КГБ = Клуб на Готините Баби - 157.

• 77 433
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Каква е таз мълчанка , девойки?!  Joy
Я излизайте от дупките си и на сладки приказки ,
така не ви долюбвам.  Peace
Пращам и вертолет да ви  изтегли от ямата. Wink

# 151
Здравейте момичета!
Аз пък като има слънце и топлинка ми става едно хубаво,хубаво,тръгвам по друмищата.
Днес бях с приятелки в Мола на чай ,а също  и да дадем пари за екскурзиятя Да се похваля здраве да е на 1,2,3 май сме на екскурзия в Румъния-ще ходим до Букурещ и Брашов цял автобус с детски учителки супер.
Та срещу сладкарницата в Мола гледаме отворили нов магазин за електроуреди с 50% намаление,извадихме калашниците и атакувахме,всеки си взе по 2 по 3 неща,имаше Мултикукър по 49 лв накупиха си всички,аз имам от 2 години и се родих .Аз си купих ел.гиган-29 лв и уред за мъфини-19 лв,чакахме два часа на опашката смяхме се ,младите ни гледаха сеира.НМ звънят гладни жадни ние се вихрим в магазините hahaha Joy
Скрит текст:

Кари дълбок поклон пред жертвите на Холокоста.

Да сложа едно следобедно кафе с мафини.Хубав ден на всички!

# 152
  • София

Ивлин, честити ти придобивки! Да ги ползваш със здраве и с много челяд!  Heart Eyes Хубава разходка из Букурещ! Кафето ти отказвам, ама следобедно не пия, че после не мога да спя. Бабешки патила.  Joy

Аз пък едва се дотътрих до нас (а сме на две крачки, както знаете) от училището с три чанти Владови, тежат като камъни, сестро. А, стълбите второ предизвикателство, преди това логопедичен кабинет.  Shocked Не ми стигат моите кг, ами и още отгоре. А, явно и пролетната умора си казва думата. Днес си купих да пия коприва на прах и ленено семе и ми стига това.  Mr. Green

Чакам дружината да се измъкне от дупките, подавам ръце яки, крака, душата си давам само и само да излезете всички оттам, дето се скрихте.

Очаквам ви.....

Жабче, как върви диетата? Добре си ти с фигурата, а какво да кажа аз?  Ще шашкам хората по пътя си, ама пък, така им се пада.  hahaha

Хайде, да нахраним душата. Ульбайтесь, девочки!

# 153
Маринка благодаря. Hug
Красиви рускини,нежна песен.
Преди малко и аз излязох до едно ателие да си взема нещо,нали съм ниска и все скъсявам всичко Laughing по надолнището беше добре ,но после мама мия баира ми се видя дълъг дълъг ще трябва да се хвърлят килограми то по този Великден беше от софра на софра,при нас е такава горещина хората са по къс ръкав сигурно е 25С.,
Народът сигурно е навън .
Хайде и от мен една песничка

# 154
Иве , честити придобивки!  Hug
Със здраве да си ги ползваш.  Heart Eyes
Маринка , чаровнице! Heart Eyes
Не се 'аби , много си добре , отива ти.
Но , предполагам като всяка жена не се 'аресваш.  Mr. Green
Иначе диетата е екстра , продължавам да си се храня по схемата ,
кг. не са много , варират нагоре , надолу , но см. падат и то
в областта на талия и ханш най-вече.  Peace Дедко и той се е вталил бая.  Crazy
Лятото му подариха една ризка и му беше въз тесничка , пък сега му е
като рокличка.  Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:

# 155
Приемам протегнатите ръце /крака и душа/ на Марина и да нарушим мълчанието.
Предполагам всички сме замълчали и сме се замислили в себе си , помъдряли сме и дано ни е просветнало . Но както е и в анатомията , ако “нещо” не се движи – то атрофира Т.е предлагам да раздвижим темата ...
Да не се оплаквам “как Сийке” , ама и аз се чувствам доста скапана /най-вече , когато “не най-много” имам работа и си позволя да се отпусна / Но пък и почивката е сладка и на тези години и стаж си я заслужаваме
Ивлин , честито придобивки .Чакаме резултати от оползотворяване
Грети , и аз чакам разказ за пътешествието /да си припомня и съприживея/.
А това , че Ивлин и Грети правят нови планове за пътуване , е едно от най- приятните неща – трепетно да мечтаеш и откриваш нови неща.
От мен нещо за размисъл :
Скрит текст:

Марина , Ивлин – благодаря за концерта

# 156
  • У дома във Варна
Здравейте дружки,
Минавам пътьом да почерпя. днес имаме годишнина с ММ

Дано за златна сватба да ви черпя след време, след още почти толкова време!

# 157

Пожелавам Ви да се обичате и да бъдете здрави и щастливи!
Ега мега , хубав празник!  Hug

# 158
  • София
Каролин,  Flowers Rose Flowers Rose Във ФБ видях снимки от сирените. А тук почти никой по улиците не ги отразява. Жалко, но ...
Ега-мега, честита годишнина! Да сте здрави и да гледате правнуци заедно!   bouquet  bouquet
Ивлин, честити придобивки, да си ги ползваш и след гаранцията.
А това на  снимката - ел. тиган ли е?
Жабката, какво правиш - Дедко се е стопил. Действайте, щом ви е удобна диетата и намалявате на размер.
Марина, ходи ли на концерта на Сопрано Турецки?
Аз цял ден се ядосвам с борсата - курсовете се мятаткато асансьор нагоре - надолу. Докато се зарадваш на зеленичка печалба и се очерви на загуба. Теглих им шалтера за деня. Сега надничам, май се успокояват.

Последна редакция: чт, 16 апр 2015, 23:13 от Aisha

# 159
Гледам Босфор ТВ hahaha Joy-това означава турски сериал и в рекламите да пиша
Айша това е ел.тиган,като го пробвам ще пиша отзиви
Жабче стопили сте се бе мила newsm10

# 160
  • София
Брей, денят ще мине, а аз какво се мотам насам натам, та не се разпиша. Направо съм си за неизвинено. Да, ама не. Ето ме. Пак имаме празник...

ЕГА МЕГА. ДА ЗАПОЧНЕМ С ЕДНО ГОРЧИВОООООООО! ДА СТЕ ВСЕ ЗАЕДНО, ВСЕ ТАКА ВЛЮБЕНО ДА СЕ ГЛЕДАТЕ, ДА РАЗКАЗВАТЕ НА ДЕЦА И ВНУЦИ ВАШАТА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ. Като казах любовна история, та се подсетих. Ега Мега, разкажи де, къде го намери твоето момче? Как се запознахте? Колко време бяхте гаджета?

ЖАБКЕ, ма к'во напраи с хубавия човек ма? Стопила си му лагерите...  newsm78 Момичета, дали е от диетата, или от нек'ви упражнения от Кама Сутра newsm78 Признай си Жабке. То не, че за нас ще има значение, ама така, да знаем, колкото за протокола hahaha Joy

АЙША, не се кОси. И утре е ден, казва Скарлет О'Хара. Зора беше докато направиш първият милион. Сега карай по-яваш, яваш...

ИХА, ти миличка ме разбиваш с твоите постове. От къде намираш тези мъдрости. Едно записвам, друго се мъча да запомням, ама май само с мъките си оставам. Май ще трябва всичко да записвам Joy А пътеписите ти са прекрасни.

ИВЛИН, а честити ти придобивки. Ей, неуморни сме това женурята. Или тенджери и тави ще купуваме, или по китките акъла си ще загубим...С ММ като отидем в Бриколаж, ако се загубим, знае къде да ме намери-при цветята разбира се Simple Smile

МАРИНКАааа, за всичко тенкю диър...И за Ромашките, и за картинката ( кога ме издебна, та ме фотографиса), за призива, да се измъкваме от дупките, коя където се е навряла, но най-вече за това, че и душата си даваш. Е как да не пише човек??? Стига ми един ден мързел, а по принцип мълчанието не ми е силната страна. Пак ли ще се питаме кога ще се срещнем следвеликденски?
Я хайде: Среща-неделя, 19.04, 15.00 Дон Домат на Патриарх Евтимий ( към Попа ) Приемат се още идеи. Може и в събота. Не се срамувайте, пишете, на коя какво ѝ е на сърце.

ЗДРАВУНКЕ, трудът е песен, ама друг да я пее. Ние в публиката и ще  smile3501

ГЪБКЕ, от дъжд, на дъжд па се покажеш... Нищо, много си работна, простено ти е. Hug

ЯЖКЕ и ти. Мине не мине месец па се Явиш. Като ланскио снег си...

