КГБ = Клуб на Готините Баби - 157.

• 77 441
  • 742
  •   1
Отговори
# 195

Добро да е утрото-аз съм отпускарка-но нещо със съня съм скарана-уж се изморявам ама рано, рано се събуждам-това да е.
   Честито ти юбиляр Иха-да е здрав и много обичан и обичащ!
   Меги и на Вас честита годишнина и християнче!Живейте в мир и сговор дълги години!
   Арита-приятно Софийско пребиваване-да нагушкаш внучките както ти си знаеш.
   Е за утре-разкошна среща да си направите!!!

Янче-отмених те с кафесервирането-нека си поспите с Анжи!
   Приятен ден милички!!!

# 196
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен! Благодаря дидимити за отмяната Hug Аз пък да почерпя за моята щерка, че днес пораства. Да ни е жива и здрава, все така разумна, пъргава и засмяна:

Първо закуската:

# 197
  • София

Добро утроооо!

Преди малко станах, малко се поизлежавах, ама ми се полага. Изпих кафенцето и гледах с удоволствие снимките. Майче, не мога да ти помогна за обръщането им и при мен не става. То, първо в компютъра се обръщат, май. Спомени, спомени от срещи горещи.  Heart Eyes

От почерпкатаа на Янчето си взимам ягодовия шейк.  Laughing

Янче, да ти е жива и здрава Галена! Щастие и спокоен живот й пожелавам!

Яжка, не знам как да те успокоя. Вероятно това, което те е изкарало извън нерви е сериозно, мога само за гадая, но искам да ти кажа да си наложиш да се поуспокоиш. Защото няма да промениш нищо явно от писанието ти, а само на своето здраве вредиш. Ти го знаеш това, обаче аз пак ти напомням. И, не се затваряй в себе си. Това е най-погрешната ти стъпка. Ела, на срещата.  Hug

Ивлин, емоцията ти вчера е била много силна. Горката жена, не обичам да казвам така, но в случая... newsm78 То, какво й е останало на нея, освен да се шегува. А, нали си спомняте поговорката: Една майка може и с десет деца да отгледа, а десет не могат една майка да гледат! Та, тъй, нищо ново под слънцето.

Фло, ти си отличничка и в домашния труд!  С песен, без песен все си я свършила Heart Eyes Музикалният ти поздрав е много хубав, благодаря!

Аритка, ще се радвам да се видим в неделя!  Heart Eyes

Бъдете здрави и горе сърцето!

Скрит текст:

Станка Пенчева

Домът на душата

Душата ми е дом с отворени врати -
за канени и за неканени,
за носещи цветя,
за идващи от сметището на живота...
Душата ми е със отворени врати.
Но-най навътре има стая
със зазидани прозорци. Ключът
е денонощно в мен. И рядко
го превъртам във ключалката.
Там е хазната ми:
кюлчета претопена болка,
обиди, които нямам сили да забравя,
вини, които не мога вече да изкупя,
безмилостното щракане на времето,
което си отива...
Това е тъжната ми, тъмна стая.

Ала добре сте ми дошли -
избраници, несретници,
самоуверени, изплашени,
премръзнали от самота
и пеещи като камбанки хора!
Не чукайте -
вратите са отворени.

# 198
Янче-за дъщеричката ти!!!
  И за теб

# 199
  • София
Янче, да ти е жива и здрава дъщеричката! Много успех и късмет да има!

newsm59

# 200
  • София
Честит рожден ден,Галенче! Да си здрава и много щастлива!

Едно цветенце и за приятелката ми Анжи:

