Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 335
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • гр.Пловдив
Понеже беше късничко и Билата в Кършияка ми е на една крачка,иначе все взимаме от Ритона всякакво месо+колбаси,луканки и суджуци,...ама как се прецаках  ooooh!още ме е яд за тези 12лв..

Да,на Попов също са готини мезетата..

Хм,за пръв път чувам ,че хубав суджук мирише на спарено и потно #Crazy #Crazy
Билата наистина яко сдават багажа-нямаше ли да се изнасят от Б-я?

# 106
Страхотно словоизлияние! Joy Явно шока е бил голям. Между другото, хубава луканка и суджук миришат точно на мръсни чорапи, но трябва и да е с подправки.

Хаха, да. Сестра ми като малка беше казала на баща ми, че чорапите му миришели лошо ... като на луканка.  Joy 

Иначе ЗА НАШЕТО семйство Бони е с най-долнопробно качество и тази марка е зачеркната тотално. Още ми се повръща като се сетя как в един пастет Бони открихме свинска четина (или поне приличаше).   Sick Другите производители поне на вкус и вид го докарват, но Бони е просто ... оле мале.  ooooh! 

# 107
Още ми се повръща като се сетя как в един пастет Бони открихме свинска четина (или поне приличаше).   
За съжаление, във всички български пастети има четина. Вие сте улучили несмляно парче.
Тази четина, наречена кожа, доскоро се внасяше отнякъде на безценица и се влагаше в нашите месни продукти.
Сега не знам откъде се сдобиват с нея.
Български пастет не купувам, независимо кой е производителят.

# 108
Спомням си,че преди време в суджук на Орехите бях намерила парче метал. Sick За малко да си счупя зъба,добре ,че се усетих навреме.

Скрит текст:
Прилагам една статия.Не знам доколко наистина тези неща са излезли от храните и дали наистина са излезли от храните,но исках да ви покажа статията.
Предупреждавам,че има гадни неща,помислете си добре,преди да я отворите.
http://big5.bg/scandal/item/3567-nai-gnusnite-neshta-otkriti-v-h … anata-snimki.html

# 109
Спомням си,че преди време в суджук на Орехите бях намерила парче метал. Sick За малко да си счупя зъба,добре ,че се усетих навреме.

Олее, аз им хвалих на тези продуктите. Само от тяхната сушеница и луканка купувам.  ooooh!

# 110
  • Gotham City
Относно пастета
Скрит текст:
семейството ми от дълги години е в търговията с хранителни стоки, от там знам, че пастета се прави от свинска кожа, копита, а бе каквото ненужно се сетите. Не го ядем вкъщи от години...

# 111

Олее, аз им хвалих на тези продуктите. Само от тяхната сушеница и луканка купувам.  ooooh!
Иначе техните продукти ми харесват сравнително повече ,отколкото някои други суджуци и луканки.Продължавам да ги ям,но с едно наум. Mr. Green

# 112
Продължавам да ги ям,но с едно наум. Mr. Green
Е,  май всичко, що е произведено у нас, го ям с едно на ум. Wink

# 113
  • София
Купих си много симпатична блуза на Boté fashion. Обличала съм я 4-5 пъти и видях, че шевът под мишницата е "изплют" и са тръгнали бримки.  Crossing Arms

# 114
за 4-5 пъти си оправдава горе долу парите. Аз бях писала за клин който пусна бримки още в деня на обличане. Бях взела два от същата марка. И след като госпожата от Трендо (от този сайт си ги поръчах) ме увери, че нямат оплаквания, реших да облека и втория, като цял ден внимавах как сядам и ставам и съответно бримките се пуснаха на втория ден.

# 115
  • София
за 4-5 пъти си оправдава горе долу парите. Аз бях писала за клин който пусна бримки още в деня на обличане. Бях взела два от същата марка. И след като госпожата от Трендо (от този сайт си ги поръчах) ме увери, че нямат оплаквания, реших да облека и втория, като цял ден внимавах как сядам и ставам и съответно бримките се пуснаха на втория ден.

Не си спомням точната сума (около 58лв. беше май), но за мен е просто абсурдно да облека блуза 4-5 пъти и да не става за носене.  Tired Приключих и с тази марка. Беше ми за пръв и последен път.  Naughty
Евтиното наистина излиза скъпо.  Tired

# 116
  • Бургас
Ароматизатор за тоалетна на Доместос-лентичките.Все едно нищо не съм сложила.Никакъв мирис,да не говорим за нещо друго.От Бреф съм доволна.

# 117
  • София
Понеже коментирате продуктите на Маджаров и Бони:  от дълги години не купуваме нищо произведено от Маджаров! По някой и друг продукт на Бони си позволяваме, но Маджаров - НЕ!

# 118
Емека и тоалетната хартия е супер тънка и домакинската .... а преди не бяха така, наистина ги развалиха...затова минах на Zewa, много по-добре е и не свършва една ролка за 2 дни....

И аз намирам разлика. От Емека ми беше останало едно старо руло т.х. Като сравних старото с едно ново и видях разликата. На височина се разминават с около половин сантиметър и новото е доста по-рехаво.

# 119
Кафе Якобс 2 в 1   беше на промо и взех цяла кутия  #2gunfire. Пия си аз кафенце  и вътре дребни кристалчета ми хрупат между зъбите.

Общи условия

Активация на акаунт