За тези, дето не пишат, вече не си и мечтая. Като им дойде музата, ще се включат. Не ги изброявам поименно, че ще стане утре докато ги спомена, а бързам все пак днес да публикувам.

Още мислех да пиша, ама руските друзья ме чакат. Пренасям се в Скайпа.

А пък Светълчо как ми липсва, и Джили, и Мери Попинс, и Мамси, и Мими, и Дидиа, и Шпунц, и Доби, и Арита, и Кремчето, и Тути, и Мари М... Тези, дето по-скоро са се обаждали няма да ги споменавам, само да не си мислят, че са забравени. А нямаше да ви споменавам, а? Ама като си мисля за вас...

ГРЕТИ, чакаме да разкажеш за пътуването. Ох, голяма драма във вашето градче... Бог да прости тази малка душичка. Какво ли е направило, та Бог да го прости...Само 6 годинки е живяло Flowers Rose Flowers Rose До кога ще има такива малоумници шофьори? Навярно, докато законите не станат като Крумовите закони. Много ѝ здраве на демокрацията. Не било хуманно смъртното наказание. А хуманно ли е да убиваш невинни хора по пътищата?

КАРИ, Hug за жертвите на Холокоста Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Този път, наистина ви изоставям. Лека нощ   love001

ПП Ивлин, моля, заповядай Simple Smile Изпревари ме.

Върнах се да си допиша, за възмущението си от шофьорите убийци по пътищата. И в дома ти да влезе крадец, нямаш право да стреляш, или да го млатнеш с по-яка сопа. После ти излизаш виновен. Изнасилвания и убийства-колкото искате. Ами докато са ни такива законите, така ще е.  Може да ме обвините, че не съм цивилизована, но докато не се оправи тоя малоумен народ-бой по простите кратуни. Като започнат да живеят хората според законите, тогава може и да се пишем при  цивилизованите народи.

Изпуснах разговора с руснаците, сега вече отивам да спя  sleepuu

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 00:22 от Flo 51

# 161
Joy Joy Joy Фло , Кама Сутра-та
мин. година веднъж , тая по- рЕдко. Joy Joy Joy
Ма той човекО сам си решава кога , к'во да яде и как ,
виновата не съм. Вижда резултата и той скача в кюпа.  Mr. Green
Рядко гледам напоследък новини , че те като криминална хроника.
Как веднъж не започват с нещо оптимистично и хубаво?!  ooooh!
Само трагедии и ужасии.  Shocked
От тук оправия в държавата не се вижда , пък вие на
местна почва може да ни опровергаете.  Peace
По тоя повод ... От два месеца тук имам рекламации към мобилния
оператор за фактурите ....  ма утре ще ви разказвам одисеята.  Joy
Лека нощ от мен!  Hug

# 162
  • Кубрат/ Пишурка
 Добро утро! Не се ядосвайте, момичета, гледайте сериали и внучета, без новини Naughty И си пийвайте от кафето! Ето го:

ега мега ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! ВСЕ ТАКА ДА СЕ ПОДКРЕПЯТЕ!

# 163
  • София

Добро да ви е утрото, любими!

Хайде, и аз веднага след Янчето с кафето в ръка. Пийвам си го с удоволствие за разсънване и влизам в банята да се доразсъня. Днес имам ранно ходене из далечни квартали на София.

Нали знаете за рано лягащите и рано ставащите. Изпуснала съм снощния купон, обаче сутрин се класирам втора.  Heart Eyes

Ега Мега, честита ви годишнина на патерица! Живи, здрави, влюбени и щастливи и с деца и внуци!   bouquet

Жабче, вЕрно си го стопила Краси. Те, мъжете отслабват много по-бързо от жените. Браво на вас!  Hug

Айша, не съм ходила още на концерта, той е в края на другата седмица. Сега подгрявам.  Joy

Фло, молим ти се, на снимката съм аз, къде се слагаш ти там? Аз държа първенството, пък и това е любимият ми тоалет.  Heart Eyes За срещата съм ЗА. И в двата дни мога.

Красив и усмихнат ден и порция стихове.

Скрит текст:
МИРЯНА БАШЕВА

Х Х Х

Препрати това мое послание
до живущите горе, далече,
сред студените звездни савани
Малки Зелени Човечета.
Снощи поща нататък е имало.
То личи по вкуса на небето,
по луната, по тъжния символ –
ехо от виещи псета.