КГБ = Клуб на Готините Баби - 157.

• 77 786
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
 Благодаря на всички , които споделяте радостта ни

Гъбка, вашето местенце е много хубаво – като райска градина . Браво! Личи си , че е гледано с много любов и мерак /Ние сме малко като арабите – по-философски работим/
Здравче как е пръстчето. Да ти мине като на кутре /е , малко по- възрастно , но все пак.../
/Пак не работя , а “шефът е тук” , но днес той ме разконцентрира /

# 286
  • София
 Иха ,честита ти дъщеря- Да се обичат и уважават със сина ти и ,няма как иначе да е,когато всичко започва толкова романтично и красиво.
Гъбче браво на бат Павел ина теб за райското кътче.Завид Mr. Green
 Фло,да минава бързо болката и  твоята и на Николай.
 Дидимити ,честит тоалет и успехи в учението.
 Кубратската група ми липсва. Янчееее,Мимееее.

# 287
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Иха, страхотна бомба хвърли! Е това се казва новина! И сега като се почне - има да подрипваме "Бяла роза" дорде не оженим всички, на които им се полага Joy Joy Та и други майки да се зарадват (и да почерпят!).
Пожелавам щастие на бъдещите младоженци!

А на теб - добре дошла в клуба на свекървите!
Имаме нужда от свежи попълнения - теоретично добре подготвени и научно подковани.
Аз тия дни надникнах в темата за свекървите, попрочетох и в резултат от прочетеното се оформи
логичният въпрос:
"Хора ли са свекървите и имат ли право на съществуване?" Всъщност, въпросът е риторичен, защото знам вече отговора - 99.9% от евентуално запитаните биха отговорили силно, ясно и в един глас. НЕ! Не, не и НЕ!

Но има време дотогава, всичко по реда си. Първо "Бяла роза".

Майтапа настрана, много хубави вълнения те очакват, а и нас покрай теб, защото ще ги съпреживеем. На мен това ми е първата сватба в темата и мисля, че е много вълнуващо.

# 288
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Ихааааа - свеки , а честито!

Страхотно предложение и голяма изненада за теб по понеделнишки.  Hug
Все така да е!  Heart Eyes

# 289
Провет девойки  Hug
Отварям аз темата и виж ти каква хубава новина.
Честито Иха, да са живи и здрави и да създадат едно хубаво, сплотено семейство!
И дано тази новина "повлече крак" и за останалите кандидат свекърви,тъщи и т.н. Grinning

Кремче , честит ти таблет, откскто си имам айпеда забелязах че повече го ползвам него от лаптопа или телефона. Дори децата като го видят че не е в ръцете ми Laughingсами бързат да го зареждат.малък, компактен удобен. Само коректора ми вади нервите Joy
Днес деня ми мина в пазарувания, после подреждания и трошене на главата какво да направя за обяд. newsm78
Времето е жега само 29 гр. а аз излезох с блуза,мног тънка но с дълъг ръкав. Нямаше начин да не пускам климатика.
В сряда е един от най тежките дни за страната, ще се почитат падналите във войните и терористичните атаки.Ще има разбира се и две сирени, утре  вечер и на другия ден в 11.В сряда  вечер започват тържествата за рожденния ден на тази малка и млада  държава.Парковете се пълнат с естради снай известните певци, фойерверки и всичко каквото си е нужно. На другия ден цялата страна замирисва на огромна кебабчийница, отвсякъде се носят аромати на скара, парковете  са пълни с хора и скари, дворовете също.Между другото,това е единствения празник в който обществения транспорт е в движение.

Исках още нещо от прочетеното да коментирам но понеже това го писах на големи интервали, изфиряса ми мислата.
Хубава вечер милички и все такива хубави новини като тази на Иха Hug

# 290
  • София
ХАЙДЕ ДА Е ХАИРЛИЯ! ИХА, ГОЛЯМА НОВИНА, АМА МНОГО ГОЛЯМА! РАДВАМ СЕ С ВАС. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МЛАДИТЕ, ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВИЕ С ИВАН.

