КГБ = Клуб на Готините Баби - 157.

• 77 413
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Добър вечер , момичета!  bouquet
Докато честитя деня на труда и то почти отмина.  Mr. Green
Днес подобаващо го отбелязах с чистка у нас , после през банята
да метна едно къпане  Laughing и за обедно кафенце сколасах да изляза. Grinning
От месеци хляб и колбаси не сме купували , но днес минавайки
през магазина си взех един салам и една франзелка.  Crazy
Та си подхапнах , ма нещо сега ме юрка корема на 00.  Joy
Чуди се к'во ли съм му сервирала. Та язък  Joy к'во е влязло ,
без време ще излезе.  Mr. Green
Шпунци  Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ще чакам репортаж от Роси и Ивка. Hug

Лека вечер!   bouquet

# 526
Нощен привет ! Hug Hug

Да се разпиша и аз за днес.
Честит първи май ! Е - почти на привършване е празника,но важното ,че го отбелязах.

Диди - кратуните ни са същите,които търсиш.
Ще ти изпратя по куриер.
Ще си изтвориш красотите си .Ти ги умееш тези дейности. Hug
Ще се разберем на лични за адреса ,на който да ти ги изпратя.
Всяка кратунка е пълна със семена.Ще пробиете една от долу на дъното ,ще си извасиш семената и може да ги засееш. Дано поникнат.Сега се сеят.И ние ще посеем.
Надявам се да има още кратуни тази година Grinning
После  отвора  може да се запълни със силикон.

Днес по случай трудовия празник ние пък не работихме.Поразвяхме се из Стара Загора .Дъжд ни валя - ние без чадъри.Трудно и намерихме. Екстрено се изкупват  от магазините.Никой не очаква дъжд.Беше много приятно преди обяд,а след това...

Та така.Чувствам се изморена все едно съм копала цял ден.
Крачкомера на телефона ми показва  3,5 км #Crazy

Сега към банята и в леглото.
Спокойна нощ ! Hug Hug Hug Hug

Докато се натуткам то станало 2 май newsm78

Я да взема  да ви почерпя ,че от тази дата преди 34 години законно сме заедно с мойто момче!
Да сме живи и здрави и все така да се обичаме и разбираме.

Пийте по едно за наше здраве с нещо от нашето време Grinning

Роска мила - честита ви годишнина и на вас !  /Дано не бъркам,но мисля ,че не newsm78/

Последна редакция: сб, 02 май 2015, 00:16 от Gabkata

# 527
  • Кубрат/ Пишурка
 Добро утрооо! Аз ли съм пак най-ранобудната newsm78 Е, сигурно си чакате кафето. Заповядайте:

Гъбче, честита ви годишнина! Да сте живи и здрави и все така ръка за ръка!

# 528
Майски привет, девойки! wavey

Майче, честит ти имен ден, миличка! Цял месец да празнуваш! newsm51
От здраве, любов и късмет да не се отървеш!!! newsm10

Гъбче, Роси, честити ви годишнини!
за Гъбчето  newsm51, за Роси newsm51
Да сте живи и здрави, обичащи се и щастливи!  newsm10
Най- красивия месец сме избрали за да се женим, и ние с ДС сключихме брак през т.м., а и щерките ни се родени през м.Май! Живи здрави всички! newsm10

Девойки мили, благодаря ви за загрижеността, ДС поправи бойлера навреме, успях да се изкъпя, дори имах време да отида до цветарница за да купя по една китка на трите ни рожденнички от Клуба, така че бях с настроение на срещаща ни! Laughing
Писала съм, че последния четвъртък от месеца празнуваме рождените дни на родените през месеца.
Този път бяха три колежки. Така, че всеки месец "сме канени на РД!
Празници ни дай, на нас пенсионерите! hahaha
Председателката ни им подари подаръчетата- писах ви, торбите за пране на финни тъкани в пералня, много ги харесаха, одобриха ги, дори някои не бяха виждали, та отворих една да им я покажа.
Аз се притеснявах дали ще ги харесат, защото идеята беше моя, ама парите са си техни, та да няма "мрън-мрън"!   bash

Хубав ден мили мои, аз отивам на "участие", с хорчето ни ще пеем в кварталната черква.  Joy

# 529
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро! Пийвам си кафенцето на Янчето с удоволствие и, докато не ме е налегнал отново мързелът, се нахвърлям на прозорците  Mr. Green
Гъбче, честита ви годишнина. Да се доводите с дядото до дълбоки старини и много да се обичате и уважавате!

Слънчев ден ви желая с много усмихнати хора покрай всички нас  Hug

# 530
              Ето и аз се излюпих! LaughingНавън нещо ми се вижда мръчкаво и дъжд май ще завали всеки момент!
              Янче,разглези ни с кафенцето и седим и чакаме да ни го сервираш! Laughing Лек път и да поздравиш Галенка!
              Айша,добрия вариант е паричките да са в сметката ми без карта,ама като знам каква е смотла направо побеснявам.Преди 4 години какви нерви ми образува не е истина.Пропуснала ме и след много ходения и приказки чааааак през август ги приведе и то писала,че съм работила в университета по трудов договор /ние се водим преподаватели по практика на СУ" на граждански договор / и от НОИ ми се обаждат,че не мога да се пенсионирам защото нямам и един ден,в който не съм работила.Почна се едно ходене,говорене,писане на бележки и госпожата изобщо не вдява за какво става дума.Добре,че от НОИ излязоха по-умни та ми пуснаха документите,а ММ отиде при декана /наш приятел/ та занесохме бележка с действителното положение.Миналата години пък на колежка приведе парите на закрита сметка и отново ...нерви,ама този път май е уцелила мен!
               Мамси,радвам се,че внучко ще дойде при баба , а и баба ще ходи при внучко!Да го нагушкаш и нацелуваш,че на тази възраст са най-сладички.
               Танче,успешно представяне и весел ден!
               Гъбче,ще се разберем на ЛС До нас има Еконт ,но трябва да проверя точния им адрес!

Гъбче,Роси,честити ви годишнини!Да сте живи и здрави,все така щастливи заедно и да се радвате на деца,внуци и правнуци!

# 531
Привет девойки мили  Hug

Честити годишнини на

Люси

Гъбка

Да сте живи и здрави,все така заедно обичани и обичащи до дълбоки старини!

Майче
честит имен ден. Бъди здрава и все така засмяна
Честит имен ден и на Бори на Танитка. Жив и здрав да жъне успехи в училище и живота

От два дни се мъча да влезна в темата,дава ми знак за грешка #Cussing out, чак сега ми разреши влизане, ха да видим дали ще публикува. Добре че получавам съобщения по мейла та чета от там, иначе  ми излиза че сайта на мамата не съществува.

Всичко, което ми се беше насъбрало да напиша се "оттегли" в някоя скрита и  и май дълбоко прикрита гънка на мозъка  Embarassed
Само Борянка ми изчезна нещо. Надявам се най скоро време на хубави новини Hug
Бъдете здрави милички, където и да сте по света и у нас

# 532

Гъбка, Роси-честити Ви годишнини!!!

# 533
честита годишнина,не е  лесно да устоиш толкова години на изкушението да си свободен...
Празници са ,аз съм се разчистила ,нали изгорих едни яйца в парти грила ,та сега  замазвам последиците,то си беше за чистене,но кочината стана пълна и никак не ми се оправя ,но няма кой ,гадна работа ,всичко навън ,мия трия  и  обратно.Поне ще е чисто  дълго време ,че имах  прибори от свекърва ми ,новите за гости пък тези ползвах аз ,захабени от нея доста ,взех че изварих ,дето ще зяпам коя вилица точно съм взела ,да са чисти.И е бавно ,не успявам,бе не разбираме че сме остарели нещо...  писах доста ,но не съм погледнала къде пиша ,курсора отнесъл плувката нейде и  не мога да го повторя...за това усмивка

# 534

Честит имен ден на Бори на Танита и на Борянка!Да са живи и здрави!Бори да носи с гордост името си и да радва близките си,а Борянка да дундурка скоро внученца и да е най-щастливата баба!

# 535
да бе ,ама ще почакам малко за имен ден ,след дни е .Ще видите вие  като почна да идвам на срещи всеки четвъртък, да тъка между  наше село и София  килим. Совалка ще стана.Още десетина дни и  се почва...доплитам нещо и бързам ,и освен това мия  и суша ,докато чакам съм тук.Но навън не става все преръсва а аз не обичам такова време...не знам коя  да хващам май,не ми се работи ,миналата вечер ходих у една дама ,15 години по млада от мен,няма двор ,има някакви метри за какво по напред. Та и занесох едни зелени  работи ,дето не успях да предам а бях нагласила. И както си говорихме каза,че забравям че не съм на 36 а на 60...ми верно ,искам да ми върви както преди ама не става...

# 536
  • София
Да се запиша и аз. Гостувах от вчера досега, но май повечето са на агрофитнес  Laughing

Като сте казали, че пак имаме празнуващи да кажа и аз
Честит имен ден на Бори и Боряна! Да са живи и здрави!

# 537
  • София
Танита, да ти е жив и здрав Бори! Да има само шестици и мнооого фенки!   bouquet
Ако има и други именници в семействата - честито!
Луси, Габката, честити годишнини!
Да сте здрави и да гледате правнуци заедно!   bouquet
Танита, торби за пране изпращах до мъглива Англия. Че и техните перални ядат чорапчета и после ремонта е скъп. По техните китайски магазини нямало такова улеснение.
Дидиа, много неприятно с такава завеяна касиерка. Дано скоро си издириш паричките.

# 538
Девойки мили, пускам ви това , какво ще кажете за това селце в Холандия, което изглежда като приказка. Единственото което им липсва е...пътища.През зимата каналите замръзват .Бихте ли живели в този къс от рая при ТЕЗИ условия newsm78
Аз доста бих се замислила newsm78 newsm78 newsm78

[/i][/color]

# 539
Благодаря ви милички за прекрасните пожелания към Бори! Heart Eyes Hug
Да ви се връща!  newsm47

Той в момента е с майка си на екскурзия в Турция, казаха ми че ще посетят Памук кале, къщата на Дева Мария, Кушадасъ, Ефес....... като си дойдат ще разказват.

Почерпете се за здравето на Бори, моля!

Лека нощ!  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт