КГБ = Клуб на Готините Баби - 157.

• 77 426
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Ричко, честито ви християнче! Нека Божията светлина го следва през целия  му живот, а той да расте здрав, красив, умен и добър!

Честити годишнини и именни дни на всички, които сте празнували тези дни! Извинете за закъснелия поздрав! Бъдете живи и здрави!!!
Първо ще споделя, а после ще чета пропуснатото.
Във вторник отпразнувахме в тесен кръг пърия  РД на моята сладка  внучка.
Днес беше нейното кръщене. Тя се държа като истинска дама.  Имаше леко изплакване на 3 пъти по време на кръщенето- когато я съблякоха, когато я топнаха във водата и когато отрязаха от косичката й.  Не даваше да й развалят прическата.
 После в ресторанта беше в истинско празнично настроение. Усмихваше  се на гостите, пляскаше с ръчички и се отдаде напълно на купона в нейна чест.
Всичко мина чудесно! Надявам се да доживеем с дядо й поне и  абитуриентския й бал!

Скрит текст:
Чухте ли словото на нашия кмет на 1 май на зарята? Малеее! Страшен отзвук във фейса и в  информационните агенции! Изпратих му поздравителен ЕСМ, още докато четеше Плевнелиевq чието слово направо бледнееше/ /Кметът е един от бившите ми родители./

Последна редакция: нд, 03 май 2015, 21:58 от K.A.G.

# 556
  • в малка спретната къщурка
КАГ ,честито християнче и на теб! И на сватбата и да си,не само на бала. Heart Eyes
Здравче, изживяла си истинско приключение с младежите.Не си го причинявай втори път.Как ти е крачето?
Днес не го броя за натоварен.Почти си починах и съм готова за работа утре.Даже се прозявам вече.Ще се ляга с кокошките.

# 557
Римарче, и ти си герой, повече от мен.
Ами всичките останали баби?
Миналата година се дивях на Фло - с 4 на селото, после трошене и навехване на крака, ох леле майко. И не съм спряла да се дивя.
Прочее, Фло, "имам ти нуждата", дето викаше леля ми в Германия. Демек Йойо има зъбче за кърпене, но най-вече другата баба е в паника. Което значи, че трябва да се отреагира начаса.
Фурийче, вчера се заклех повече да не поемам такъв риск, ама както се познавам... кой знае.
 newsm78 #Crazy Outta Joint

# 558
  • София
КАГ, да ти е живо и здраво малкото християнче! Да го ожените с дядото и да гледате правнуци!
Ами девойче е - ще си държи на прическата.
Не знам кой е вашия кмет и какво е казал, че нали не чета политика. Но ще търся сега, ама какво да търся  newsm78
Здравке, за мола на Околовръстното има безплатен рейс - на всеки кръгъл час/9, 10, 11 и т. н/ тръгва от при нас - метростанция Г. М. Димитров. И от там е безплатно, но не знам в колко часа. Да си знаеш за друг път. То не, че аз съм ги посетила. В моловете се чувствам дискриминирана - няма дрехи за моята сочна фигура  Embarassed
Тану, как е англичанката?

# 559
  • София
Здравейте момичета.
Прибрахме се от вилата, та да рапортувам. Бая работа свършихме, но още толкова остана. Брат ми изми всички прозорци на къщата-8 на брой, почисти горния етаж, за долния време не остана. ММ разкопа около 12 квадрата място, ще се прави на градинар. Накупил е арпаджик, разсад домати, ще сади краставици, тиквички и тикви-цигулки ( на Джили от семките ), копър и магданоз. Не засади нищо, защото бабите на село казаха, че е рано. Студено си е в наше село. Засади един вишнап. Иха, така и не разбрах твойто мъж опраши ли го тоз вишнап или цъ  Simple Smile Аз си оплевих цветната градинка до някъде и се уговорих с един съсед да я дооправи, че следващият път като отида да е готово и да садя китките. С ММ заедно окосихме половината двор. Ни време остана, ни сили. Сега тримата старци разбойници ходим като робокопи-ужасссссс, такава мускулна треска имаме, че не знам утре как ще се надигна да ходя на работа.

ЗДРАВЧЕ, научила си някои неща, ама то за обучението се плаща. Simple Smile Съчувствам ти Hug ще се чуем за зъбчето на Йо йо.
На РИ4КО и ГРЕТИ, честити християнчета!
БОРЯНЧЕ, най-много мислих за теб, докато бях на село. Simple Smile
Браво на момичетата, които са поддържали огъня, докато ние сме се разнасяли по света и у нас. Hug
Толкова от мен. Отивам да спя.

# 560
Аз не личи да работя а пък съм изморена. Бабешка ми работа. А бяха казали към края  на април че ще е   весело от ,но другите доктори друго решиха и ще си поизносим    товара. Че  се бях притеснила ,още щом влезе в деветия да режат ,ами то не е с пръст сложено ,та да се знае ...Но си мълча,сега  ще чакаме ,скоро ще е но когато стане готово, ...Та и вас поизлъгах,ама то като се влезе ,вече сие  за очакване. Утре ще търся шивачка ,имам заръка ,извадих стари платове , от преди мнооооого години ,когато магазините се обираха ,заварих бархети  взех колкото беше. Сега ще го  направим на нещо.Попитах и се съгласиха да го използват ,то по качествено от сегашните.Преди демократично. Честито на КАГ радост, дано  се сбъдне желанието ,пък и  надежда си е и  те държи жив.Още малко да се оправим пролетно и   ще се задържаме повече ,сега от умора явно ми е  кофти писането. Но надничам  и съм в час.

# 561
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И ние се прибрахме. Живи. Но не съвсем читави - на мъжа ми му се схвана вратът, намазах го с арника, сега чакаме да му мине.
Свършихме доста работа - обаче много-много не личи, защото има още много.
Следобед дойдоха племенникът с жена си и двете дечица и добре, че дойдоха, та захвърлихме оръдията на труда и седнахме на лаф и туй-онуй - та до 18 ч. Ако не бяха дошли, сигурно щяхме пълзешком да се приберем, щяхме съвсем да се скапем.

Сега ако може  дайте някакви съвети за афта, че нямам никакъв опит, а на мъжа ми му се е появила и много го боли. С какво да му помогна?

# 562
  • София
Светалчо, на първо време жабурене с лайка или хлябна сода.
Утре може да му вземеш гел Пансорал, но добре е да го види лекар.

# 563
  • в малка спретната къщурка
Светълчо, мед и хлебна сода.Най добре е той да се намаже.Малко с натиск и разтъркване,за да се махне бялата част.С марля или бинт около пръста е най добре.Утре купи Дактарин гел.

http://apteka.framar.bg/05001079/%D0%B4%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B0% … %80-janssen-cilag

# 564
  • София
Сърце зъболекарско не трае, като има проблем, да не се намеся. Simple Smile
СВЕТЪЛЧО, Изброеното от Айша и Фурийка върши работа. Важно е да не се подкиселява устната кухина. Лайка и сода облекчава, мед и сода - също, само сода върху афтата - също е добре, но ако вашият стоматолог има Лазер, отидете да го светне, ако ли не, отправям на твойто мъж покана, да дойде да му помогна аз. Обзаведена съм с необходимата апаратура Simple Smile
БОРЯНЧЕ, ще чакаме, какво да се прави. Много мина, мъничко остана Simple Smile
Хайде пак лека нощ! Hug

# 565
Буна сяра и ноапте буна,не видим мъйне!!!!!! wavey newsm10
Добър вечер и лека нощ!!!!
Ще се видим утре

# 566
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря за съветите! Направихме това със содата и с меда и той си легна. Сега си лягам и аз.
Лека нощ, пък утре ще докладвам а ефекта.

# 567
# 568

Фотограф от голям вестник бърза да заснеме от въздуха страхотен горски пожар. Тича на летището, вижда един малък самолет със запалени двигатели, мята се вътре и вика на пилота:
– Давай, излитай!
Самолетът се вдига, а фотографът дава наставления:
– Лети към фронта на пожара и направи 3-4 кръга на най-малка височина.
– Защо?
– Как защо!? Нали трябва да направим снимки! Давай, че само мене чакат да пуснат вестника в печатницата!
Пилотът го зяпва:
– Чакай малко, да не би да искаш да кажеш, че не си новият ми летателен инструктор!?

# 569
  • София
Добро утроооо!

Борянче, от сега ме зареди с порция смях.  Joy А кафето ти е супер!  Heart Eyes

Аз също снощи се завърнах, но нЕмах сили да се разпиша, не защото съм  по-работна от всички вас, а защото ме чакаха куп други задължения и дори излизания навън. Със скромните си възможности да ви кажа, че Бялото цвете на Флото не само се е хванало, но и расте. Борянките три Божура и те са в силата си и даже единият има пъпка. На Шпунц Мушкато се оказа розово, вече разцъфтя. Много им се радвам на  всичките!

Иначе, ММ ме изненада с поредната мъжка сбирка у дома, с акордеон и окарина, песни и танци и печено Ягне. Откриване на сезона. И барабар Аз с мъжете.  hahaha Беше много весело, събрахме бая народ да слуша отдолу и да ръкоплясна на музиканта.

Сега се спрятам за училище. Отивам да вдигам ученика, че то още мъничко остана да учим, а после кеф, както казва самият той.  Heart Eyes

Гледам, че на черешката стоят много люде, пък не пишат, а аз да си довърша за днес.  Heart Eyes Да честитя християнчетата на Грети и Ричко! Да са живи и здрави и да растат палави и весели деца!   bouquet

Честити годишнини на Гъбката и Луси! Все така заедно да крачат и да се обичат! Наздраве!   bouquet

Добре се завърнали на ИВлин и Луси от чуждоземско! Чакаме разкази! Чакаме разказ и от Жулиета (Мери Попинс) но не зная дали се е завърнала.  Heart Eyes

Новината от Борянка е ясно, че я чакаме със затаен дъх!  Hug

Здравче, ти си известна като дама със свободолюбив дух и внучето се радва на свобода голяма. Явно водена от този принцип си пуснала двамата юнаци на свобода в МОЛа. Ама, виж ти, изненада. Малкият палавник ти взел акъла направо. Добре, че Йойо вече е големичък, та ти е помогнал. Аз да ти кажа никога не бих влязла в подобно приключение. Особено в тези големи магазини, недолюбвани от мен. Виж, ако е в гората пО друго.  Heart Eyes

Светле, дано сте се справили с афтата поне малко. На Влади често му излизат, но не мога да кажа точно от кое му минава. Какво ли не съм пробвала, но това сода и мед не ми дава да слагам.  Heart Eyes

Фло, голема работа сте свършили и вие на вилата, като Светлето. Е, то остава и за другия път. И при нас така. Останаха ми едната стая и прозорците и пердетата в нея.  Heart Eyes

Все забравям да ви предам много поздрави от Яжка. Чух се с нея по интернетските канали. В Германия е и ще поседи там може би месец-два, но нета там е слаб и не знае дали ще може да се включи.

Е, толкоз от мен за начало на седмицата.

Успешна и щастлива седмица.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 09:44 от marina_vladi

Общи условия

Активация на акаунт