Представям си, Ихичка, че не ходиш, ами летиш.  Hug Хайде да повлекат крак, че да настане една веселба в нашата къщичка-имаме и моми, и ергени. От хубави по-хубави, от добри по-добри, от умни по-умни. Бива ли ме за сватовница? Wink

Дойдох с идеята да прочета, да коментирам, да се похваля, че ММ и аз сме по-добре, ама се ошашавих като видях новината Simple Smile. Благодаря за вниманието към моето и мъжовото тяло Simple Smile.

Отивам да споделя с ММ Simple Smile

СВЕТЪЛЧО както винаги ме разсмя Hug Остави ги тия злобни създания. Отказах се да ги облагородявам. И никой няма да успее-кауза пердута. Нека си останат такива, каквито са си. Mr. GreenАз чета другата тема - Обичам свекърва си. Иха, няма страшно. Има и такава тема Wink

Ако не заспя рано,рано, ще се включа пак wavey

# 291
Иха, честита радост във вашата къща! Нека младите са сговорни, щастливи и вечно обичащи се !!!

Честити празници и на всички, които съм пропуснала през изминалата седмица! Бъдете здрави и щастливи !!!

И аз очаквах миналата година от Париж да се върнат с такава изненада, но не би ! Решението им е да са семейство, но без официалности. Иначе и при мен желанията започват да се сбъдват  Laughing

Нямам много време да пиша в темата, но покрай домашните ангажименти и гледането на Криси, стягам багаж за близо 2 седмици. Поканена съм на вълнуващо пътешествие до северна Италия. Май трябва хиляди неща да взема и все си мисля да не пропусна нещо. Поне документите и парите да не забравя, пък др. неща ще ги заменя в движение  Grinning

# 292
  • София
Иха, честито!
Уж има време до есента, но бързо ще мине в подготовка.
За свекървинската тема - не се шашкайте, такива са си жените. Едни и същи сутринта пишат там, а следобяд в другата - С какво ви ядосва майка ви. Целия свят им е крив, нещастни същества.
Ричко, добре завърнала се! Надявам се да се възстановиш бързо след операцията.
Вярно сте забелязали, че двете с Ричко  сме от другата тема - за порасналите деца. Но тамошните майки нещо зарязаха Мамата и се вихрят във ФБ. Нищо, постепенно всички ще дойдат тук - децата се изучиха вече и темите ще се слеят.  Party
И да ви издам 1 тайна - ако Ричко сложи снимки от кръщенето няма да повярвате, че не е майката на бебчо.
Благодаря за пожеланията към Пламен и историческите му обувки. Чак не ми се вярва, очаквам да ги поноси и да установи, че иска нови. Да, ама китайците не признават гаранция като по другите магазини. Та връщане едва ли ще има.  Wink

# 293
  • София
Иха,честита радостна вест!Да се обичат силно и да са много щастливи!Добре дошла в отбора на свекървите!

Скрит текст:

# 294
  • София
Яжке, много скъпи лютите чушки. В Лидл са на по-изгодна цена.
Ами ако свекървите и тъщите обичат люто като мене - кефффф.
Успех с диетата, ти имаш опит.

# 295
Иха Hug каква  радостна вест ! Вярвам ти как се чувстваш ! Много обич,мир  и любов да цари между тях , а вас да ви уважават ! ха , дано ,дано , дано... и нас да ни сполети такава радост... Леле колко е хубаво и радостно.! Доста кандидат свекърви сме , та здраво да си влачат краката...

Хайде момичета да пием по едно шаппаско за хубавата вест от Иха !

Днес минах на профилактичните прегледи . Благодаря на Бог до тук всичко е наред. Остава  още един резултат да излезе след два дни . Прибрах се , направих една картофена салата със  зелен лук и чесънче , пекнах и наденичка , по едно винце за добрите резултати и хубавата вест. Laughing cheers

Гъбче Hug имате разкошен двор. Наистина имаш много работа. Всичко това иска  подръжка и труд. Наистина не е само тревата и цветята, но  после пък  ти става хубаво на душата и окото !
 Фло Hug набързо ви минаха болежките с ТМ ,че дъщеричката  пристигна. Ние сме същите ,децата появят ли се , всичко ни минава  hahaha

Честито таблети на Ивчето и Кремчето ! Със  здраве да си ги ползувате ! Е... ставаме  все по  мобилни  и модерни баби !
Светле Hug развесели ме с твоя пост! hahaha Много обичам да играя "Бяла роза " еле пък като  свекърва Laughing newsm44 newsm68
Мери Попинз Hug радвам ти се за прекрасното пътешествие из Италия ! Да си изкараш превъзходно... и после да ни разказваш ! Колкото старея все повече ми се хайманосва hahaha
Танитка Hugама   вие сте си решили въпроса с подаръците ,евтинко и практично ! Аз слагам чорапите в такива торбички ,че все някой липсва после.
Кари Hug весели празници в семейството ! Поздрави  от мен на всички ви !  newsm51

Стига толкоз за тази вечер .

Приятна и спокойна вечер милички ! Drunk cheers Wine Glass cheers

Айша и аз обичам люти чушки , та проблем нет ! Joy

# 296
  • София
И за капак - един виц. Simple Smile

Разболял се един пират, отишъл на лекар.
Лекарят веднага го попитал: Пиеш ли?
Пиратът отговорил: Пия ром.
Лекарят казал: Забранявам ти да пиеш ром.
Излязъл си пиратът от при доктора и отишъл в отсрещният бар.
Барман, дай един чай.
С ром или без ром?-попитал барманът.
Без чай. Отговорил пиратът. Joy

Лека нощ милички Hug

# 297
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро! Посрещам го с чудесната новина на Иха! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МЛАДИТЕ! А аз да почерпя с кафето:

Розата е за младите:

Лек ден на всички  Hug Hug Hug

# 298
  • в малка спретната къщурка
Добро утро !
Янче, в компания с твоето кафе съм.
Иха, Честита радост!  bouquet Дано е заразно ,за да завалят в темата такива приятни новини Hug.
Габка,направили сте си един рай.
Разглеждах снимки снощи.Много приятна разходка си направих.
Маринка,Здравче, голям кеф е било с Влади и Йо йо.
Здравче,пиши как е крачето.
Айша и аз си обух мъжа вчера,но при нас ходенето по магазини не става.Отивам,купувам и нося в къщи за проба,с уговорката за многократно връщане.Успях от пръв път.
Фло,как сте днес?
До тук съм.Сега Ви желая Приятен и усмихнат ден!  bouquet  bouquet  bouquet

# 299
  • София

Добро утро, любими!

Разбуждам ви с една "нова градска песен". Така са ги нарекли самите автори на музиката, а именно Точка.БГ. И те утре имат концерт, ама кого по-напред  да посетя.  newsm78 Те ще останат за следващия.  Grinning

Фури, Янче и аз с вас при ранобудните.  Peace

Фло, тоя виц е за Танитка. Тя като ни поднася чайче да има предвид да го сервира, ако обича само с ром, без чая.  hahaha

Надявам се, че сте добре. За теб съм сигурна, защото се знае в чии ръце си била на зъболекарския стол. За ТМ и той дано да е добре, вярно, че е под твоите грижи е бил, обаче пък знаем и как боли пустата дископатия. Дано, дано сте във форма!  Hug

Здравче, защо не се обаждаш да кажеш как си? Болили те ое пръста?  Hug

Гъбче, просто сте върха! Градината ти ми взе акъла!  Hug

Мери, радвам се за разходката, която ти предстои. Заслужаваш си я, наслади й се!  Hug

Луска, хубаво е, че резултатите са добри!  Hug

Кари, и при вас предстои тежка програма. И при нас онзи ден беше 25 градуса, а пък вчера студенко.  Heart Eyes

Целувкиииии за всички. Отивам на училище.   Joy

Общи условия

Активация на акаунт