WIZZ AIR 17

• 69 492
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Ето какво дава при мен, без да съм логната  newsm78

# 286
Мими, мисля, че е някакъв бъг и май разбрах какъв. Laughing

Може ли да от главното меню да избереш София-Женева 30 март и да използваш бутона показване на предишните дни?

# 287
Мими, мисля, че е някакъв бъг и май разбрах какъв. Laughing

Може ли да от главното меню да избереш София-Женева 30 март и да използваш бутона показване на предишните дни?
Можеш да избираш предишни дати, но когато не си логнат, цената пак ще се появява в поредноста както е на моя скрийн.

# 288
  • Италия
Хора, имам питанка, ако  човек, на който е чекиран багаж не може да пътува, мога ли да го прехвърля на друг със същия полет ?
Моля ако някой е имал подобна ситуация да сподели или  трябва да звъня утре по тел  Mr. Green

И да споделя нещо,  с приорити бординг може да се избират и места от първия ред с допълнително пространство.
Имаше подобен случай и резултата беше - не може.
Пътуващите бяха мъж и жена - куфара на билета на мъжа и той не можеше да пътува.

Ако при вас има някакъв различен резултат, моля пишете.
.                                                               Аз имах такъв случай миналата година. Имахме закупени билети за мен, съпруга ми и дъщеря ни (тогава под 2 години). Чекираният багаж беше записан на името на съпруга ми, както и детето. Той не можа да пътува с нас. Билета му "изгоря" заедно с багажа. Наложи се да плащаме нов чекиран багаж на мое име. За детето не са ни правили проблем, че в крайна сметка аз го придружавах. Да уточня, че преди това звъняхме на импулс мия телефон, от там ни обясниха как да действаме. Между другото, ако не ме бърка паметта, имаше и едни 2 евро, за да регистрираме дъщеря ни на моя билет, но това не го направихме. Доядя ме накрая на тези 2 евро  Mr. Green

# 289
Здравейте! При закупени два билета- за мен и дъщеря ми( на 5 г.), съм платила 1 бр. чекиран багаж( този до 32 кг.). Въпросът ми е : за салонен багаж не съм плащала нищо( т.е. ще бъде малък салонен), та на два такива имам право нали  ?/ по един за всеки билет/- напр. дамска чанта и чанта с лаптоп  мога ли да нося?

# 290
Здравейте! При закупени два билета- за мен и дъщеря ми( на 5 г.), съм платила 1 бр. чекиран багаж( този до 32 кг.). Въпросът ми е : за салонен багаж не съм плащала нищо( т.е. ще бъде малък салонен), та на два такива имам право нали  ?/ по един за всеки билет/- напр. дамска чанта и чанта с лаптоп  мога ли да нося?
Имате право на два малки салонни багажа - един за теб и един за детето. Т.е., може една дамска чанта и една чанта за лаптоп, да.

# 291
Помните ли кога е било последното намаление за не членове? Чудя се да чакам ли или да купувам. Напоследък обаче ми се струва, че преди намалението вдигат цените, та реално не е нещо особено.
Миналата година попадах а много по-добри цени.

# 292
Помните ли кога е било последното намаление за не членове? Чудя се да чакам ли или да купувам. Напоследък обаче ми се струва, че преди намалението вдигат цените, та реално не е нещо особено.

сякаш тази година нямаше такова.....  newsm78
ама то тия 60 лв за членството ги избиваш с 2 билета .....

# 293
На 12.02.2015г. е било последното от две за тази година.  Simple Smile

# 294
Приближава рождения им ден. Мисля си, че може да има намаление около 19-ти.

Ние сме трима и трябва да дам 100 лв.  До колко може да падне цената за Барселона?

# 295
  • тук-там
Приближава рождения им ден. Мисля си, че може да има намаление около 19-ти.

Ние сме трима и трябва да дам 100 лв.  До колко може да падне цената за Барселона?

Ние летяхме за 205 лв общо за двама - двупосочно - началото на февруари, купени средата на януари - с членство и допълнително 20 % - имаше някакви.
За трима - членството винаги  е по-изгодно.

# 296
Здравейте да попитам ние на 2.05 ще летим с wizz air имаме платени места ,но на билетите които чекирахме онлайн няма запазени места?! newsm78

# 297
Здравейте да попитам ние на 2.05 ще летим с wizz air имаме платени места ,но на билетите които чекирахме онлайн няма запазени места?! newsm78
Платените места са за след 19-ти май. Вие сигурно сте платили extra leg. Това вече трябва да е отбелязано на бордната карта.

# 298
Платените места са за след 19-ти май. Вие сигурно сте платили extra leg. Това вече трябва да е отбелязано на бордната карта.

Ми не  няма места на бордната карта  Rolling Eyes По-принцип билетите ги взе снаха ми и каза че е платила bord priority ,но на билетите няма никъде опоменати места.

# 299
Ми не  няма места на бордната карта  Rolling Eyes По-принцип билетите ги взе снаха ми и каза че е платила bord priority ,но на билетите няма никъде опоменати места.
Ако е само приорити, нямате запазени места.

Някой от вас ползва ли Wizz Privilege Pass?

Общи условия

Активация на акаунт