Кошмари в кухнята Тема 2

• 152 136
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 90
Тук нямам предвид типа храна , а съчетването на отделните продукти , начина приготвяне и менюто като цяло.Никъде не съм казала , че всеки ресторант трябва да предлага гурме кухня.

# 91
  • пак там
Затова и споменах, че абсурдите, които предложиха в предаването, не съм ги виждала нито в менюто, нито на живо, поръчано от някого.  Peace

Подозирам, че до известна степен има режисирано преиграване, за да се осигури красив хепиенд ли, що ли...

Между другото, ако правилно си спомням, всички тези полуфабрикати бяха отделени в отделна част на менюто, тип "аламинути". Все пак не забравяйте, че това е крайпътен ресторант, в който на обяд се хранят предимно пътуващи. Едва ли повечето от тях могат да си позволят да чакат дълго храната си.

# 92
  • Варна
Ресторант Родина изглежда много готино. Но отново човешкия фактор и българският манталитет убива всичко хубаво на този свят.

Или както аз им казвам на тези в подобни кухни - "тролове" - защото си стоят и нищо не правят, и винаги те са прави, а другите криви.

Този път не гледах предаването с отворена уста от учудване, че може да има нещо подобно. Simple Smile

# 93
Патриотичният кич е едно на ръка, на някои им харесва, а и човекът, дето се казва, с двете си ръце е направил всичко, за уважение е.

+1

Каменната къщичка много ми хареса.  Wink

За алегорията съм съгласна.  Mr. Green

# 94
За първи път, Манчев не им ремонтира залата, дори остана впечатлен. Вилата е страхотна, но идеята не е копирана.

# 95
  • Велико Търново
Аз досега не съм виждала в нито едно меню на ресторант да има съчетание от няколко ястия в едно newsm78 Като гледах колко панирани неща в една чиния....че и другото - няколко вида месо + риба; просто риба с пиле или със свинско не ми се връзва...прекалено претрупано и никак комбинирано ми се стори.

# 96
Ресторантът в Луковит изглежда много атрактивно. Залата вътре е огромна и приятно аранжирана.
Беше ми любопитно да го видя на живо и го посетихме след като го видяхме в предаването. След посещението разбирам, защо е бил избран за "Кошмари в кухнята"  Simple Smile
След около 15 минути чакане, никой не ни обърна внимание и си взехме сами менюта. След това сервитьортката дойде, взе поръчката и донесе храната (включително и салатите накуп) след точно един час.
На съседните маси поне около 3 групи от хора си тръгваха, защото идваха, сядаха, никой не ги забелязваше и след около 20 минути търпението им се изчерпваше и си тръгваха. Rolling Eyes
Нещата, които показаха в предаването не бяха включени в менюто. Даваха някаква разядка, крокмач, нямаше я. Хората си бачкаха със старото меню. Качеството на храната беше около средното ниво.
Като единствен плюс мога да отбележа цените - шопската беше 2.90 - 500 грама, повечето от ястията - около 5 - 7 лева за доста големи порции. За 3-ма души платихме 23 лева сметка.

# 97
Имам чувството, че хората ужасно много са се надценили с размера на този ресторант.
А тези новите менюта, които от предаването им бяха направили пак в тяхната дървена подвързия, имаше ли ги или съвсем със старото меню караха?

Нещата, които показаха в предаването не бяха включени в менюто. Даваха някаква разядка, крокмач, нямаше я. Хората си бачкаха със старото меню...

# 98
Имам чувството, че хората ужасно много са се надценили с размера на този ресторант.
А тези новите менюта, които от предаването им бяха направили пак в тяхната дървена подвързия, имаше ли ги или съвсем със старото меню караха?

Нещата, които показаха в предаването не бяха включени в менюто. Даваха някаква разядка, крокмач, нямаше я. Хората си бачкаха със старото меню...
Съвсем със старото меню си караха. Относно размера на ресторанта - отвън в двора беше пълно, в залата нямаше абсолютно никой.  Но времето за обслужване беше потресаващо - по-бавно никога не са ми сервирали в ресторант. И картофите ги донесоха 15 минути след основното.  Rolling Eyes

# 99
Аз досега не съм виждала в нито едно меню на ресторант да има съчетание от няколко ястия в едно newsm78 Като гледах колко панирани неща в една чиния....че и другото - няколко вида месо + риба; просто риба с пиле или със свинско не ми се връзва...прекалено претрупано и никак комбинирано ми се стори.
Peace

# 100
къде са тази вечер?

# 101
Кафенето изглежда много приятно. В кой град е това? Някой ходил ли е там?

Последна редакция: чт, 07 май 2015, 21:39 от tooclose

# 102
  • София
В Пловдив.  Peace

# 103
  • Варна
Майна, майна, какви са тези ресторанти, какви са тези ресторантьори!

# 104
Обаче май готвачите бяха добри.
Единствено доставките на продукти им куцаха заради собственика.

Общи условия

Активация на акаунт