Кошмари в кухнята Тема 2

• 152 137
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 105
Във вчерашният епизод ми харесаха готвачите, особено главният и тоя, бръснатият. Личеше си, че бачкат момчетата и че разбират за какво става въпрос. Пиците на вид не ми харесаха, като видя пица, която отгоре изглежда като оповръщано, значи е нашенска - наситнени, почти настъргани, всички продукти, да изглежда, че има по много от всичко, много различни вкусове на едно място и дебело, безвкусно тесто.
Даже по соца печаха по-вкусни пици, от тези, блат+сос+кренвирш+печурки+малко кашкавал, умирах си за тях, павилионите се казваха "гарнирани пити", после ги прекръстиха на пици Simple Smile.
Собственикът, хем си каза, че от кухня не разбира, хем твърдеше, че наличните уреди и посуда са достатъчно, въпросът е как е преценил, щом не разбира?
Сервитьорката, горката, голяма шматка ми се видя, но ми дожаля, ако само тя работи, защото пък друга не видях. Кой я отменя, кога почива...
Но, като цяло, не ми остана лошо впечатление от ресторанта, не беше гнусно. Аз и на това съм доволна. Whistling И нещо, усещането ми за режисура беше повече от нужното. Не разбрах и повода, по който г-жа Манчева беше дошла да дегустира.

# 106
Аз много се смях вчера  Mr. Green На онова високото момче с татусите, естествено ако аз работих с него вече щях да го мразя, но ми беше забавен като го гледах. Тук кухнята им беше добра, щом Манчев хареса почти всичко, единствения проблем беше, че собственика искаше да работи с минимални инвестиции, а то така не става.

# 107
Снощи се впечатлих и аз, нямаше гнусна кухня с разни лелки псевдоготвачки.

# 108
Да, снощи си беше китка направо  Peace

# 109
Аз съм крайно разочарована от предаването. Започнах да го гледам,когато разбрах,че ще снимат ресторант,в който съм била и знам за каква мизерия и откровен отврат става дума в кухнята и какви буламачи са ястията. През цялото време се чудех как е възможно собственичката да се съгласи да снимат ресторанта. Е,обясних си. Направи се откровена реклама,изцяло прикривайки потреса,който предизвиква о бстановката,в която се приготвя храната. От 1 час предаване,40 мин показваха пътя до ресторанта,обиколка на забележителни местности в непосредствена близост и интериора на въпросното заведение. И помен нямаше да покажат как примерно се пържат n на брой порции хапки в една мазнина,а когато вече олиото почернее се сипва във фритюрника при картофите,как в един хладилник се съхраняват яйца,супа,кашкавал,шунка,върнати порции и прочие. Не показаха десертите,които се предлагат 2 седмици след като са направени,нито как на клиентите се дават върнати питки от предни ,нито как собственичката обира от масите останали цели пържоли или риба и на следващия ден в менюто ома рибена чорба например
... Примери бол

# 110
Аз съм крайно разочарована от предаването. Започнах да го гледам,когато разбрах,че ще снимат ресторант,в който съм била и знам за каква мизерия и откровен отврат става дума в кухнята и какви буламачи са ястията. През цялото време се чудех как е възможно собственичката да се съгласи да снимат ресторанта. Е,обясних си. Направи се откровена реклама,изцяло прикривайки потреса,който предизвиква о бстановката,в която се приготвя храната. От 1 час предаване,40 мин показваха пътя до ресторанта,обиколка на забележителни местности в непосредствена близост и интериора на въпросното заведение. И помен нямаше да покажат как примерно се пържат n на брой порции хапки в една мазнина,а когато вече олиото почернее се сипва във фритюрника при картофите,как в един хладилник се съхраняват яйца,супа,кашкавал,шунка,върнати порции и прочие. Не показаха десертите,които се предлагат 2 седмици след като са направени,нито как на клиентите се дават върнати питки от предни ,нито как собственичката обира от масите останали цели пържоли или риба и на следващия ден в менюто ома рибена чорба например
... Примери бол
Това онзи ресторант с голямата зала ли е?

# 111
Замъкът

# 112
  • sofia
Те затова ли имаха риба и пьржола в една чиния? Явно специалитет"Родина" са остатьците от предни клиенти... hahaha

# 113
Изумителен лично за мен беше коментарът на шефката,че тя не знаела,че готвачите не правят палачинките с мляко. Странно от къде ли ще вземат въпросното ,след като такова нещо никога не се поръчва при заявка...
 Изобщо няма да коментирам,че въпросният универсален бульон на супа, се предлага освен за пилешка и сиренява супа,но и за гъбена,като към притопления бульон се добавят замразани гъби
Едно не мога да отрека-ресторантът като интериор е интересен,нетрадиционен и уникален,но до там . Стане ли въпрос за ядене.....

# 114
  • Sofia
,нито как собственичката обира от масите останали цели пържоли или риба и на следващия ден в менюто има рибена чорба например

Sick

# 115
само при мен ли клипчето в Nova Play на последния епизод не се пуска?
много искам да го гледам, но никъде другаде не го намирам

# 116
само при мен ли клипчето в Nova Play на последния епизод не се пуска?
много искам да го гледам, но никъде другаде не го намирам

https://www.youtube.com/watch?v=RQH2uyt2Ri4
или
http://vbox7.com/play:15a2083262
http://vbox7.com/play:e09a1e73aa

Последна редакция: сб, 09 май 2015, 15:08 от s70n

# 117
много благодаря!

# 118
  • Sofia
Последният ресторант ми хареса, особено с новите пици бих го посетила. Някой има ли инфо какво е положението след предаването?

Колкото до замъка - беше очевидно, че са поканили предаването, за да си направят реклама. Всяко нещо, с което уж се съгласяваха с Манчев беше видимо лицемерно, без да са убедени, че така трябва, даже точно обратното. Имаха си план хората да си рекламират уникалното място, явно бяха покрили грозните неща в кухнята и лошите практики.
Бях сигурна, че след предаването нищо няма да променят, само разчитат на повече посетители, както по-горе някой писа явно точно така е станало.

# 119
Да, снощи си беше китка направо  Peace

Peace

Общи условия

Активация на акаунт