КГБ = Клуб на Готините Баби - 157.

• 77 436
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Днес моя любим син има рожден ден и навършва 40 години !
Всичкото здраве , щастие , късмет , любов и сполука му желая от сърце .
За себе си той казва , че е щастлив , защото неговата професия е неговото хоби и животът му е изпълнен с удоволствия. Дано винаги да е така .
В момент на умиление си спомням стиха , с който баща ми се обръщаше  към мен (независимо от граматическия род)  /също в момент на умиление  /

Сине мой, надежда скъпа моя,
радост в грижи, грижа в радостта...

За мен това е олицетворението на родителската обич
Нали вече си позволих да сантиметалнича :
Когато беше мъничък му пеех тази песен

Подходяща е и тази песен

И класиката в нашето семейство -от нашата позната

Нещо , което бих искала да му кажа:
Скрит текст:
"НА ТЕБЕ, СИНЕ..."
/ Автор: Георги Джагаров /
Животът е труден, понякога лош.
Живеем в такива години…
Но ти не бъди със живота на нож,
обичай го, вярвай му, сине!
Главата си дръж нависоко,
дори свикни пред теглото да пееш.
и аз ще ти кажа а ти разбери –
по-весело тъй ще живееш
По-сигурно тъй ще вървиш през света
Защото ще видиш навярно
реки без води и гори без листа,
небе равнодушно и черно.
Слепец ще те води по правия друм
и може би тъй ще се случи,
че някой глупак ще те учи на ум,
клеветник на чест ще те учи.
Ти плюй на това и напред отмини.
За нищо не чакай награда.
Труди се без отдих, търси висини
и никога духом не падай!
С народа бъди до последния дъх.
За него мисли, не забравяй
ни долу в калта, ни на светлия връх,
ни в тежки минути, ни в слава.
Сред този жесток и нерадостен век
бъди едновременно воин,
и верен приятел, и нежен човек.
Тогава ще бъда спокоен.

# 166
Много хубав ден на всички пожелавам.
Я как живнала и нашата къщичка.
И пак с кеф ще пийна на Янчето  кафето .
Ега Мега, честита ви годишнина на патерица и от мен ! Бъдете честити и хубавото е напред.
За срещата съм по- скоро не защото не знам дали ще съм се върнала .
Каролин , съжалявам , не мога да коментиран по линка , който си дала , защото не се отваря при мен – нямам фейсбук

# 167
  • София
Честит рожден ден на сина на Иха!

Меги ,честита годишнина,много щастие  и здраве ви желая. Честито ви и християнче.

# 168

Честито на Ега Мега  годишнина ,честито на Иха   и синчето ,здраве и успехи...още не съм във форма за писане тук но поне опитвам ...Снощи си писах с трима във фейса на лични ,и сбърках даже едно съобщение  за кого е ....Бива ме още ,ама не съвсем...Та  ще почна е тук ...важното  е,че имам нет и чета ...

# 169

Бързам да се разпиша ,че ако започна да чета и с писането пак ще се размина .

Виждам ,че  си имаме празник ..
Иха Hug чесит юбилей на твоето момче ! Пожелавам му  всеки негов ден да е изпълнен с щастие ,здраве , радост , късмет и успехи !  На мама и татко да са живи и здрави да му се радват !
Да пием за негово здраве !

цветя за мама Иха

Видях хубаво време и се грабнах да чистя прозорци , пердета, гардеробииии. ММ замина на вилата с неговата група да косят тревата че много пораснала и голям зор с машината.
Ставам ,че ми се обадиха да ходя и до общината във връзка със санирането , то хванеш ли се на хорото ,няма мърдане. Изчезвам ,че плана ми се обърква.
Весел и спорен  ден  на всички ви!

# 170
Да споделя , какво прочетох току-що /аз не знаех/
Днес е " Умни петък" - петъкът на Светлата седмица - В петъка на Светлата седмица се възпява и Божията майка, като “живоприемен и живоносен Източник”.
На този ден имен ден празнуват: Живко, Живка  {ЖИBKO - жизнeн (славянски)}
Ако има именници – честито !

# 171
ИХИЧКА, майко щастлива, “живоприемни и живоносни Източнико”, топло те прегръщам за деня на момчето ти!
 newsm51
Как ли си спомняш за този ден преди 40 години? Можеш да разкажеш и на другите.

Желая ти само късмет и здраве за момчето, както и една мила снахичка, и едно най-сладко внученце!
 Tada mamma

Ега Мега, честито и "да се доводите" в добро приятелство и сговор!
 newsm51

Ето, че с Фло и Маринка станахме три за срещата в неделя. Значи обявявам официално:

СРЕЩААААА!!! НЕДЕЛЯ 19 АПРИЛ, 15 ЧАСА, ДОН ДОМАТ НА ПОПА

newsm19 cheers lalalala Drunk eat

# 172
Здравейте момичета!
Пак имаме празник! newsm59 newsm24
Иха честито ти рожденик,да е жив и здрав ,много щастлив и успешен и вие дълги години да споделяте неговите радости!Наздраве!

За мама Иха

# 173
  • София
Добро утро красавици. Отново в нашата къщичка е хубав, празничен ден!

ИХИЧКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАШЕТО МОМЧЕ. ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ДА Е С КЪСМЕТ, ДА ОБИЧА И ДА Е ОБИЧАН. НА МНОГАЯ ЛЕТА!!!

На теб, мила Иха и на ТМ желая още много години да се радвате на успехите на момчето ви в живота и в професията.

На всички дружки, спорен ден. Отивам да си оправям къщата, че Авгиеви обори на аптека приличат в сравнение с нея, след толкова дни на забрана да се чисти и работи Embarassed Wink

# 174
  • в сърцата на любимите ми хора
Привет и от мен! Отново празник в нашата дружина.
Иха, да си на 40 години е страхотно! Да ви е жив и здрав обичния син, благословен да е и много щастлив!

за щастливата мама

За неделя и аз се класирам /най-после/.

# 175
Пак съм аз
Под въздейстие на бушуващи емоции съм и ще го споделя с вас
Скрит текст:
За човешката сила,за "синовната отплата",за човещината на близки и далечни.Пред кабинета спира кола и изваждат една 140 килограмова  82 годишна жена в насипно състояние трудно подвижна с патерици,води я жена в последствие разбирам че и е братовчедка ,а братовчедката извикала колега с кола за да я докарат,тя буквално и местеше краката,  а жената пълзеше по стълбите ,децат и не я поглеждали.Като я видях ме стегна гърлото ,нито можем да я вдигнем двете нищо,сещам се и и подавам стол тя хваща стола и започва да пълзи а аз тегля стола  стигнах до машината  не мажахме да я сложим на нея ,седна долу и аз започнах работата си - свалях и мост,ако беше за вадене щях да отида в къщи,ходила съм из квартала.През цялото време ми викаше братовчедке какво търся тук ,а не си стоях в равна Добруджа.Оказа се че е от Добрич и затова ми викаше братовчедке не може вика тя да не сме 10 братовчеди,въпреки ада в който беше имаше сили да се шегува.Изпратих я по същия начин пълзейки и си мислех след нея деца е раждала ,а за нея се грижат чужди хора.

# 176
Скрит текст:
Нищо чудно няма ,младите жени сега не искат да гледат свекърви ,виж за мама някои  поне си признават,че се грижат.Ами и  дето не искат ,не дават и на мъжа си да се занимава ,какво толкова е направила свекървата ,един мъж ,дето изкарва пари и се грижи за мацето да не му липсва нищо ,дето го дресира   и обезличава. Не всички са такива слава богу ,но днес командват жените,като сме спали никой не е виновенСамо че повече харесвам нашето време.

# 177
  Привет ,мривет!

Иха - да е честито момчето ви ! Да е здрав ,успяващ навред !

за мама  Hug

Ега мега - Честита ви годишнина !  Hug

Ив - , както е казал Муканина - колко мъка има по този свят....

Чакам с нетърпение работния ден да свърши. Не ,че ще почивам  като съм в къщи ,но както съм казвала и друг път - поне се командвам сама Joy
Довечера ще сея картофи. И с техния срок окъсняхме. Трябва да сготвя нещо ,че до снощи все обирахме от празника още.
Ще ми се утре да си поразвея  д- то в Стара Загора ,но нали съм принцеса и имам личен шофьор  Joy -  от който обаче  съм зависима   newsm78 .Имам обещание - малко насила измъкнато  ама все пак си е нещо де.
То като погледна - работата край няма. Тъй ,че полога ми се и разходка.

Фло - и аз по празниците уж да спазвам - не се пере,не се чисти  и т.н.
Казвам  си ,че ще пера в съботаа. Да ама  като спряха водата в петък след обяд  ,та я пуснаха в събота към 20  часа.  Три перални до  полунощ изпрах и прострях. А да не ви разправям колко посуда  се бяха събрали .Освен постоянните ,нацапорках и  един куп тави и тенджери като творих курабиите.  Оправихме се де.

До по-късно  девойки! Работата ме зове !!!

Лек ден ! Hug Hug

# 178
Иха , да е жив и здрав сина ти и винаги да е удоволетворен от всичко което върши!

Ега-мега, честита ви годишнина.В сговор и съгласие да  изгледате и пра-пра внуци

# 179
  • София

Ето съм пак. Днес си свърших работата и съм много доволна. А при нас празниците на Овнетата продължават.

Иха, да ти е честито момчето! Желая му от сърце здраве, професионални успехи и много, много любов!

За теб, мила майчице!

Сега се отдавам на почивка, върху диванчето ще си подремна 20 минутки и после да си дочета книжката. И да ви нагледам по някое време.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт