WIZZ AIR 17

• 69 239
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
пътуваме само с ръчен багаж, мога ли да нося чадър,несгъваем и да мина с него през проверката  newsm78

# 31
  • в града на вечния купон
Току що  си  взех  билети за Брюксел.  ... и ми даде 21 ред места

# 32
  • Луната
пътуваме само с ръчен багаж, мога ли да нося чадър,несгъваем и да мина с него през проверката  newsm78

Можеш  Peace

# 33
  • Пловдив
И ние ще летим юли.Пробвах с местата даде ми 21d,21f,21g.  Не продължих,чудя се дали да изчакам още. Ама като се замисля не са лоши местата  newsm78

# 34
пътуваме само с ръчен багаж, мога ли да нося чадър,несгъваем и да мина с него през проверката  newsm78

Можеш  Peace
дори и да не влиза в ръчния  newsm78
не го прочетох в нещата които можеш да носиш отделно, затова питам

# 35
  • Луната
не го прочетох в нещата които можеш да носиш отделно, затова питам

Носила съм такъв чадър от Мадрид, Рим и Париж. Не е бил в ръчния багаж. Не е имало проблем.
Виждала съм и от нашето летище хора с големи чадъри.
Не е сред забранените за пренос неща Peace

# 36
 Woman^In^White  благодаря
ще се пробвам с чадъра  Grinning

# 37
В навата тема се записвам с въпрос  Laughing
И все пак ние  пътуващите  за първи път,без запазени места в голямата блъсканица кои места да целим?Къде е най-добре?

И аз искам да попитам това. В смисъл ако се качиш един от първите на самолета как можеш да знаеш кои места са запазени и къде да седнеш? Ако след това някой дойде и ти покаже бордна карта с места какво правиш - през това време са заети хубавите места  newsm78
Ако може някой с опит да сподели  Praynig

# 38
  • Луната
В навата тема се записвам с въпрос  Laughing
И все пак ние  пътуващите  за първи път,без запазени места в голямата блъсканица кои места да целим?Къде е най-добре?

И аз искам да попитам това. В смисъл ако се качиш един от първите на самолета как можеш да знаеш кои места са запазени и къде да седнеш? Ако след това някой дойде и ти покаже бордна карта с места какво правиш - през това време са заети хубавите места  newsm78
Ако може някой с опит да сподели  Praynig

Ако пътувате преди 19 май платени редове са само 1-4, 12 и 13 ред.
За пътуващите след 19 май всеки ще има място - дали ще е генерирано автоматично (безплатно) или избрано (платено). Съвпадения (дублирания) на места не трябва да има.
Ако сте купили билети преди 8 април може да влезнете в профила си и съм описала в пост на 1-ва страница как да запазите автоматично или да си изберете място (платено).
След 8-ми април вече при закупуване на билети системата избира автоматично или вие си избирате (платено) на кое место ще бъдете. Като вече заето место не се предлага. Peace

# 39
Пътуваме преди 19 май и сме без запазени места.

# 40
  • Луната
Пътуваме преди 19 май и сме без запазени места.
Щом летите преди 19 май можете да седнете навсякъде без да се притеснявате, че някой ще ви вдигне след 4 ред, без 12 и 13 ред. Стюардесите ще ви предупредят на влизане в самолета за описаните редове Peace

# 41
  bouquet Благодаря!

# 42
  • София
Нашите места за Лондон са 15 a,b,c, а в обратна посока 22 a,b,c. На отиване май сме  над крилата и се чудя се за смяна,по 8лв на човек. Бихте ли ми казали кои места да избера,за първи път пътувам със самолет.

Местата над крилата обикновено водят до аварийните изходи и ако сте с дете няма да ви позволят да седнете там - ще ви разменят.  Peace

Ако ти е за пръв път - място до пътеката  Flutter Аз избирам винаги по-предни редове.

# 43
  • Луната
Нашите места за Лондон са 15 a,b,c, а в обратна посока 22 a,b,c. На отиване май сме  над крилата и се чудя се за смяна,по 8лв на човек. Бихте ли ми казали кои места да избера,за първи път пътувам със самолет.

Местата над крилата обикновено водят до аварийните изходи и ако сте с дете няма да ви позволят да седнете там - ще ви разменят.  Peace

Ако ти е за пръв път - място до пътеката  Flutter Аз избирам винаги по-предни редове.

Места 12 и 13 са на аварийните изходи Peace Те са и с по-голямо място за крака.
Аз предпочитам по-предни места.

# 44
Привет  Simple Smile

ползвате ли тея клубни карти? доволни ли сте?
искам да купя билети за родителите ми. Те винаги пътуват с малък ръ4ен багаж и винаги двамата заедно. За пътуване 1/год. не е голяма далавера, но тая година се о4ертава да дойдат 2х и се чудя.
Картата важи 1г за датите на закупуване на билетите...  в тоя период не трябва да се вместват и полетите, нали?

Последна редакция: сб, 11 апр 2015, 10:41 от Azalee

Общи условия

Активация на акаунт