Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 229
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Няма да купя повече тоалетна хартия Сиси.Супер неикономична и една такава мека.

# 391
Ползвали сме е, седмица след това и пуснаха реклама по тв. Мм на моменти все още се сеща за рекламата, клати глава и мърмори "Боже, боже"  Mr. Green

# 392
ехх МИДИТЕ - това го казах 100000000 пъти на мъжете ми и никой не слуша !морски мъже....свикнали стомаси....дрън дрън.... и като им станело лошо.... 'бира пих повече'... дебели глави

А, те мъжете нищо не ги лови ако ги питаш.....
Скрит текст:
Малцина знаят, че голям риск от острата форма на болестта на мръсните ръце крие консумацията на миди. Тъй като голяма част от водите в канализацията се изливат в морето, концентрацията на вирусите на хепатита се увеличава. Мидите, които филтрират водата, поемат заразата. И когато ни ги предлагат местни рибари, гмуркачи или други любители, ние сами влизаме в капана на болестта. Защото никаква обработка не ликвидира риска от хепатита, обясни проф. Константин Чернев, национален консултант по вътрешни болести
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=861959

# 393
Няма да купя повече тоалетна хартия Емека. Много я развалиха, една тънка, къса се, абе ужасна. А толкова я обичах...

# 394
Няма да купя повече тоалетна хартия Емека. Много я развалиха, една тънка, къса се, абе ужасна. А толкова я обичах...

И аз  го забелязах, последната Zewa пък на нищо не миришеше. Вече се чудя каква да купувам  newsm78

Бях очарована от препарата против петна Спот, но не знам дали е поостарял, или просто и той не е същия вече, третирах петна с него- така си стояха, после още мократа дреха натърках със сапуна против петна от ДМ и ги нямаше. Май вече минавам на него  Peace

# 395
  • Sunshine state
Аз съм доволна от тоал. х-я Фамилия с едни пингвини отпред. Здрава и ароматизира страхотно помещението. Peace

# 396
Ние пък не купуваме ароматизирана тоалетна хартия. За мен не взимам ароматизирани и копринени превръзки.

# 397
След като сме навлезли в тема за тоалетните хартии, да се оплача от Perfex.
Не, че ще спра да я купувам - напротив, харесва ми, но ролките от половин година все по-малки стават.
Беше ми направило впечатление, че ролките в  тези, които пускат на промоция в големите пакети 8+2 броя са почти наполовина по-малки от тези с 4-те броя. Сега забелязвам, че и пакета с 4 ролки е същият- малки и рехаво навити.

# 398
  • оттам, откъдето започва България
За Перфекс и аз го забелязах това намаление на ролките и затова спрях да купувам дори и на промоция.
Avalon точно поради тази причина, която си посочила, един пакет ежденевни превръзки заминаха директно в коша.  newsm78 Явно не съм си отваряла очите като купувам промоционални стоки. Хем винаги си казвам, че трябва да залагам на вече използваното, докато и него не го развалят.

# 399
Аз купувах наскоро една Amelia мисля се казваше, в зелена опаковка и на добра цена. Ми по-хубава ми беше от Емека, по-плътна, не ароматизирана и по-бяла. В Кауфланд я имаше. Като употребим останалите ролки Емека, пак ще я потърся.

# 400
  • Бургас
Аз купувах наскоро една Amelia мисля се казваше, в зелена опаковка и на добра цена. Ми по-хубава ми беше от Емека, по-плътна, не ароматизирана и по-бяла. В Кауфланд я имаше. Като употребим останалите ролки Емека, пак ще я потърся.
Да, Амелия е хубава и е на добра цена - мисля, че 8 или 10 ролки опаковка струва 2,70 лв.

# 401
  • оттам, откъдето започва България
Аз харесвам тази: http://vmclub.bg/en/products/3904, но тя е около 1,60 лв. и от скоро в ЦБА пуснаха на 0.99 лв. ето тази: http://www.otzivi.bg/bg/catalog/toaletna-hartiya-plush-6823.html.

# 402
  • Cyberspace
Емеката е ужасна, наистина. Преди направо ароматизираше цялата тоалетна на свежо, сега трябва да се завра в току-що отворен пакет, за да разбера мирише ли изобщо. А и толкова са намалили ролката, доста време се чудих какво я правим тая тоалетна хартия, че докато сложа рулото и е свършило... Вече взимам една двойна опаковка от Кауфланд, не помня марка, но редовната й цена беше изгодна, а качеството е по-добро от на Емека. Не е нещо УАУ, но поне е добре като съотношение цена-качество. Фамилия също не е лоша. От последни впечатления, Милде ще последва съдбата на Емека - няма нищо общо с преди.

# 403
Има още една,която са развалили,мисля,че беше на Санитекс в различни аромати.Фамилия ми харесва много,също и Малива.От Ловли не съм доволна,ролката ми свършва на следващия ден.

# 404
raja_nikol, в една друга тема коментираха, че Спота вече е с друга формула и даже може да прецака дрехата, ако престои повечко време.
И аз ще взема сапуна за петна от ДМ, за който казваш. Само един вид ли е? Да не купя нещо друго, като ида в магазина Wink

Общи условия

Активация на акаунт