КГБ = Клуб на Готините Баби - 157.

• 77 418
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Девойки мили,ха добър вечер.  newsm03

Тука съм след всичките емоции от тези дни.
Мина вчера рождения ден,респ.кръщенето.Малкия беше герой.Докато попа четеше,той му подвикваше и от време на време му пляскаше с ръце.Само като го взе за да го топне във водата малко плака.
После всичко мина чудесно.Гостите останаха доволни,ние също.
Днес вече го заведохме на фризьор и вече има нова момчешка визия.

Сега да поздравя именниците.Да са живи и здрави   bouquet

Празнуващите годишнини да остареят заедно  bouquet

Ние с мойто дядо устискахме само 23 години.

Някой ме пита за колко време ще ме няма- за две седмици.Малка ваканция в Лондон и шопинг.

Знаете ли колко ми се идва на срещичкааааа  #Cussing out

Няма ли да има морска?

Утре в групилката има още едно кръщенееееее,ще чакаме репортаааааж. Peace

Аз отивам да се повъргалям малко в леглото.
Лека вечер .До скоро.

# 541
  • София
Ричко, да ви е живо издраво християнчето!
С новата прическа вече е момче. А и много сериозно седи на фриз. стол.
Повечето деца реват и се дърпат. В Арлет всички бягаха от детско подстригване и пращаха Ани.
Тя някак си се разбираше с малките клиенти.
Дано да е хубаво времето в Лондон и да си починеш добре. Чакаме снимки във ФБ.  Party

# 542
# 543

анимационен детски филм-за  по големички деца ,които разбират от битки и любов,елфи и  дракони но за жалост със субтитри

# 544
  • в малка спретната къщурка
Добро утро !
Направих почивните дни свръх работни.Къщата в ред, цветята всички са вън и подредени.Сутринта обиколих да им се насладя.След  дъжда са свежи и весели.Снощи рано-рано се хоризонтирах в леглото и даже съм пропуснала повикване по телефона,не съм чула или съм си помислила,е сънувам.Спала съм, като пън.Днес  ще карам по леко.
На празнувалите вчера,макар и със закъснение, Да сте  здрави и щастливи Гъбка,Луси, Мая и Бори.
Дано не пропускам някой,но злото да забравя пропуснатите.
Ричко, Честито Ви Християнче!
Дидимити, направили сте си разкошна разходка.
Мамси, много хубав подаръка.И теб те слагам в клуба : ЗЛАТНИ РЪЦЕ.Показвай ни и другите си работи.
Иха, теб те номинирам в няколко категории.Последната е :ЗЛАТНО ПЕРО.Няма как ,с такива родители, да не си КАЧËСТВЕН ЧОВЕК.За татко ти: Flowers Rose Flowers Rose
Пропускам да коментирам много постове,но така е,като не съм постоянна.
Лек , приятен и усмихнат ден !

[/b]

# 545
  • в малка спретната къщурка
Янчето липсва, да предложа кафето и чая.За закуската друг да се погрижи. Heart Eyes

Първото кафе изпих,нещо не ми хвана дикиш.Да си направя ли второ? newsm78

# 546

Ха добро неделнишко утро-със закъснение и закуската-и второ кафе и чай-за която желае.Честито Ричко християнче-да ти е здраво и щастливо внучето.Радвам ти се за пътуването за Лондон-за мен си е мечтана дестинация-също като децата - да се кача на тяхното виенско колело-Окото-стои се прави в него-но...блян-виж пък е станало.Приятно да си изкараш и живот и здраве като се върнеш ти желая срещи-горещи с КГБ.
   Борянче-не остана-чакаме...
   Кари-като приказка е филмчето-ама и аз не обичам тези водни канали-като бяхме в Коми-какви комари ни нападаха.Много е привлекателна офертата за Израел-за малко дни да се видят много неща.
   Фури а ти в съответствие с това си име-като една фурия си минала навсякъде-при мен не е така-една малка градинка и една зеленчукова-пак малка-да не се измарям-на лозе дал Господ място за изява.
   Приятен почивен ден и чакаме завръщането на дружките.

# 547

От фейса:   Какви цветя трябва да отглежда всяка зодия?
Може да ви е известно, да сте го прочели, но може и да не сте!  Laughing

Скрит текст:
Растенията досущ като хората имат свои навици, лоши и хубави черти. За да имат съвместимост със стопаните си, не е зле да са съобразени със зодиите.

Розмаринът е независимо и леко разсеяно растение. Живее добре в дома на Овена, Стрелеца, Скорпиона и Лъва. Малко по-зле съжителства с Везни, Рак и Телец.

Фикусът предава на всички около себе си състояние на уравновесеност и покой. Той попива неувереността на Девите, нееднозначността на Близнаците, бавността на Раците. Но с импулсивните Овни и непостоянните Стрелци фикусите не се разбират. Не се препоръчва фикуси да има в жилищата, където има котки. Тези независими същества не търпят никакво енергийно въздействие.

Този, който отглежда лиана, получава мощен източник на енергия, от който винаги може да зареди своите изтощени ресурси. Единственият, с когото лианата не може да живее, е Стрелецът, защото губи силите си.
Азалията е добре да присъства в дома, в който има малки деца: на момиченцата ще придаде женственост, а на момчетата ще помогне да се научат да решават споровете без конфликти. Котенцата много обичат азалиите, но за кученцата тя е противопоказна, тъй като намалява нивото на агресия не само у хората, но и у животните. Цъфтящата тъмночервена азалия ни избавя от молците, домашните мравки и други неприятни насекоми. Това растение не живее добре със Стрелеца и Овена. Дружи добре с Рибите, Скорпионите, Водолеите, Козирозите и Близнаците. А с флегматичния Телец влиза в пълно разбирателство.

Розите са категорично противопоказни да живеят със Стрелеца, Овена, Скорпиона и Лъва, а също така и със сиамските котки. За сметка на това обаче живеят добре с Близнаците, Рибите, Девите, Везните и кучетата от всички породи.

Нежната теменужка не търпи високи гласове и скандали. Всякаква проява на отрицателна емоция може да погуби растението. Теменужката изпитва симпатии към Овена, но не понася Стрелците, Близнаците и Скорпионите, пише в. „Уикенд“.

Енергията на финиковата палма е двойствена: тя и дава енергия, и я отнема – според настроението. Наблюдавайте внимателно окраската на листата й: ако те са светлозелени, значи е в добро настроение, ако са тъмни, както обикновено – не е „на кеф” и изпива енергията на хората в дома. Затова финиковата палма не се препоръчва на онези, които често страдат от депресии.

# 548
  • София
Танче, мерси душко. Аз се чудех защо уморявам азалиите-никакъв шанс нямат при мен досега. Мислех да си взема и теменужки, но и от  тях ще се откажа  Joy

# 549
  • Кубрат/ Пишурка
 Здравейте и от мен! Завърнахме се благополучно от Русе. Релаксирахме малко, днес продължаваме Joy Само ще наготвя надвечер, ще прибера прането и съм готова! Градини нямам, вече и село нямам....Е там други да работят. Опитвам се да оправя къщата на майка малко по малко, ноооо. Там има работа за целия китайски народ, но аз пък нямам времеее! Другата събота е фестивала на божурите в с. Божурово - ще пеем и до късен следобед сме там. В неделя, съответно, подготовка за понеделник! Та ще видя кога ще е!
 Ричко, да ви е живо и здраво новото християнче! Било е запомнящ се празник!
Танче, то излиза, че само розмаринът ще вирее при мен Joy

# 550
Хи, хи, хииии....................
При мен пък ще виреят азалиите и розите, да ама ДС не се спогажда с розите, та .........
Интересно, розите се чувстват добре с всички породи кучета, ама с ЛЪВ-ове не виреят!  newsm78
Туй лъвовете не са стока, да знаете!  Joy
Много обичам теменужки, иглики, латинки...... те теменужките пък искали тишина, къде у нас тишина откакто взе да не чува ДС !   ruporuu
За да те чуе, трябва да му говориш високо, а и той като ти говори вика, сякаш всички сме глухи! hahaha
Да говоря високо при мен вече е навик, даже не го забелязвам, ама в Клуба ми казват колежките. Съдба!!!   smile3538

Ричко, честито ви християнче! Да ви е живо и здраво момчето!  newsm10

Янче, ти колкото работи на това село, нека сега други да се бъхтят, ти ще го раздаваш КОКОНА! Heart Eyes
Не съжалявай изобщо! Hug

Абитуриентката ни е готова, роклята е готова от миналия месец, чантичка-плик от плата на роклята, обувки си купила сама от София, като бяха на екскурзия през пролетната ваканция. Харесала ги, премерила ги, фотографирала ги с телефона, изпратила фотото на майка си, тя също ги харесала и Мишето ги купила! Laughing
Оправно ни е момичето, пу, пу, пу!!!  thumbsup
Абитуриентската вечер е на 26 май, няма начин да не качат снимки, само здраве да е! thumbsup

Приятна вечер, кагебейки!  Heart Eyes Hug Two Hearts

Последна редакция: нд, 03 май 2015, 17:22 от Taни-та

# 551
Римар, Шпунц, прегръдки и стиснати палци имате от мен hug hug Peace Peace

Иха, светла памет на баща ти Flowers Rose

Гъбче, честита ви годишнина! Още мнооооого години да я празнувате. Two Hearts

Честит имен ден на Бори, Борянка и Майчето!  bouquet  bouquet  bouquet

Да е живо и здраво християнчето на Ричко!  party006

На всички други кагебейки - прегръдки от сърце Hug Hug Hug

# 552
Ето съм!   surpriseuu
Изкарах 2 чудесни и напрегнати дни с Йойо. Бабин сладък, минутка свободна не ти оставя. Обаче вчера бяхме и с едно негово другарче, та видях какво значи 10 пъти по-бясно дете. Малеее!!! Аз имам синини по ръцете от влаченето му, сигурно и детето горкото.  smile3540  superuu
Изобщо не ви стига фантазията, опитни баби, да си представите всички магарии, на които за 6 часа е способно едно 4-годишно момченце.  smile3537 smile3538
На два пъти постави живота си в риск сериозно. Загубва се около 10 пъти минимум. Баба З. днес почти лази от мускулна треска - що ли нямах вчера крачкомер ...  running Човек НАИСТИНА НЕ ЗНАЕ на какво е способен като го налегне зорът. Mr. Green
Йойо клетият, и той търчи, помага, търси приятелчето, влачи, и кво ли още не.
НЕЕЕЕЕЕЕ ...
Честно, цяла нощ сънувах кошмари, цял ден не мога да дойда на себе си  #Silly, мажа се, лепя лепенки, изобщо телесни и душевни контузии. Гледам да не се изтърва пред майчицата му -да съжали, че ми го е дала /не че го исках, де/.

Аре стига хленч! Извинявайте! 
 Hug

Четох, четох, и достигнах до извода, че Първи май    наистина е бил за вас Празник на труда. Рапортувате за какви ли не трудови подвизи:
 newsm09 clean clean cook flower flower flower

# 553
Пропуснах. Горният екшън се развива в новия мол на Околовръстното/Симеоновско шосе.
ВНИМАНИЕ!  Naughty Място за заможни хора. Пътят до там е 90 мин. с градски транспорт и с деца. Сигурно 15 лв. с такси.
А вътре кое кво струва - аре нема нужда. Обаче с малчовци няма изход - плащаш и си траеш Money Money Money - не разбират.
Кой ме дявол накара да се потътря там, при това с 2 момченца... Е, научих разни неща. Та не съм съвсем всецяло от миналото столетие.
 tooth box Smile smile3555

# 554
  • София
Здравче, ти държиш първото място по издръжливост!

Общи условия

Активация на акаунт