Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 375
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • Велико Търново
По-скоро е бил изключение, може да е бил неправилно съхраняван Thinking Аз съм купувала много пъти точно такъв, и никога/години вече/ не съм попадала на развален.

# 661
нормално е, ако не е съхраняван правилно, да се развали

# 662
нормално е, ако не е съхраняван правилно, да се развали
Напълно съм съгласна!
Ядките може да гранясат след като мине година от брането им, затова избягвам да купувам с такъв пълнеж. Никой не знае кога са изкупени, та и при най добро съхранение си заминават.
С години не мога да убедя свекърва ми, като купи шоколад или бонбони да не ги слага в хладилник. Ами, побеляват и после се сърди, че не ги ядат!
Друг е въпросът и колко е шоколад, де, ама то е друга тема.

# 663
Дрехи от Vintage summer fashion
https://www.facebook.com/Vintage-Summer-Fashion-471224572972117/
Това са група млади момичета, които шият дрехи и активно се рекламират във фейсбук, продават ги онлайн или на фестовете, организирани в София. Момичетата ми се сториха много симпатични и на Миш Маш феста, който се проведе за Хелоуин си купих от тях дълга пола и рокля. Те нямаха дрехите в моя размер, затова лично взеха размерите ми и ми ги изпратиха след 10тина дни. Полата се оказа свръх дълга и с много некачествен лепящ хастар, а роклята ми беше тясна. Върнах им и двете дрехи за корекция. Дотук добре, подобни неща се случват... След няколко седмици, без да ме потърсят и обяснят каквото и да било изпратиха на грешен Еконт офис дрехите ми, обикалям излишно града, за да си ги получа и откривам, че само полата ми е скъсена, а роклята ми не е пипната. Изпратих им съобщение, те нямат магазин или ателие и комуникират само чрез фейсбук и съобщения, на което изобщо не отговориха и така... Няма обяснение, извинение, рекламация и т.н.
Не съм решила дали да се обърна към Комисия за защита на потребителите и данъчните служби, естествено за платените от мен суми не съм получила касова бележка... Може би ще им направя услуга, ако се оплача, за да се научат как да са по-коректни с клиентите си, ще им помогне в бизнеса занапред.

# 664
  • София
Взех ваучери от грабо за тази фирма за три календара.Няма такова просташко отношение, обещаха че ще получа календарите на 24.12, на 29ти като им писах започнаха с отвратително отношение как не са длъжни да ми ги пращат, и че мога да се оплача на арменския поп. Изпратиха ми ги в крайна сметка, безплатно по еконт +2 безплатни календара, обаче много дразнещо отношение. Хем виновни хем се държат просташки.

http://www.gdm-art.bg/

# 665
  • Sunshine state
kalina-malina, разгледах ФБ страницата им, но не намирам нищо "винтидж" в облеклата, които предлагат.  newsm78 Може и да не е това концепцията, а само името да включва думата, но понеже си падам и се интересувам, виждам, че нещата им са по-скоро масовка.

# 666
Дрехи от Vintage summer fashion
https://www.facebook.com/Vintage-Summer-Fashion-471224572972117/
Това са група млади момичета, които шият дрехи и активно се рекламират във фейсбук, продават ги онлайн или на фестовете, организирани в София. Момичетата ми се сториха много симпатични и на Миш Маш феста, който се проведе за Хелоуин си купих от тях дълга пола и рокля. Те нямаха дрехите в моя размер, затова лично взеха размерите ми и ми ги изпратиха след 10тина дни. Полата се оказа свръх дълга и с много некачествен лепящ хастар, а роклята ми беше тясна. Върнах им и двете дрехи за корекция. Дотук добре, подобни неща се случват... След няколко седмици, без да ме потърсят и обяснят каквото и да било изпратиха на грешен Еконт офис дрехите ми, обикалям излишно града, за да си ги получа и откривам, че само полата ми е скъсена, а роклята ми не е пипната. Изпратих им съобщение, те нямат магазин или ателие и комуникират само чрез фейсбук и съобщения, на което изобщо не отговориха и така... Няма обяснение, извинение, рекламация и т.н.
Не съм решила дали да се обърна към Комисия за защита на потребителите и данъчните служби, естествено за платените от мен суми не съм получила касова бележка... Може би ще им направя услуга, ако се оплача, за да се научат как да са по-коректни с клиентите си, ще им помогне в бизнеса занапред.
[/quot
Я ги дайте тия куклички на КзП и но данъчните да се научат!

# 667
  • Някъде там
Никога повече няма да пазарувам от този сайт https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … v.111396085,d.bGg
Поръчах 2 броя апрески 40номер.Но ми бяха пуснали имейл в който беше писано че са изпратени един 40ти и един 36 номер.Обадих се да попитам защо и жената отсреща с толкова груб глас ми заяви: Каквото сте поръчали това сме изпратили,автоматично е ,че се стъписах и не знаех как да реагирам.Попитах, може ли да сменя като си ги получа.Отговора беше:Като дойдат ми се обадете и затвори.

# 668
И АЗ СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАМ
[/quote]

# 669
Никога повече няма да купя кисело мляко 3,6% Димитър Маджаров.
Ужасен вкус е меко казано, обърната кофичка  сместта вътре не пада.

# 670
Никога повече мляко Чех селекция. Преди години съм купувала и беше страхотно, после спрях да го намирам и наскоро го забелязах. Сладко е Shocked, почти като вода, никаква гъстота.

# 671
  • София
Аз пък днес съм недоволна от "5aSec" хим. чистене. Изрично показах петното и обясних, че не е третирано. Е, днес ММ е взел сакото ми и петното си е същото. Crossing Arms

# 672
Салам "Веслец" на КФМ, усещат се ужасно много ситни твърди частици, явно хрущяли.  Sick

# 673
Маргарин Томи с вкус на масло на промоция от Фантастико - мирише на застояло, като на миризма от  вмирисан хладилник.

# 674
Никога повече няма да купя кисело мляко 3,6% Димитър Маджаров.
Ужасен вкус е меко казано, обърната кофичка  сместта вътре не пада.

Аз много харесвам млякото на Димитър Маджаров много интересно защо така е станало. Да не е било с изтекъл срок?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт