Кошмари в кухнята Тема 2

• 152 088
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 75
Гледах клипчето в тубата и ми прави впечатление, че работят с ръкавици, а тук такова нещо не видях. Много ми е интересно,когато поискам месо от витрината на някой магазин, как си плюнчат пръстите за да отворят торбичката и като им направиш забележка, те гледа като извънземно. Кво било толкова станало? newsm78

# 76
Аууу гледате ли предаването ?Тая руса фея е пълно куку ... ooooh! Sick Crazy

# 77
Алегорията е на лице  Laughing Laughing

# 78
Алегорията е на лице  Laughing Laughing
Мале , мале каква ненормална фамилия .
И този собственик с мерцедес hahaha Joy
Вилата е пълен потрес., също като ресторанта. Sick hahaha Joy

# 79
 Joy ходя всеки месец там...на мен ми е вкусно.
Дано посети и WC-то  hahaha

# 80
Joy ходя всеки месец там...на мен ми е вкусно.
Дано посети и WC-то  hahaha
Ужассссс ooooh!

# 81
За нея че е куку е сигурно,  обаче това момче има златни ръце. Много добра идея е тази къща,  а и вътре в ресторанта обстановката е супер различна и си личи,  че е правено с умисъл и желание.  Затова имат Браво,  но за странните комбинации на яденета,  хич ги няма.  

Духче,  я издай как е положението сега? 

# 82
Е не е ужас...нещата са малко пресилени.

# 83
За мен всичко в тази серия е пълен кич. Confused

# 84
Имаш право.Много камък много нещо е.Ходим група от 20-25 човека,всичко което съм опитвала,е било хубаво,и никой от другите не съм чула да се оплаче.
Пп.издавам веднага.
Сервитьорките са без китениците на гърбовете си  Joy
Ходих 1-2 дни след снимките...няма осезаема промяна.Скоро пак ще ходя.

# 85
Патриотичният кич е едно на ръка, на някои им харесва, а и човекът, дето се казва, с двете си ръце е направил всичко, за уважение е. Манекена-рицар бих го разкарала, все едно си в музея на мадам Тюсо 2.
Но манджите верно са голяма алегория. От специалитет Родина можеше да се изцеди 1л олио, ми то всичко пържено.
Шефката като се кефи на продукцията си защо е извикала Манчев... и спори за очевидни грешки.

# 86
  • пак там
Май шефът пресилва нещата. Редовно обядваме там на път за родителите ми, досега невкусна храна  не съм яла. Да не говорим, че пилешката им супа е единствената пилешка супа, която синът ми яде  Grinning

# 87
Момичета , каква храна ядете в ежедневието си , че това в ресторанта ви се струва вкусно ? Shocked Rolling Eyes ooooh!

# 88
Боб,леща,грах и всичко панирано  Joy

# 89
  • пак там
В интерес на истината нито едно от нещата, които показаха в предаването, не съм го виждала дори  в дадения ресторант. Храната, която съм поръчвала, е била семпло, но приятно гарнирана, без излишна мазнина, без прекалено пържене, с добър избор на типично български ястия, които предпочитам пред сьомга с топено сирене и боровинков сос.

Просто българче съм, какво да ме правиш, не съм фен на фюжън и гурме кухнята.  Blush Отивам да се срамувам в ъгъла с една пърленка с шарена солчица. Там, между другото, ги правят мноооого вкусни.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт