Четки за грим-6

• 102 207
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
Няма разлика, според мен. Според други на РТ е по-добра.

Много ти благодаря  Hug.
Мислех да си взема още една на beauty blender сега докато са намалени, но щом на РТ също са харесвани и са идентични с другите, ще взема от тях.

# 376

Много ти благодаря  Hug.
Мислех да си взема още една на beauty blender сега докато са намалени, но щом на РТ също са харесвани и са идентични с другите, ще взема от тях.
Имам и двете, оригиналът си е оригинал. В никакъв случай според мен на РТ не е по-добра.

# 377
  • Щастлива мама на 3 слънца

Много ти благодаря  Hug.
Мислех да си взема още една на beauty blender сега докато са намалени, но щом на РТ също са харесвани и са идентични с другите, ще взема от тях
.
Може ли линк къде са намалени.
Благодаря

# 378

Много ти благодаря  Hug.
Мислех да си взема още една на beauty blender сега докато са намалени, но щом на РТ също са харесвани и са идентични с другите, ще взема от тях
.
Благодаря

Beauty blender  гъбичката я купих от гръцката Сефора онлайн. Не знам в БГ в момента дали има намаление.

# 379
искам утре да използвам намалението на МАС, за да купя четка за компактните метеорити. Коя ще ми препоръчате?  Hug

# 380
Като гледам промоциите, не е ясно на какво точно ще е намалението и дали това, което ти трябва ще влиза в него.

# 381
  • гр. София
В намалението на МАК не влиза новата Коледна колекция и Вива Глем колекциите.
Четките участват в намалението.  Peace

# 382
  • Щастлива мама на 3 слънца

Много ти благодаря  Hug.
.
Благодаря

Beauty blender  гъбичката я купих от гръцката Сефора онлайн. Не знам в БГ в момента дали има намаление.
Не виждам да има намаление

# 383
Имам и двете гъбички не виждам никаква разлика.
С бюти блендера е нещо като с айфона, амам много е уникален та затова цената му е висока, не виждам нищо уникално нито в бютиблендера нито в айфона Simple Smile
Сори за офа

# 384
Мас 219 може ли да е различна? Купих една току що без да погледна какво ми дават и като я извадих ми се струва не толкова малка и остра като мострата?
И цената ме учуди мислех че са по 40 а те над 50 лв.

# 385
Здравейте,

бихте ли ми препоръчали четка за нанасяне на фон дьо тен.
Използвам 2 четки в ежедневния си грим - за фон дьо тен и за руж ( имам една на МАС - подарък)
Ползвах за фон дьо тен четка на Ebeline, но след 2 -3 месеца употреба и то не всекидневна започнаха да падат много косъмчета и според мен се е разлепила.
Държа да подчертая, че не съм професионалист, просто ми е нужна удобна четка на прилична цена, ако има до към 30 лв...
Разгледах четките на Real techniques  и при поръчка на който и да е продукт, подаряват комплект Exclusive, ( този - http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman-Limited … shes-Clutch/64837 ) но не съм много на ясно за какво ще ползвам всичките четки, а и ме притеснява поръчката над 30 лв заради митницата...

Ще се радвам на всякакви предложения за четка за фон дьо тен или комплект за начинаещ  bouquet

# 386
Не го подаряват, а го дават на намалена цена. Ако даваха пет допълнителни четки на цената на една, щеше да си струва и митницата Laughing
За една четка вероятно ще ти е по-евтино да си я вземеш на по-висока цена от България, отколкото да й плащаш транспорта.

# 387
  • Sofia
Преди седмица в Debenhams четката за ФДТ - Експерт беше намалена на 18 - 19лв. По-добре направо вземи нея, отколкото да поръчваш и да чакаш 1 месец  Peace

# 388
Между другото, напълно офтопик - дразни ме новия дизайн на четките на РТ. От една страна ми харесва да са с унифициран дизайн, от друга лъскавата повърхност много по-лесно се захабява.

# 389
Момичета от коя четка на Zoeva за нанасяне на фдт сте най-доволни  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт