Хубав ден и от мен!

Шпунц, стискам палци, знаеш и аз колко те обичам!

Римар, за теб
!Маринче, върна ме много години назад! Как да не помня Анита Хегерланд, дори като зърнах снимката от клипа си помислих в първия миг- в усмивката момичето колко прилича на Анита Хегерланд!
Дори влязох в Гугъл-а да видя коя година аджеба беше на Златния Орфей! Аз си бях купила малка плоча, 45 оборота, с песента й "Албертино", но я подарих след време на малкият ни кръстник, че бил влюбен в нея, а нямали плочата да си я слуша. Те са наборчета.
Анита Хегерланд /р. 03.03.1961г. в Норвегия/ пее на песенния конкурс „Златния Орфей“ в България през 1970 г. Българската звукозаписна компания „Балкантон“ издава грамофонна плоча с песента й „Албертино“, която е хит по онова време в България.
................................
От Олдфийлд тя има 2 деца - Грета Мари (р. 1988) и Ноа Даниел (р. 1990)[3]. Двойката се разделя през 1991 г. и Анита се връща в Норвегия с двете си деца. Днес тя живее на остров Нешьоя, близо до Осло, с австралиеца Джок Лъвбенд, баща на третото ѝ дете, Кая (р. 1999 г.)
..................................
Огромният талант на жената, която някои от нас все още помнят като "слънчевото дете" от "Златния Орфей", продължава да радва световната сцена с неизчерпаеми сили, енергия и харизма.
Аз имам битови притеснения!

ДС в момента прави ремонт на бойлера, че снощи "сдаде багажа", ама нали не му спори работата на тези години, се притеснявам, че днес ще отида в Клуба "не къпана, не умита, не подмита......

В най-добрия вариант ще топля вода в тенджери, че имаме на таванския етаж баня, ама бойлера не е включван две-три години, откакто излязоха квартирантите!
Отивам да нагледам майстора, белким помогна с присъствие, че да стане по-бързо пустия му бойлер, иначе........лошо!

Приятен предпразничен ден!

.бях гледала някъде ,че ги боядисват в различни цветове и изглеждат много добре.

Щом трябва...