КГБ = Клуб на Готините Баби - 157.

• 77 439
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
        Денят /работният ми – в офиса , на компа/ почти преминава . Следват два уж почивни. /И вие ще си починете от мен/
        Благодаря от сърце на Шпунц , Бор-яна,Луси, Здравка, Ивлин , Фло,Мамси , Гъбката , Каролин , Марина за поздравленията за рожденния ден на сина . (Той в момента не е в страната , като си дойде в понеделник , ще му ги покажа) Знам , че ще се впечатли и зарадва.

Приятно , весело и ползотворно прекарване на уикенда /нали така е по- модерно да се нарича/

# 181
  • Кубрат/ Пишурка

ИХА, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ СИНЪТ! ЖЕЛАЯ МУ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ВЪВ ВСИЧКО!

ПП По-модерното е УЙкент Joy

# 182
Айша, къде трябваше да пиша за долния, и за други, правописни шедьоври от екипа на бг-маммата?
Да го махнат барем, че ще ми избоде очите!

Лидер в онлайн продажбата на медецинска техника за домашна употреба

#Puppy dog doh #Silly #Puppy dog doh #Silly #Shocked Joy

# 183
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Честит 40-годишен юбилей на синът ти Иха!
Пожелавам му да бъде винаги силен за да посреща трудностите ,
винаги усмихнат , за да му върви в живота и
винаги да обича , за да го обичат и хората!
Да е жив и здрав , весел и щастлив!
Хубав празник!

# 184
  • София
Иха, честит рожден ден на сина ти! Да е здрав, да успява и да сбъдва желанията си!
И по едно твое желание да поработи скоро.   bouquet
Здравке- горе в ляво до надписа БГ Мама има 1 решетка. Като натиснеш се отварят всички подфоруми.
Там са и Правила, темата е http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=699073.5730

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 20:50 от Aisha

# 185
Днес във Варна беше лято!

# 186
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Честити да са, живи и здрави всички онези, чиито празници съм пропуснала!

Жив и здрав да е синът на Иха и винаги да се чувства така щастлив!

newsm59

# 187
  • София
Иха,честит юбилей на сина ти! Нека е много здрав и щастлив! Да се сбъднат желанията му!

Ега мега,честита годишнина! Да сте щастливи заедно и да дочакате правнуците!

Момичета,имам страхотни ядове. Същите като преди 3 год,но този път от отсрещната страна.И не вярвам да се оправят нещата.Не знам дали е и редно.Вие хубаво ми говорехте тогава,но аз бях непоправим оптимист.Не мога да пиша повече тук по този въпрос.
      Точно преди 1час вирус ми порази скайпа.Това-за десерт!
      Бясна съм,чак ми иде да потичам на място от зор!
      Нямам нерви ни да чета,ни да пиша,ни да ходя на срещи.

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 19:40 от Яжка

# 188
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Айша , за к'ви правила в мамата.  Shocked
Нищо не вдявам.  newsm78

# 189
  • София
Ето ме и мен. Да се отчета, каква я свърших днес. В общи линии пях Здравкината песен. Само че, соло я пях newsm75 newsm79 wash hang prostor clean Работа имаше за целия китайски народ, ама народа го нЕмаше. Е, и сам войнът е войн. Справих се. Авгиеви обори са изринати. Wink
Мисля си за нещата от живота... някъде весело, другаде - тъжно, някъде нерви, другаде радост, един печели, а друг губи. Ей, живот да му се не види... Важното е да сме философи и да си казваме: Няма да все така. Където е тъжно, да стане весело. Където има нерви, бързо да се успокоят нещата. Който губи, да вземе, че да спечели. А тия при които всичко е добре, да си останат в това положение Simple Smile
Как бих искала на всички да им е добре... Hug Hug Hug

# 190
  • София
Уф, че съм заспала. Здравка ме е питала, пък аз съм отговорила на Жабката. Извинявам се, ще внимавам.
За среща - не мога да подтвърдя. Пл. има желание да си купи пролетни обувки, та ще обикаляме по магазините.
Дано намерим нещо преди да дойде време за чехли. Зимните ги избира до средата на януари ....
Яжке, не знам какво е ставало преди 3 год. Важното е да си здрава, другото ще се нареди.
Няма лошо да потичаш на място. А и мисля, че среща  ще ти е полезна да се видиш с хора, да поговорите.
Пиши, не се затваряй.
Вируси - да чукна на дърво нямам. Но аз не пипам картинки, не отварям почти никакви писма.
И антивирусна си нямам - изтече.

