Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 281
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Малко офф топик, но аз минах на Феари и за сега кожата ми е добре, лесно премахва мазнините.

# 196
  • София
Малко офф топик, но аз минах на Феари и за сега кожата ми е добре, лесно премахва мазнините.

И аз съм доволна от него + Pur.

Sorry за  offtopic  Blush

# 197
  • София
Аз преди също имах проблеми с ехото, май бях писала, люпеше ми се кожата, все едно гъбички имах. Щом спрях и го смених всичко се оправи.
После какви ли не пробвах включително Феъри и Пур... ами най-доволна съм от тази  "тумбестата" серия веро на ДМ https://www.dm.de/denkmit-spuelbalsam-p4012400122905.html

# 198
  • Бургас
Май и аз ще го сменям,че понякога ме мързи да си сложа ръкавиците.А и на промоций вече е под 1лв-добавили са му някоя евтина съставка.

# 199
Аз бях много доволна от W5 с балсам / розов/ , но от 2г не го откривам.
 Това е единственият препарат за миене , от който не ми се изсушава кожата и нямам проблеми. 
 Сега съм само с
Скрит текст:
и съм доволна .
  Платинум още не съм пробвала.
  От години ползвам само такава самобръсначка
Скрит текст:
Извинявам се за спама .
   С веро Ехо имах описаните проблеми и ръцете ми бяха нацепени и беше доста болезнено.
  Верото Медикс - обикновеното също не е лошо. С балсам не ми харесва твърде.
  Феята е средна хубост - не мие прекрасно ,но проблеми с кожата на ръцете не съм имала. 

# 200
аз от години ползвам Бинго - никакви проблеми не съм имала, слава богу.

# 201
от евтиният медикс ланолин ми се върна екземата.проблеми също ми е правил и пура,но ми харесва как мие.другите Бинго,Фея,Феари не са ми излизали екземите.

# 202
Аз пък години наред си съсипвах ръцете с препарат за съдове Фрош - заради идеята ,че бил по "еко".
Добре, че минаха рекламна кампания покрай нас, та си намерих новият препарат.

Последна редакция: ср, 29 юли 2015, 09:29 от ravi

# 203
Кисело мляко "Саяна" по БДС - отвратително!

# 204
  • Sunshine state
На "Саяна" май всичко им е кофти освен пушеният кашкавал. Продуктите им са като 'гумени'. Tired

# 205
  • in Wonderland
На "Саяна" май всичко им е кофти освен пушеният кашкавал. Продуктите им са като 'гумени'. Tired

Аз пък много им харесвам сиренето, но го няма навсякъде в търговската мрежа, поне в нашия град  Peace

# 206
Повече никога няма да стъпя в автосервиз ВИП СЕРВИЗ в Младост 1. НИКОГА!!!!!!
Обявяват неща за ремонт, които са здрави!!!!!

# 207
  • Gotham City
Омекотител на My Forest, никакъв аромат няма. Вадя прането и не мирише на абсолютно нищо!

# 208
  • София
Не харесвам верото на Медикс защото ноктите стават чупливи, а кожата става много суха.

# 209
  • Gotham City
Не харесвам верото на Медикс защото ноктите стават чупливи, а кожата става много суха.

Препоръчвам ти Blazy, от скоро го ползвам и съм супер доволна

Общи условия

Активация на акаунт