Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 238
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
raja_nikol, в една друга тема коментираха, че Спота вече е с друга формула и даже може да прецака дрехата, ако престои повечко време.

Така е, намазах една блузка на дребната метнах я в пералнята и докато отделя др дрехи от коша за пране...водата взе, че спря (честичко ни я спират  Tired). Поне 3часа минаха докато я пуснат. Сега на блузата има сивеещо петно (а тя е бяла). Трети  път я пера - не се маха....няма и да се махне така като гледам, много ме е яд, много сладка блузка в комплект с клин тип панталон.

# 406
  • София
Мда, потвърждавам, че Спот не е това, което беше. Преди пръсках петното, мятах дрехата в коша за пране и можеше да престои така 2-3 дни без проблем. Последният път обаче едни панталони на синчето се сдобиха с неотстранимо петно след такъв престой. Добре, че бяха стари, че да не ме е яд толкова.

# 407
О, добре, че споменавате, въобще няма да го купувам вече  Naughty

Моят е доста стар, преливам си го в едно шишенце с пулвенизатор, но е може би от 2 години поне, затова си мислех, че моят е недействащ вече, но и няма да повторя с нов тогава, ще си карам със сапуна  Peace

# 408
Подкрепям разочарование от Вениш за цветни дрехи.

Скрит текст:
Във връзка с това, казаха ми че петна върху цветни дрехи махат се със зеления Тест гел (за съдове). Обаче ме е страх да рискувам.

# 409
  • София
Подкрепям разочарование от Вениш за цветни дрехи.

Скрит текст:
Във връзка с това, казаха ми че петна върху цветни дрехи махат се със зеления Тест гел (за съдове). Обаче ме е страх да рискувам.
Наскоро купих Вениш за цветно - резултат 0.  Whistling

# 410
Краве масло Пилос от Лидъл.
Да уточня - не немското  масло Пилос в тъмно-синя опаковка.
Отвратително, прилича на свинска мас и се съмнявам, че е само масло.
От хладилника направо се маже по филията като маргарин, само дето е бяло.

# 411
  • оттам, откъдето започва България
И аз веднъж се набутах и повече не пробвам от това масло.

# 412
  • София
Вчера купих олио на Пилос. Като вода е - и на цвят и като плътност и като вкус. Направо ужас. Но друго нямаше в магазина. Няма да повторя.  ooooh!

# 413
Кисело мляко на Маджаров

и не само кисело мляко, кренвирши , наденица,салами, сирена ...... всичките им продукти  които съм купувала и кучето се мръщи. Сиренето  няма никакъв вкус, а месните продукти са толкова мазни и оцветени.......  след като изпекох тяхна наденица с картофи, последните бяха червеникаво оцветени.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 15:25 от Glamur

# 414
  • Бургас
Обожавам киселото мляко на Маджаров. Като домашно е. Мисля,че и останалите продукти са хубави. За месните не съм сигурна, че гледаме да не консумираме много колбаси, но млечните са добри.

# 415
Според мен при храните вече тотално забравихме вкуса на истинското. За това можем да си спорим с години кое е качествено и кое не. За мен качественото е домашното. Всеки, правил и ял домашно сирене и кисело мляко, ще ви каже, че вида, вкуса и консистенцията им е променлива величина. Което не значи, че са фалшиви.  Peace

# 416
  • Варна, Пловдив
Здравейте, не знам дали тук е мястото да споделя, че повече няма да си купя климатик от Мега Електроникс - Варна. Две случки станаха и те определиха решението следващия климатик да е от друга фирма.
1. Климатикът го монтираха миналата година, накрая се оказва, че му няма гаранцията, кой я беше забравил не разбрах, да отида до магазина с касовия бон да ми издадат. Отивам, пише си  човека, гледам след 10 мин и виждам, че вместо General ми е дал Panasonic, хайде пак до магазина. Нямало проблем да си остана с тази. Седя и обяснявам, как да няма, ако нещо се случи дали ще ми я зачетат...  Срокът на гаранцията е различна, на моя трябва да 3 години, а  на панасоника е 2. Видях, че нищо няма да стане и звънях до централата в София, както и да е, изпратиха ми я за моя сметка след 2-3 седмици и дълги обяснения.
2. Днес беше годишната профилактика. Получих замерване на климатика на външното и вътрешно тяло, вътрешните филтри не ги и погледнаха (не тези, които ние си мием периодично, а някакви вътрешни). После ММ ме пита какво са правили, разбрах, че има изпуснати неща. Звъня на офиса им и ги питам какво включва профилактиката - замерване, почистване. Той ми обяснява, че като била първа година профилактика и нямало нужда от толкова проверка, измерването било достатъчно, но ако искам да ги върне момчетата.
Сега, ако можете да споделите, дали при първа проверка трябва да се огледат по-подробно тези филтри, ще съм Ви много благодарна.
Извинявам се ако тук не му е мястото, но не искам да пускам тема.

# 417
Ееееее, при теб и замервания са правили.  newsm78 При нас идваха само първата и втората година, погледнаха през прозореца външното тяло: Добре е. Влезе вътре работника, махна филтрите, които аз почиствам, напръска с някакъв препарат и приключи с профилактиката. И това удоволствие ни струваше около 35 лв.

# 418
  • Варна, Пловдив
Ееееее, при теб и замервания са правили.  newsm78 При нас идваха само първата и втората година, погледнаха през прозореца външното тяло: Добре е. Влезе вътре работника, махна филтрите, които аз почиствам, напръска с някакъв препарат и приключи с профилактиката. И това удоволствие ни струваше около 35 лв.
Офф, ужас, и си плащаме за това. При мен 45лв. Замерване правиха сигурно защото външното тяло е в терасата, а при мен филтрите само ги огледа. Не знам, може би съм много критична, но като си спомням  в Пловдив, как разглобяваха, миеха и т.н и се дразня. Накрая по телефона даже с ирония ми каза, че другата година как всичко съм щяла да получа.

# 419
Аз затова винаги съм казвала, че не само е важно какъв климатик ще си избереш, но и как ще ти го монтират и поддържат в гаранционния период. Дано са ни здрави климитата!

Общи условия

Активация на акаунт