# 191
  • София
Иха, честит юбилей на твоето момче!Желая му здраве, щастие и късмет!
 newsm59  party023

# 192
Лека нощ, прекрасни!
Да сънувате най-чудните сънища!

bath newsm46 Sleeping

Леле, какъв кошмар сънувах нощес, подсетих се. Подскочих и не можах да заспя до ставане, 2 часа.

# 193
Iha, да е жив и здрав любимият ти  син, да се сбъднат всички пожелания, които ти  като майка му пожелаваш!
И на ега-мега- много празници за кратко време - и годишнината на внучето  Пресиян, и това, че е станало християнче, и годишнина от брака...все  светли празници с най-светли пожелания за здраве, щастие, благоденствие!
И много, много празнували - и на Фло, и на Шпунци, и на Грети, на Кари, докато  бях във фаза на мълчаливо присъствие, пожеланията ми са да са здрави, бодри, късметлии, открити към обич  и да я получава стократно като тази, която даряват!
Четох на тъгъдък...тъгъдък..., т. е., през ред, не че ви неглежирам, но имах проблеми с публикуването.
Утре рано-рано в  тъмна доба,  аз ,човек на повикване, присадена столичанка съм на път, ... дано ремонтите по магистрала "Хемус" не ме приспънат...Но ако важи офертата на цветенцето Фло за неделя/"Дон Домат" все ще го открия, то, по мое време, може и да си е бил там, ама, зная ли, помня ли чак толкова много..австриецът да си каже каквото има..."/. Иначе ще си гледам внучките два дни, докато мама си провежда обучението на кадри извън София!/, а после...към вкъщи.
И, милимоички, нека никоя не се чувства пренебрегната, било от близо или далече, към всяка отправям цялата си обич  Hug Hug Hug ..... :hug!
Та, с обичта си  ви пожелавам лека нощ, сладки сънища,  тях  напоследък споделелям с татко и най-близките ми приятели!
И само да споделя - днес е светъл ден  на един мой най-близък човек, чието  име е подновила първородната ми внучка, сестра ми! Нека е здрава, щастлива и Благословена моята по-малка сестра Емилия! И аз съм благословена, че я имам!

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 22:37 от arita

# 194
  • София
Здравейте готини, аз като надуша срещичка и ей ме на- появявам се. Там съм.
Станахме много в групата, което е страхотно, затова и през ден, два има празници - рождени дни, годишнини от сватби. За съжалени и тъжни поводи и годишнини, но това е животът. На всички, за всички поводи-ПОКЛОН!!!
Аз съм с Теото тази нощ. Нахранен, приспан и аз тук. Днес, най-после с Мимито качихме  снимки в албума ни. Пояснявам къде да гледате - в албума Бабин ден от 54 до 82 са снимките от срещата с Тутулина. Ако може някой да ги сложи в отделен албум. А от 83 до 103 от Бабин ден във Фло.
В албума рожден ден на Кари и Боряна от 24 до 48 сн. И пак ако може някой да го редактира като ги завърти - аз не успях. Има и клипове - давайте идея къде да ги кача, че и Кари има клипове от рождените дни. Дано да ме разберете.
Аз днес съм трети ден от диетата на Ваня Червенкова. Брей, голям бум направи тази дама с диетата. Всичко е луднало по нея. Благодаря на Жабка, че първо ни я показа и че ми съдейства за групата във фейса.
Сетих се да уголемя буквите за снимките, че някои четат по диагонал да им привлече вниманието.
Публикувам,че май ще изгубя поста, да не го пиша пак. Чао, спокойни сънища без кошмари /Здравче/
До неделя с някои от вас.

Общи условия

Активация на акаунт