Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 487
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
# 451
# 452
ее то не е нужно списък - всеки здравомислещ знае , че тези неща не са "храна", друг е въпросът, че всички се изкушаваме от време на време...

# 453
Не знам дали е за тук, но никога вече Юнион Ивкони!
Преди съм пътувала с тях, всичко беше нормално. Днес: закъснение на автобуса, моткане на шофьора, в резултат на което разстоянието Созопол -Бургас се взе за един час, абе явно тия разписания ги нямат за нищо ooooh!

# 454
Не знам дали е за тук, но никога вече Юнион Ивкони!
Преди съм пътувала с тях, всичко беше нормално. Днес: закъснение на автобуса, моткане на шофьора, в резултат на което разстоянието Созопол -Бургас се взе за един час, абе явно тия разписания ги нямат за нищо ooooh!
Миналата седмица една потребителка се оплака от тях.
Виж тук

# 455
Никога повече течен Savex както и прах.Не изпира добре дрехите ни.

# 456
  • Gotham City
Никога повече течен Savex както и прах.Не изпира добре дрехите ни.

От прах Savex 2014 получих някаква алергична реакция, да не говорим, че ми изпра щампи от тениски и потници, които са прани много пъти и не е имало проблем никога.

Преди време се оплаках от омекотител, искам да кажа,
Скрит текст:
че намерих перфектния за моя вкус, на Малиция е, хубаво мирише, дрехите са мекички, общо взето супер е!

# 457
  • in Wonderland

че намерих перфектния за моя вкус, на Малиция е, хубаво мирише, дрехите са мекички, общо взето супер е!

Oт кой по- точно на Малиция си доволна? Аз съм пробвала бял, син и розов и най ми допада розовия. Но нещо и него развалиха и няма никаква остатъчна миризма. И аз от известно време само сменям омекотители и не мога да намеря такъв, дето да ми хареса и да го купя отново  Tired

# 458
Похвалиха ми омекотител на Тео, май беше син. Но избягвам омекотители, не мога да кажа дали е хубав.

# 459
  • Sunshine state
Малиция зеления. От него съм доволна аз. Peace

# 460
  • Gotham City

Oт кой по- точно на Малиция си доволна? Аз съм пробвала бял, син и розов и най ми допада розовия. Но нещо и него развалиха и няма никаква остатъчна миризма. И аз от известно време само сменям омекотители и не мога да намеря такъв, дето да ми хареса и да го купя отново  Tired

Мисля, че лилав беше. Много приятно мирише след него. Чак с кеф си пера  Mr. Green нямах търпение да го пробвам  Laughing

# 461
  • София
Никога повече няма да купя гел за съдомиялна Somat сода ефект. Може би не се разбира с моята Bocsh не знам, но не ми харесва. За съжаление не мога да му измисля различно приложение. Някакви идеи?

Откъде го купувате този омекотител Малиция?

# 462
Никога повече няма да купя гел за съдомиялна Somat сода ефект. Може би не се разбира с моята Bocsh не знам, но не ми харесва. За съжаление не мога да му измисля различно приложение. Някакви идеи?

Аз въобще не ползвам гел и прах  Naughty, хората направили таблетки, не виждам защо трябва да си играя. Мъжът ми взел една кутия прах вместо , сол...ами така си остана, не ми е удобно

Омекотител Малиция има в Кауфланд със сигурност, трябва да го пробвам, ползвах душ гел на марката и не бях доволна, затова и не съм  опитвала нищо друго.

# 463
Аз пък редовно използвам праха за съдомиялна и съм много доволна. И сто вида таблетки и капсули имам.

# 464
  • Sunshine state
И на мен ми е по-удобно с прах,но всеки предпочита различни неща.
За приложение на гела ми хрумва да го слагаш вместо препарат за под в кофа с вода,нещо с почистваща цел.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт