КГБ = Клуб на Готините Баби - 157.

• 77 393
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Привет, девойки! wavey
Хубав ден и от мен! newsm10

Шпунц, стискам палци, знаеш и аз колко те обичам!  Heart Eyes Hug Two Hearts

Римар, за теб  Heart Eyes Hug Two Hearts !

Маринче, върна ме много години назад! Как да не помня Анита Хегерланд, дори като зърнах снимката от клипа си помислих в първия миг- в усмивката момичето колко прилича на Анита Хегерланд! Laughing
Дори влязох в Гугъл-а да видя коя година аджеба беше на Златния Орфей! Аз си бях купила малка плоча, 45 оборота, с песента й "Албертино", но я подарих след време на малкият ни кръстник, че бил влюбен в нея, а нямали плочата да си я слуша. Те са наборчета.

Анита Хегерланд /р. 03.03.1961г. в Норвегия/ пее на песенния конкурс „Златния Орфей“ в България през 1970 г. Българската звукозаписна компания „Балкантон“ издава грамофонна плоча с песента й „Албертино“, която е хит по онова време в България.
................................
От Олдфийлд тя има 2 деца - Грета Мари (р. 1988) и Ноа Даниел (р. 1990)[3]. Двойката се разделя през 1991 г. и Анита се връща в Норвегия с двете си деца. Днес тя живее на остров Нешьоя, близо до Осло, с австралиеца Джок Лъвбенд, баща на третото ѝ дете, Кая (р. 1999 г.)
..................................
Огромният талант на жената, която някои от нас все още помнят като "слънчевото дете" от "Златния Орфей", продължава да радва световната сцена с неизчерпаеми сили, енергия и харизма.

Аз имам битови притеснения! Laughing #2gunfire
ДС в момента прави ремонт на бойлера, че снощи "сдаде багажа", ама нали не му спори работата на тези години, се притеснявам, че днес ще отида в Клуба "не къпана, не умита, не подмита......  Joy
В най-добрия вариант ще топля вода в тенджери, че имаме на таванския етаж баня, ама бойлера не е включван две-три години, откакто излязоха квартирантите!
Отивам да нагледам майстора, белким помогна с присъствие, че да стане по-бързо пустия му бойлер, иначе........лошо!   bath

Приятен предпразничен ден!
newsm10

# 511
Хайде пак аз wavey
Шпунци стискам палци всичко да е добре. Hug
Римар и при  теб нещата да се успокоят Hug
Ричко и вашите неразположения да минат и да направите едно весело кръщене Hug
Иха баща ти светла му памет е ренесансов човек, рядко са такива благородни и всеотдайни лекари Praynig
Айша,дидимити ,Иха благодаря  за пожеланията дано дано нали съм Марко Тотев тази сутрин имало земетръс във Вранча ,но Господ пред нас и ний след него,купонът трябва да е на 6 ,едната приятелка е детска учителка  и отиваме с персонала от  детската градина ,ще пеем и рецитираме ще ни изпитват госпожите ха ха.Отивам да продължа с приготовленията Laughing

# 512
Здравейте мили приятелки ! Hug
Бързам да се обадя , че някой да не вземе да ме мисли къде съм  Grinning

Иха-много увлекателно пишеш ! Приятно ми е да те чета  и друг път съм ти го казвала .
За баща ти като четох , толкова мило  и скъпо ми стана ! Бил е много благороден и сръчен ! всичко му се е отдавало .ще ни останат само хубавите спомени !  Мир и светлина на душата му ! Flowers Rose Flowers Rose
   Ричко- Hugвесело изкарване на рожденият ден и на кръщенката! лошото да остава  в историята !
   Мамси-много красива изработка си направила на чашите ,бутилката и картичката. Снощи ги гледах във Фб и много им се радвах. Успех в диетата ,а може след Гергьов ден и аз да те последвам . Жабка е много доволна .