Момичета,благодаря ви за подкрепата! Като се видим,ще ви разкажа.Сега ще се захващам с двора.От много време се въртя като муха без глава,а тревата стана голяма.Като казах трева,та се сетих за Фло.
Скрит текст:
Фло,като отидете на село и се захванеш с градината,обърни внимание на тази трева:http://kasnaprolet9999.blog.bg/drugi/2012/01/09/koriandyr-svryh- … oksini-i-o.879861Познаваш я,трудно се скубе,къса се до корена и има високо кухо стъбло.Мирише силно и неприятно.Расте само в Брезнишко и в Ивайловградско.Четох фантастични неща за нея.Това,което се продава е култивиран вид.Преди време го пих за кратко време и имах резултат.Бях свалила сантиметри от колана,но съм много несериозна.Сега попаднах на това: http://www.dokumentalni.com/?p=2177&fb_action_ids=1020538577 … on_types=og.likes Тук също го препоръчват.От вчера пак го пия.Дано съм по-сериозна този път!

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 11:04 от Яжка

# 201
  • София
Привет красавици.

ЯНЧЕ, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ЩЕРКАТА, ДА Е С КЪСМЕТ РОДЕНА!

Градско, ЯЖКЕ, я горе главата. Ние брезничанки лесно не се даваме. Цвръсти смо. За тези, които не са завършили Оксфордския филиал на Брезнишкия университет превеждам и нЕма да повтарям: Здрави сме, яки сме, това значи. Я сега да ви изпитам дали можете да преведете това: КИКО СЕ УЦВЪРСТУЕШЕ ЧИЛИКО.. Чакам предположенията ви. Наградата - една бира beer Яжке, утрото е по-мъдро от вечерта. Дано днес да ти е по-ведро и усмихнато newsm47 Я колко си готина, като се усмихнеш. Чакам те на срещата. Не тичай на място, ами бегом към Дон Домат. Поздрави от съученикът ти Wink

На ДИДИМИТИ, тенкю баба за закуската, ама нали не мога да отказвам, вече се търкалям като топка.

АРИТА, ти пък ме накара да се усмихна. Дано да можеш да дойдеш утре. Да ти е жива и здрава сестричката Емилия. Баба ми казваше така: Оно ако е арно и Господ би имал брат, ама кой си има да му е жив и здрав. Чудесно е, че се обичате, че се уважавате, че се търсите и си помагате. Аз имам брат, с когото много се разбираме. Важното е, че Мм и той-също. След като починаха родителите ни, още по-задружни станахме! Благодарна съм, че имам брат!
Скрит текст:
И М А М    Б Р А Т Ч Е
с посвещение На моите мили деца

Дядо, чуй и помогни! Ти обичаш ме, нали?
Искам брат и как желая, с него аз да си играя!
Хайде щъркел намери и със него говори!
Ти кажи, че в нашия град едно детенце иска брат!

Щъркелът се е смилил и тогава е решил:
Да намери той братленце на добричкото детенце.
В ден чудесен на бял свят появи се този брат!
Тича Цецето в махалата със бонбони във ръката.

Имам братче, мой си брат! Аз човек съм най-богат!
С топли, грейнали очички каката почерпи всички.

Евдокия Митова.

МАЙЧЕ, благодаря на Мими и на теб за качените снимки. Не се кОси. И на чорчик да сме пак сме готини. Даже още по. Simple Smile

МАРИНКА, харесвам Станка Пенчева. Живееше на съседна улица в Изток, та съм я срещала в квартала. Е, няма  я вече. Отиде си миналата година през май. Написаното остава...

АЙША, гледай до октомври да му изберете на Пламчо пролетните обувки Wink Успех в търсенето. Simple Smile

РИМАРЧЕ, ще се видим ли утре?

ЗДРАВЧЕ ти си се заявила-значи ще се видим.

Хайде сега чао, че още работа ме чака, ако искам да стана Ударник.
Чакам превода на загадката Wink КИКО СЕ УЦВРЪСТУЕШЕ ЧИЛИКО.

