Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 246
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна, Пловдив
Аз затова винаги съм казвала, че не само е важно какъв климатик ще си избереш, но и как ще ти го монтират и поддържат в гаранционния период. Дано са ни здрави климитата!
Да, права си, дано всичко е наред.  Praynig
Същото е и с дограмите, може да е перфектна, но като е некачествен монтажа всичко отива по дяволите. Знам каква искам, но не знам на кой да се доверя Crazy и затова отлагам засега смяната им.

# 421
Разочарована съм от последните консерви на Лидъл.
Отворих Пикок свинско месо в собствен сос в метална кутия - солта е в неограничено количество и мнооого свинска мас. Сосът лепне като лепило.
Преди това бях опитала в бурканче  с капачка и ми хареса, но това в момента не става за ядене. Mr. Green

Тези хора взеха да ни пробутват прецакани партиди.

# 422
  • Пловдив
Разочаровах се от днескашната кърпичка, която пуснах /по принцип не съм имала оплаквания от тях/

Някоя дреха е пуснала и познайте дали кърпичката е свършила някаква работа  #2gunfire

# 423
Разочаровах се от днескашната кърпичка, която пуснах /по принцип не съм имала оплаквания от тях/

Някоя дреха е пуснала и познайте дали кърпичката е свършила някаква работа  #2gunfire
Червена дреха ли пусна?
Забелязах, че червеното нищо не го спира.

# 424
  • Пловдив
Не, едни тъмно сини панталонки. И най-интересното е, че обикновено като ми се е случвало да боядисам дрехи стават целите в съответния нюанс. А този път са си на петна, дали зависи от материя, багрила...

# 425
Целите са ми се боядисвали, но само чист памук.

# 426
  • оттам, откъдето започва България
Не, едни тъмно сини панталонки. И най-интересното е, че обикновено като ми се е случвало да боядисам дрехи стават целите в съответния нюанс. А този път са си на петна, дали зависи от материя, багрила...
newsm78 Интересно, при мен досега кърпичките винаги са се справяли. На колко градуса изпра?

# 427
  • Sunshine state
Това е така,защото част от боята е била поета от кърпичката,а другата е оцветила неравномерно останалите дрехи. Много неприятно,наистина.  Rolling Eyes

# 428
И аз не съм доволна от тази марка цветоулавящи.

# 429
  • На брега на реката
Аз пък съм доволна от Brite. Досега не съм имала проблеми с тях, но си спомням миналата година се коментираха някакви фалшиви от марката , но бяха с различна първа цифра на баркода. Бяха ги пускали в Пени. За жалост не помня началната цифра на фалшивите.

# 430
Доколкото помня много отдавна си бях купувала с бар код 541, а сега вече не намирам такива и си вземам с бар код 380. Пак вършат работа. То има и по-скъпички, ама не ми се дават толкова пари.

# 431
  • София
И аз си бях купила от тези кърпички на Брайт и не съм доволна. Повече няма да "изневеря" на тези на Хайтман  Peace

# 432
Доколкото помня много отдавна си бях купувала с бар код 541, а сега вече не намирам такива и си вземам с бар код 380. Пак вършат работа. То има и по-скъпички, ама не ми се дават толкова пари.

Тези с 380 са български. Явно затова не вършат работа.

# 433
От доста време ползвам само българските и вършат работа, даже аз си слагам по половин кърпичка, а при съмнение за някоя дреха и цяла кърпичка. Когато пък излязат бели си ги ползвам и втори път, докато не се оцветят. Засега не съм имала издънки.

# 434
  • Бургас
Купих си течен Персил от намалението в Кауфланд. Пълно разочарование. Два пъти прах един бял потник с него, че го бях изцапала малко с ББ крем и не се изпра.

Общи условия

Активация на акаунт