Здравейте!
Ето ме, не пропускам да се разпиша.
Дидимити, добре си се завърнала в Родината! Хубаво си изкарала, заредена с положителни емоции, сега с пълен напред, както е казала Борянка!

Борянче, свито сърчице, устискай още малко!

Здравче, какво го направи Йойо? Напи ли се момчето, нека си поспи тогава. Добре, че е било розе.

Иха, с институциите да си нямаш много много работа, ама, за съжаление се налага. Добре е казано в стихотварението!

Дописниците се скриха. Джили отдавна се е сгушила в черупката си и не ще да се подаде оттам. Хайде, Джили, покажи се и пиши!

Светле, хубаво сте си изкарали на вилата с дечурлигата. А за злоядото дете съвет не мога да ти дам. Боря се с такова всеки ден и не ми се получава. Това дето го харесва, на другия ден вече не го иска и така.

Фло, ама сте се ошашкали с новото начало, добре, че Еличка не се е сърдила много после. Пък и не е плакала.

Танче, а вие рекорд сте поставили с Дилянката.

Поздравче. Вижте, така се дирижа! Майсторски!
https://www.facebook.com/OceanReality/videos/1537402673149595/
- в неделя съм писала, само вчера съм пропуснала, ама толкова бях гроги...не е а приказване.
Желаещи за бира скара бол, ама косенето нещо не ги привлича. Тази година съм се заканила да направя график кой кога ще коси, кой клони ще реже, кой дърветата ще окопава и нЕма не искам, нЕма недей.
На запад май всички са луднали по 2000-те крачки.
В това работно време