Иве- Hug весела екскурзия и много настроение ! Земетресението недей го мисли . Всичко е Божа работа !
Борянка Hug стискаме палци миличка и  чакаме великият ден ! Всичко да мине успешно , по живо по здраво !
Шпунци Hug Римарче  Hug стискам палци и за вас ,всичко да е наред !
Танче Hug мятай един тас вода и изчезвай по мероприятия . Остави го дядо Стефчо на спокойствие да си прави ремонта ,че стоиш ли до него ,веднага ще ти измисли работа .  Laughing Абитуриентката готова ли е вече ? Ще си имате и вие  хубав празник през май !
Фло Hug я си остани и си оправи къщата , а за вилата има цяло лято време. 
Маринка ти по празниците ще ходиш ли на Костенец ?
Светле , какви са тези екзотики ,чак ме хвана срам че половината та и повече храсти не ги познавам. Вече нищо не ща допълнително , а и ММ не дава да сея повече. Каквото такова. Колкото  повече има , работата се увеличава.
Аз  приготвям куфара и утре тръгваме за три дни до Солун , Катерини Паралия с ММ ,внуците , дъщерята и сина .
Ставам ,че имам много работа.
Весели празници на всички и приятна ви почивка и по кротко с работата по вилите !
Прегръдки и целувки от мен  на всички споменати и неспоменати !
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 513
Привет девойки

предложение за национална среща

Израел: Дълъг уикенд в Тел Авив за 196 Евро с включени полети и апартхотел 3***!
 Всички, Почивки  Добави коментар
Apr 292015

Израел travelsmart.bg

Прекарайте един страхотен дълъг уикенд Петък – Понеделник в Тел Авив за само 196 Евро на човек с включени полети и 3-звезден апартамент на първа линия!

Тел Авив е най-големият град в Израел. Сравнително млад град – едва на 100 години, с характерна за Южна Европа архитектура, той е обявен през 2003 г. от ЮНЕСКО за световно културно наследство. Тел Авив включва и Яфо, един от най-старите градове в Близкия изток, намиращ се на възвишение предлагащо неоценима гледка към брега на Тел Авив с неговите плажове. Повече информация за забележителности, ресторанти, хотели и др. можете да намерите на TripAdvisor.

Резервирайте полета си директно в сайта на Wizzair. Изберете комбинацията Петък – Понеделник за уикенда, който Ви е най-удобен. Цените на двупосочните билети започват от 159.98 лв.
Датите, които ние сме избрали за Вас са 05.06. (петък) – 08.06 (понеделник)

Други дати с евтини билети за дълъг уикенд::

15.05. – 18.05. – 179.98 лв
    12.06. – 15.06. – 159.98 лв
    19.06. – 22.06. – 179.98 лв

http://www.travelsmart.bg/2015/04/tlv196/

Хубав ден и приятни мечти Hug

# 514
Привет момичета !

Мамси - златни ръце имаш! Hug Това си е направо дар божи .
Не всеки го умее.
Снощи моята майка ме разсмя .Миналата година бяхме посяли едни тикви ,на които по нашия край им казват кратуни. Родиха се към 40-50 броя Crazy.бях гледала някъде ,че ги боядисват в различни цветове и изглеждат много добре.
Има и изрисувани такива.
Та мама снощи  разглежда  някакво списание и казва - Ето виж какви красиви кратуни има тука.
Ама те изрисувани явно от художник или от някой  който  си разбира от работата.Наистина красиви.
И мама продължава - мисля,че ако ти се захванеш ще направиш още по-хубави. Joy Joy
важното е да се пробваш. Ти умееш да рисуваш.- похвали си първородното чедо Grinning
Абе какво говориш бе жена? как да сътворя такова нещо newsm78 newsm78
Не съм се отказала ,но не ми е дошла още музата Joy
А Павел - допълва - то  докато чакаш вдъхновение - матРиЯла ще изгние /кратуните/ Joy Joy

Иха - чета те с удоволствие. Hug

Шпунци  Hug Heart Eyes - стискам палци за 8

Танче - вярвам в ДС ! Майстор си е той. Ще се справи навреме с проблема и ти няма да имаш кахъри да мъкнеш води до горните етажи Hug Hug

Ричко ,Луси,Иви  - приятно изкарване - кой за където е тръгнал! Hug

Кари - помечтах си Hug

Нямам планове за през почивните дни. А когато нямам такива - се счупвам от работа newsm78 newsm78
Върти ми се из главата единия ден да е за автотуризъм  на по-близка дестинация без преспиване,но още и дестинация нямам newsm78
Ще видим. А и ММ от миналата седмица се влачи  с хрема и кашлица.Поне успях да го накарам да отиде на го чуе докторката личната. Сега пие АБ- стриктно. Ама много стриктно.На минутата.
Снощи пак ме събуди алармата му на тел в 2 през нощта ooooh!
Такива са мъжОвете . Баба казваше - гевезета Joy Joy

на всички  споменати и неспоменати  моите  Hug Hug

# 515
  • София

Иха, баща ти е бил светец! Толкова свестен лекар, човек, кадърен отвсякъде! Мир и светлина да е на душата му! Сигурна съм, че и ти си взела много от него!  Hug Hug

Гъбче, наистина си е за убиване ТМ. Така де те събуди в 2 ч. посред нощ с алармата! Ами, то най-сладкия сън! А, иначе, добър помощник ти е той в градината, пък и майсторче, като гледам снимките.  Heart Eyes Heart Eyes

Ех, Кари, хубаво нещо са мечтите. Ама, хайде да не ги изпълняваме сега, че после няма да си имаме мечти.  hahaha Hug

Луси, приятна разходка до Гърция! Хубаво правите вие по празниците се изнасяте. Браво!  Hug

Танита, точно тази Анита. И аз си я спомням на този Златен Орфей. Бях 10 годишна и й се радвахме много. Блаодаря ти за издирените подробности за нея. Интересни ми бяха!  Heart Eyes

Ивлин, весело изкарване в Румъния!  Heart Eyes

Айша, Айша, не стига, че ти звъним отвреме на време, ами сега видях, че и съобщение сме ти пратили онзи ден.  hahaha То, не е за смях. Извинявай много. Това отново е дело на Влади, обучавал се е нещо и е сбъркал. То съобщението е празно, май.  Hug

Хубава вечер, прекрасници!

# 516
                Привет,момичета! Току що издадох четата и първо тук надничам,че пак може някой да ме изненада.Днес след обяд на тръстиката видях снимки във фейса и разбрах,че детето ми е командировка във Варна.Каза,че заминава ,ама хич не попитах къде и гледам снимка от делфинариума. Laughing
                Гъбчееееее,аз търся кратуни от две години и няма и няма.Ще ти пусна снимчица и ако твоите кратуни са от тези дето търся ще си прося  Embarassed Embarassed Embarassed ако има и от кратуните и от семенцата им.Ето две декорирани и ако са същите ...... плиииз.....ще си ги платя!
                Такива ли са кратуните??? Ако са такива прося си ,а пък аз ще ги декорирам и ще върна половината обратно! Laughing
Скрит текст:

Кари,страхотна оферта за уйкенда!Дали някой ден ще се сбъдне такава срещичка? А дано!
                 Весели пътешествия на Иви и Луси! Приятни емоции и пълноценен отдих!Чакаме снимков материал!
                 Аз мисля да се пробвам и да прилъжа ММ да ремонтираме едната спалня!Всичко има само дето си стои и само не ще да се постави на място.Три дни почивка и дано успея! Wink
                 На всички много  Hug Hug Hug от мен и....отивам да чета подробно!

# 517
  • София
Марина, няма проблеми. Звънете, пращайте СМСи - нали за това са телефоните.
Танита, ДС оправи ли бойлера?
Иха, добър и умен баща си имала.
И аз не се оплаквам - добре си живеехме с моя.
Дидиа, много хубави кратуни.

# 518
  • София
Хоп троп, ето ме и мен. Бая сте изписали, признавам си, че четох на галоп. И накрая какво запомних?

Две дружки ( ИВЛИН и ЛУСИ ) ще развяват фусти едната на север, другата на юг. Момичета, хубаво да си изкарате и умната... travel bye

ГЪБКЕ, я не разочаровай старата си майка. В твое лице тя вижда един Ван Гог, или някой друг там от компанията hahaha фащай баданарката и вапцай. Кво се инАтиш. Ще станат кратуни за чудо и приказ.

ИХА, за теб днешният ден и тъжен, и светъл, и сантиментален...но нека тъгата отстъпи пред хубавите, мили спомени. За теб  Hug Hug Hug

ДИДИА, тези кратуни ти ли си ги магерила? Ами те от прости кратуни са се превърнали в бутикови красавици.  Joy

МАРИНКА, с Анита ме върнахте в годините, когато бяхме млади... newsm68

ШПУНЦИ, не знам за какво, но стискам палци с все сила-и на ръцете, и на краката fingerscrossed Щом трябва... Hug

РИМАРЧЕ, какво бе миличка те притесни? Дано по-скоро отминат лошите мисли и настроения. Изпращам ти 101 прегръдки и още толкова целувки.

КАРИ, не е лошо да си пофантазираме, да си помечтаем... Simple Smile

ТАНИТА, не се върти около ДС, че вместо да му помагаш, ти ще го разсейваш. Представям си те как се киприш около него, открехнала пеньоар, показала бедро, а той теб ли да гледа, или бойлера да оправя. Местата на глаголите можеш и да ги размениш: Теб ли да оправя, или бойлера да гледа hahaha rotfImbo

РИ4КО, весели празници у вас. Всички да сте живи и здрави, начело с малкият шушулчо. Ти за колко време заминаваш?

МАМСИ, чудя се newsm78 дали не мога да си поръчам от твоите красоти?

След двудневен размисъл се предадох. Утре дигаме катуна и заминаваме на село-отбор старци разбойници. А така ми се искаше да си остана у дома, да си оправя къщата, да си поскучая, ама кой ти дава да скучаеш... Не става.

Мисля си сега за БОРЯНА и за бебчетата. Ще се замъкна аз на това село, в глуши, во мраке заточенья и току виж съм изпуснала долгожданное собитие. Здраве да е само. newsm10

Май, май до толкова ми стигна "акълТа". Дали нещо не пропускам? Със сигурност. Толкова си мога. Отивам да спя, че утре ме чака дъъъъъълъг ден.
Лека нощ милички  sleepuu

ПП Съседке АЙША, писали сме заедно. Simple Smile

# 519
  • Кубрат/ Пишурка

Ставайтеееее! ЧЕСТИТ ПЪРВИ МАЙ!  Да го започнем с кафе:

# 520
  • София
ЧЕСТИТ  ПРАЗНИК НА ТРУДА! ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, РАБОТА ДА ИМА!

# 521

Нека месец май бъде цветен,слънчев и щастлив!Да сме живи и здрави !
                    Спокоен и слънчев почивен ден!

Дописвам в 16.08 ч. Laughing
                    Явно всички сте на манифестация! Mr. Green Само аз побесняла,че хонорара от СУ ми го няма и явно онази бяла птица наречена - касиерка или ми е запратила паричките в сметка дето нямам карта или ме е забравила!Няма плащане ,в което не е допуснала грешка.Та бясна от този факт за час измих всички прозорци и щори в хола и трапезарията- точно една стена от прозорци / и още толкова щори/ около 12 м линейни и високи по 1.80 м.Сега едвам се движа такава мускулна треска ме е тръшнала.Между миенето машинката омеси тесто и сега се пече питка,а аз си сипах един "лорд Съмърсби-круша" и отмарям вече изкъпана.Те това съм-хората почиват,а аз се вихря из къщи вместо да си дигна шапката на разходка.

Последна редакция: пт, 01 май 2015, 16:16 от Didia

# 522
  • Кубрат/ Пишурка

Къде стееееее?
Аз днес му дръпнах едно чистене до обед, а следобед ходих у дружка да празнуваме празника. върнахме се рано, че къпах Анжелка, направих една картофена салата и една зелена, опържих кюфтенца и сега си пийвам ракийката пред комп. Утре съм русенка - на гости у щерката.

# 523
  • в сърцата на любимите ми хора
Днес от мързелуване и при вас не влязох. Чак сега. Бях запланувала едно пролетно първомайско почистване, но стигнах само до пускането на една пералня. Както казват - и утре е ден. Трябва да подготвя малко къщата за гости, че следващият вторник пристигат малката щерка и внучко  Heart Eyes
Фло, нямаш никакви проблеми, само да не ти трябват през май, че седмица след като пристигне внучето се връщаме заедно в Германия и ще стоя до края на май там. След това съм на твое разположение за поръчки.
Диди, мисля, че майка ми по едно време отглеждаше подобни кратунки. Ще я питам и ако има семена ще ти донеса. Със сигурност има от тези "пъпчивите", но те пък за декупаж на стават, защото са много релефни и със странни форми.
Иха, мир и покой на душата на прекрасния ти баща. За теб  Hug Hug Hug
Шпунци, имаш и моите стиснати палци  fingerscrossed
На Иви и Луси весело изкарване и дано да ви се случи хубаво време. Ще чакаме снимки.
Танитка, оправи ли дядо Стефчо бойлера? Че без топла вода сме заникъде.
Кари, много съблазнително предложение. Ако не стане, поне можем малко да си помечтаем.  Hug
Оставям ви, че съм загледала едно филмче, та да си го довърша.
С Янчето се сбутахме на входа, аз се оказах по-туткава. Янче,  Hug

# 524
  • София
Честит празник със закъснение! Да живее труда, че да ни е хубава почивката.
Тук съм, мързелувам. През деня мерих улиците, използвах хубавото време. Нали от утре обещават дъжд. Сега боря борсата, че американците не признават почивка. Нещо не се развива добре и ще и тегля шалтера.
Пламен отиде на празнува 1 май.
Дидиа, ако превода е към сметка без карта - ще си изтеглиш парите на каса в банков клон. Може пък заради почивните дни да са се забавили.

Общи условия

Активация на акаунт