен. Според други на РТ е по-добра.

Общи условия

Активация на акаунт