ПП. ЯЖКЕееее, избута ме от публикуването, ама кой ми е крив, като съм такава слаботелесна. Да ме духнеш и ще падна rotfImbo Сега ще те чета. Някой казал ли ти е, че те обича? Казвам го на теб и на всички момичета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 202
 nbirthday  Gift  ura

Честито на Галена и на мама...Живи и здрави  и щастливи да сте...
Нещо специално за Анджи-прекрасното бабино момиче  с много таланти  

# 203
  • Кубрат/ Пишурка
 Фло Joy Когато се каляваше стоманата! Чакам си биричката Hug

# 204
Здравейте момичета!Хе хе пак празник!
Янче да ти е жива и здрава Галена и много щастлива !

За мама Янче!

За Анжи!

# 205
Яне, гушки за теб и за Галена! Весел празник!

smile3510  bigdance2
Е не мога да качвам картинки и туй то. Затова пък съм царица на емотиконите.

Фло, "как човекът растеше, заякваише" ???  newsm78

# 206
Момичета оправих снимките,Явката ми помогна Hug

# 207
  • София
    Янче,половин бира печелиш.
    Как се каляваше стоманата.
    Фло,не млати але,не се замлатуй! Ако немаш зубь'е за кърпен'е или жлебинь'е за мазань'е,узни пашкуль'е и да свитнеш пенджарь'ете!
.

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 12:14 от Яжка

# 208
Честит рожден ден Галена. Да си жива, здрава, много щастлива и винаги така красиво засмяна!

За мама и сладурката Анджи

Яжка, Маринка вече ти е казала , това което иаз бих ти казала-гледай си здравето, защото от нерви и безпокойства само то ще пострада! Hug
Четох това което си писала за кориандара. Страхотна гадост на вкус (според мен де, имам чувството че това е вкуса на ръжда), когато се ползва вместо магданоз. А тук е широко разпостранено. Много се използва от дошлите от арабските страни и републиките на Русия.Като видя някой шеф готвач набутва цели китки в яденето, веднага го отписвам.Но във вид на семена , по дребни от семената на черен пипер и бахар, добавя много към вкуса на яденето. На вкус и цвет товарищи нет Joy
Като казахме въпрос на вкус, спомних си как моя народ изреагира на вида на бозата Joy  Shocked Joy и не можеха да повярват че изсипвам в гърлото си такова нещо. Пк да не ви говоря за шкембе чорба. Не си спомням дали ви разправих но има едно реалити,слава богу отвреме на време, Shocked казва се красавицата и зубрача. Обикновено красавицата е по тъпа от галош, а зубрача напълно отнесен от вихъра  Joy Та накратко останалите участници трябваше да минат последното премеждеждие преди да се класират за финала, който щеше да се проведе в Бг. В Яфо, тъй наречения български град има няколко български ресторанта като този, наречен Витоша стана най популярен. Та тежкото  предфинално изпитание беше да ядат шкембе чорба, Joy . понеже съм добричка Embarassed пък сте ми и обични приятелки, ще ви спестя описанията, само тези които успешно и мъжствено се справиха с купичката чорба се почувстваха едва ли не национални герои. Само едно момче с корени от Южна Америка дотолкова я хареса чорбата, че тайничко изяде и тази на портньорката си Joy Joy Joy
Сега съм сложила във фурната оново цяло  диетично пиле без нищо върху водна пара , за което съм ви дала рецептата и стягам и гарнитурите.
Опа роман ми излезе,глупости, но пък има за четене Joy
Хубав уикенд милички

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 12:20 от Caroline

# 209
  • София
   Кари,напълно права си за кориандъра и бозата.Аз не съм  знаела,но точно днес прочетох  някъде,че вкуса и миризмата им се усеща различно от различните хора.И това е така заради генетични различия.Кориандъра има миризма ,според различни хора на сапун,дървеници,мръсни чорапи,лимон, и не помня още какво.Не запомних къде/дали не беше Чили/където аромата им е любим.За бозата казват същото. За шкембето подозирам,че повече се гнусят,защото е карантия.
  Чакам обаждане по тел.и още не смея да изляза навън.Та още съм тук.

Общи условия

Активация на акаунт