Много щастие , любов и късмет му желая!
Хубав празник!

Днес шетам из хола, то шетането не е работа...Седнах да си почина, че ме чака прибиране на играчки. За утре с моята дружка си купихме едно яре. Сутринта брат й ще го заколи, а ние ще мием и чистим. Ще си го разделим и манджата за Великден е осигурена. Днес купих и един козунак с шоколадов пълнеж. Зелената салатка е също в хладилника. Взех и кайма, че ако дойде зетко - той не яде ярешко, ни агнешко. Почти сме готови!
.

много си осторожна и точна ! Благодаря за новата тема ! Живи и здрави с добрини да я изпишем .

много снимки си публикувала , но защо аз не мога да ги отворя, много ме е яд. Направо ме принесе на вилата при зеленината , при цветята. В близките дни и ние ще ходим на нашата вила да се насладим на цветята и зеленината. Много искам да си видя новите лалета дали са цъфнали. Весели празници !
наистина е хубаво да има забрана за работа. Днес за сметка на вчера цял ден моткане напред назад , ходихме с Вили на черква, а после с моята внучка и на приятелката внучката ги водих на тортичка , а баба на кафенце. Времето днес направо лято. Направих една салата за вечеря и това ще е.
големи празници при вас , а гледах и клип с български хора.
вече ежедневието ви завъртя. как са слудурите ? Все ми са пред очите послушните момчета с телефоните , а игривите очички на най- малкият принц Маор беше нали, няма да ги забравя. Специани поздрави на Грети ,зетко и дечицата !
браво на теб , оправна си отвсякъде! Целуни Анжелка от мен ! Весели празници !
прочетох за посрещането ти от Здравка и Борянка , много приятно ми стана. Съжалявам ,че не можахме да се видим. Много ме беше яд , но толкова бях заета,всичко се въртеше около мама и баба
много шарени яйца си направила. Моите яюца бяхя кафяви и цветовете не ми станаха хубави. Оставих за последният момент за купуване на бели яйца , да ама не ее ,свърщили. добре че беше перлената боя ,та ги замазах. Не мога да оцеля хубава червена боя като едно време. Ако знаете боя алено червено , кажете ми... 
честит рожден ден на сладкият Пресиан ! Да расте здраво , щастливо и весело детенце ! Много да ви радва !