WIZZ AIR 17

• 69 446
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Когато е имало до сега намаление за багажа, това отнасяло ли се е за големия салонен или само за чекирания такъв?
Миналата година беше, не помня обаче кой месец. Мисля, че беше само за чекирания.
Сега погледнах, на 07 и 08.06.14 е било -33% и е важало и за салонния багаж, възползвала съм се.

# 616
Когато е имало до сега намаление за багажа, това отнасяло ли се е за големия салонен или само за чекирания такъв?
Миналата година беше, не помня обаче кой месец. Мисля, че беше само за чекирания.
Сега погледнах, на 07 и 08.06.14 е било -33% и е важало и за салонния багаж, възползвала съм се.

Супер, ще изчакам с багажа тогава, благодаря!   bouquet

# 617
  • София
Здравейте, имам проблем с разпечатването на бордните карти. Знае ли някой от къде мога да ги изтегля в PDF формат?

# 618
Таксите за багаж са по-високи, ако се добавя допълнително към съществуваща резервация. newsm78
Преди време не беше така, или аз бъркам някъде? Все си мисля, че беше една и съща цената...

# 619
  • софия
Таксите за багаж са по-високи, ако се добавя допълнително към съществуваща резервация. newsm78
Преди време не беше така, или аз бъркам някъде? Все си мисля, че беше една и съща цената...
Така беше. Сега, ако добавиш, по-висока ли е цената?

# 620
  • Луната

Малко по-висока е, ако добавиш багаж след резервацията.
Стимулира се купуването на багаж с резервацията Laughing

# 621
Здравейте, имам проблем с разпечатването на бордните карти. Знае ли някой от къде мога да ги изтегля в PDF формат?

Като влезеш в профила си няма ли ги? Изчакай и опитай отново, случвало се е и на други. Дано да имаш време до полета.

# 622
  • Луната

Последният път  когато правих уеб чекин (преди 3 седмици) забелязах, че нямаше вариант в pdf формат, а само html формат. Разпечатах бордните карти от html формата.

Edit: Сега видях по-назад в темата, че Bradley Cooper им беше писал, че не може да си отвори pdf формата на Бордните карти.

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 21:56 от Woman^In^White

# 623
Шест лева повече за чекиран и четири за голям салонен багаж. Peace
Видях го едва преди няколко дни, наред с резервирането имаше и сюрпризиране.  Laughing

# 624
Салбутамол (инхалатор) и Ауилин (саше) с рецепта задължително? Салбутамола не съм го и отваряла вече половин година от България, ама си го разнасям навсякъде с мен. Т.е. как стои въпросът с лекарствата?
Безмитните магазини - значи от толкова четене се мръднах вече. Освен безплатния ми багаж, вярно ли е че покупките в чанта от безмитния магазин качвам безплатно на борда или и тях трябва да натъпча в раницата си?
Редакция: Сега го прочетох за стоките, че мога. Ама де акъл... Въпросът все пак за лекарствата остава.

# 625
Салбутамол (инхалатор) и Ауилин (саше) с рецепта задължително? Салбутамола не съм го и отваряла вече половин година от България, ама си го разнасям навсякъде с мен. Т.е. как стои въпросът с лекарствата?
Безмитните магазини - значи от толкова четене се мръднах вече. Освен безплатния ми багаж, вярно ли е че покупките в чанта от безмитния магазин качвам безплатно на борда или и тях трябва да натъпча в раницата си?
Редакция: Сега го прочетох за стоките, че мога. Ама де акъл... Въпросът все пак за лекарствата остава.
Няма проблем да носиш Салбутамол, или друг вид инхалатор, само го добави към прозрачния плик.
Аулин също няма проблем да носиш.
Ние винаги носим към 10-20 лекарства Crazy

От безмитните можеш да купуваш смело и да качваш на борда Grinning

# 626
Здравейте,
Знам, че не е съвсем по темата, но не знам къде другаде мога да си задам въпроса.  newsm78
Дъщерята на моя приятелка иска да си подаде документите за стюардеса в Уиз. Попълват всички стъпки и изпълняват указанията, но когато дойде моментът да изпратят документите, системата не им позволява. Някой от вас дали може да ми помогне, да ме ориентира и изобщо налагало ли се е на някого от вас да се занимава с този точно раздел от сайта на Уиз?  Praynig

# 627
  • Пловдив
Момичета, до Лондон двупосочен на какви най-ниски цени сте купували?

# 628

За м.май съм купувала няколко месеца предварително на цена от 200 лв. двупосочен на човек.
И тук зависи по кое време предпочитате да посетите този космополитен и красив град.

# 629
  • Луната

Миналата година август месец закупих за началото на октомври месец сам. билети на стойност 120 лв, двупосочно, с Дискаунт клуб.
Седмица след това wizz свалиха цените и имаше комбинации от 70-80 лв за октомври-ноември-декември месец двупосочно, с Дискаунт. Това са най-ниските цени, които съм засичала откакто следя дестинацията. Но според мен бяха изключение Laughing

Общи условия

Активация на акаунт