Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 144 257
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Повече никога няма да стъпя в автосервиз ВИП СЕРВИЗ в Младост 1. НИКОГА!!!!!!
Обявяват неща за ремонт, които са здрави!!!!!

в тази връзка аз не съм доволна от сервиз за ГСМ-ми в София, Люлин 9, бл. 963.

Занесох на едно познато дете телефонче за смяна на пукнат дисплей. Взеха ми 45 лева и след 2 дена дисплея не работеше. Обясниха ми, че гаранция при такава смяна нямало и ако платя още 20 ще ми го сменят "без" ремонтна такса.
На моето дете телефона се гасеше и той поиска още 38 лева да сменял някаква букса. Не се навих и вкъщи сложихме батерията от телефона с неработещия дисплей и се оправи.

Съветвам никой да не поправя телефони - по евтино е да си купи човек нов.

# 316
  • Sunshine state
ВИП сервиз са ужасни- големи проблеми ни създадоха с компютър в гаранция,закупен от Техномаркет. Преди ги обслужваха,но вече не. Само ни разиграваха и връщаха компютъра в същото състояние,което сме го оставили,а когато се оплаках на телефона им в София,ми отговориха,че вече не работели с веригата. Смотаняци.

# 317
И аз не съм доволна от уредите на Делимано  Twisted Evil Едната ми баба, милата, като види нещо с точки, реклама или намалено, купува по няколко бройки, за всяко семейство да има. Няма мощност това нещо и това си е! По един път пробвано и обратно в кутията, респективно в шкафа, да векува  Joy

# 318
Никога повече не бих купила проходилка, независимо за свое/не че планувам второ Mr. Green/ или като подарък за чуждо дете! Това е най-абсурдното човешко изобретение, което е създадено, за да може една майка да си почине за малко, но не и да научи едно дете на нещо, което само то не може да се научи/всяко здраво дете прохожда. Така е устроен света! Mr. Green/! Синът ми я ползва точно един месец, дали и толкова има и като го видях каква ми е балеринка, спрях форевър с изобретението! От тогава, за един месец, детето пролази, започна да се изправя, и да обикаля стаята! Сега, след седмица, става на десет месеца и ще подкара единадесетият, и от вчера се опитва да прохожда, без да ползва нищо, за да си помага, дори и ръцете си! Прави по един метър, покрай леглото, за да има упора, в случай на нужда, и  после си почива! А проходилката, чисто нова, съм я пуснала на половин цена, макар сърцето ми да се къса, защото е чисто нова!  Blush Laughing Laughing Laughing

# 319
  • Gotham City
Е да, Мисенце, ама това е закон, КЗП някой търсил ли е по този въпрос?
аз лично не съм, но може и някой да се е пробвал с тях... аз реших проблема като се отървах от уредите им и сега ще си купя Браун  Grinning нещо, което трябваше да направя още в началото  Grinning

Ние взехме Gorenje 3в1 е, миксер, пасатор и блендер, много съм доволна!

# 320
Никога повече няма да купя плодове от ПРОМАРКЕТ  #Cussing out
Това лято пробвах повечето плодове от там-ягоди,череши,праскови,диня,пъпеш...просто това ми е най-близкият супер а пазарите са ми далече да ходя с бебе на 2 месеца.Е нито един плод не ставаше за употреба.На цвят бяха супер,като разрежеш прасковата например-зелена и хрупаща.Динята с вкус на сурова тиква и т.н.т.
Ааа да.И Сливи пробвах,същата работа. Sick

# 321
Никога повече няма да си купя евтини обувки и козметика. По-добре да спестявам цяла година, за да си купя нещо качествено, отколкото да се прецакам пак да взема евтини маратонки и гримове. Нивгаш повече!

# 322
  • гр.Пловдив
Никога повече няма да си купя евтини обувки и козметика. По-добре да спестявам цяла година, за да си купя нещо качествено, отколкото да се прецакам пак да взема евтини маратонки и гримове. Нивгаш повече!

Ъхъ..майтап с евтини и съмнителни гримчета и козметика не трябва да си прави човек ,че после да не ти излязат соленко ..Пази Боже ooooh!
Със скапаните миризливи обувки тип еднодневки е същата работа Crazy

# 323
Бланширани картофи Белс ...

Отдавна купувам от тях, гледам винаги да имам в камерата по 1/2 пакета за случаите, в които не ми се готви .... набързичко да мога да изпържа. Досега не ми се беше случвало.
Последните два пакета бяха в отвратително състояние! На голяма част от късчетата има посивяло.
Това направо е не второ качество, ами и трето надминава сигурно.
Макар, че доскоро ни бяха любима марка, повече НИКОГА!!!

Дори и да приемем, че партидата е била такава, т.е. някакво изключение, то пак не бих купила не само картофи, а изобщо нищо на тази фирма.
За мен е недопустимо да се предлагат такива храни.

СНИМКИ:

Скрит текст:

Може да Ви се струва, че посивелите картофки са малко, но като обърнах уж нормално изглеждащите и те имаха посивяло.

Ето каква част от пакетчето изрязах и изхвърлих:

# 324
  • София
Картофите са били развалени, и не са ги хвърлили, а са ги пакетирали  ooooh!
Аз преди два дни купих пилешки дробчета "Градус". Обичаме дробчета, често печем, но след този път мисля, че скоро няма да купя. Два пъти ядох, и двата пъти после се чувствах ужасно. Все едно имах камък в стомаха, и ми беше супер тежко и гадно. За първи път имам такива преживявания. И не знам какво точно беше.

# 325
Картофите са били развалени, и не са ги хвърлили, а са ги пакетирали  ooooh!
Аз преди два дни купих пилешки дробчета "Градус". Обичаме дробчета, често печем, но след този път мисля, че скоро няма да купя. Два пъти ядох, и двата пъти после се чувствах ужасно. Все едно имах камък в стомаха, и ми беше супер тежко и гадно. За първи път имам такива преживявания. И не знам какво точно беше.

Ох ... и ние преди 3 дена имахме кофти случка с пилешки бутчета. За съжаление марка не знам, защото ги купихме от хладилна витрина в един супер. Купихме ги следобед, веднага ги прибрах в хладилника и вечерта като ги изкарах да ги подготвя за печене и като отворих найлончето и като ме лухна една миризма на мърша ...  Sick  Хвърлихме ги, но сега като видя пилешко месо и ми се драйфа.
Вече не знам какво да купувам за ядене...  Имам чувството, че в БГ не се упражнява никакъв контрол над храните. 

# 326
Аз към замразената храна подхождам с огромно внимание. Преди 5 години щях да се гътна, заради замразени кебапчета. Направихме си ги на скарата... 9 дни по-късно ме изписаха от болницата с -7 килограма и 4 месеца стриктен режим. А, да - и замразени кебапчета/кюфтета не си купувам Simple Smile

# 327
То като цяло кебапчета, кюфтета, салами и прочие боклуци е хубаво не само да не се купуват, а и да не се консумират, че съдържимото не е много известно и далеч не е това, което е описано, че е! Outta Joint

# 328
 Прекрасната, сега съм като хрътка Simple Smile Я нещо леко ми замирише на криминално, на секундата отива в кофата. Преди мислех да давам на уличните животинки, но след случая с кебапчетата реших, че ще е мега жестоко към тях.

# 329
от витрината на Кауфланд повече нищо никога!
Често съм оставала разочарована - от маслини и кашкавал - понеже това съм взимала от там. Само сиренето от време на време става.
Днес брат ми, който живее в Русия, и там нямат колбаси като нашите тук - се завърна с пълна количка  от К. / сирена, кашкавали, мръвки/ И аз му бях поръчала да  вземе пилешки крилца да опеча за вечеря.  Ееее, крилцата директно в боклука /приятен мирис и още по-приятна слуз/. Отворихме от кашкавала и мръвката да хапнем нещо все пак.... кашкавала.....миии .....дори не се разстопи при нагряване. Единият салам /някакв панагюрска луканка или нещо подобно/ - с най-острия нож едвам го разрязахме и с приятния си аромат директно при крилцата! Всичко останало/което не беше от витрината/ си беше екстра.
Явно Кауфланд са занижили съвсем качеството. /поне що се отнася до витрината/

Общи условия

Активация на акаунт