Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 278
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Много ми се иска да напиша,че никога повече няма да си купя от фините кори на Бела.Вчера пак бяха твърде тънки,разпадащи се и миризливи.Не са стари,напротив.Освен да им е пренабитата датата. Rolling EyesОбаче с какви да ги заменя?Тези в Лидл също ми се дънят.

# 256
Обаче с какви да ги заменя?Тези в Лидл също ми се дънят.
Опитай Фамилия, ако при вас има такива.

Много често съм се отказвала от някои кори именно заради миризмата, разпадането не ми пречи.
Не знам с какво ги третират за да издържат по-дълго време, но понякога съм получавала стомашни болки.

# 257
  • оттам, откъдето започва България
Аз ползвам Тракийските кори за минибанички в тостера и нямам забележки засега.

# 258
Сподели на лични рецепта за тези банички - в тостер или тост .

# 259
# 260
  • гр.Пловдив
Chio chips Bloody Mary Sick #Crazy #Cussing out #2gunfire

Брейй,няма такава лютиво-пиперлива находка!!!
Люти и пари да си *** мамата ooooh!
И при положение,че не съм манджия човек и обичам подправки и лютивичко и соленко Crazy
ММ беше взел за мезе за биричка-ми то ми се запуши нос,2 пъти през 00 минах,спиралата ми се размаза,нос протече от лютивина и изпих 3 бири за норматив..то пък бива люто бива,ама тия са се оляли тотално #Cussing out

# 261
Сподели на лични рецепта за тези банички - в тостер или тост .
И Тракийските кори и Фамилия са произведени от същата фирма като БЕЛЛА.

Опитай с Клевър - на Била.

# 262
Медикс за мебели,от този с пчелен восък. Почистих с него и такава отвратителна миризма се разнесе из целия апартамент Sick

# 263
Медикс за мебели,от този с пчелен восък. Почистих с него и такава отвратителна миризма се разнесе из целия апартамент Sick
Аз го ползвам от доста време и миризмата му е много приятна.
Вероятно производителите и на този препарат са видели сметката.
Добре, че предупреди.

# 264
  • Gotham City
Добре, че предупреди.

може да е с изтекъл срок или кофти партида, и аз го ползвам в комбинация с Пронто понякога и съм много доволна

# 265
  • София
Добре, че предупреди.

може да е с изтекъл срок или кофти партида, и аз го ползвам в комбинация с Пронто понякога и съм много доволна

От пронтото е добрият ефект, според мен. На медикса не миризмата, а това че оставя следи по мебелите не съм доволна.

# 266
Скоро го ползвах и останах доволна. Аромат усетих само при сипването, после не се усещаше нищо. Да не е с изтекъл срок?

# 267
  • Sunshine state
И аз съм го ползвала,но преди години и тогава останах доволна.Напоследък само чиста водица и влажен парцал ползвам май.Имам едно за пръскане,ама хич не съм доволна от него. По-късно ще видя как се казва.

# 268
  • Gotham City
Добре, че предупреди.

От пронтото е добрият ефект, според мен. На медикса не миризмата, а това че оставя следи по мебелите не съм доволна.

Понякога съм ползвала само Медикса и пак си беше хубав ефекта. Но е факт, че Проното е може би най-добрия препарат

# 269
  • в ябълковата градина
Не съм доволна и повече няма да купя единичните дози на Персил. Пера на 40 градуса, а явно самата опаковка на дозата не може да се разтвори и остава по дрехите като сопол. Стои много неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт