Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 273
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
  • в ябълковата градина
Ето този шампоан на Елсев - на втория ден косата ми е мазна, спластена, все едно не е мита един месец:

# 721
  • София
Стик за устни Eucerin Lip aktiv. Слагам си и след 1 мин. устните са ми сухи. След 2 дена ползване взеха и да се напукват, което никога не е било с друга марка стикове.

Розови ябълки "Pink Lady" от Лидл. Отвратителен вкус. Sick

# 722
Ето този шампоан на Елсев - на втория ден косата ми е мазна, спластена, все едно не е мита един месец:

Naughty от няколко години не купувам шампоаните на L`Oreal Elseve. Никой от тях не ми понася.Но това все пак си е строго индивидуално...
Чета много добри отзиви за този
Скрит текст:
, но още не се престрашавам да си го купя.

# 723
  • Пловдив
Вода Бачково - разлика с чешмяната 0. Дъха и има вкус на метал.

# 724
Вода Бачково - разлика с чешмяната 0. Дъха и има вкус на метал.
+1

Прах Бонукс за цветно. Просто не пере.

# 725
  • София
И аз повече няма да си купя вода Бачково, въпреки че цената и е по-ниска от другите изворни води. Има някакъв жабунясъл вкус.

# 726
Кисело мляко Димитър Маджаров....за сетен път се убедих че фаворита ми е Филипополис... Laughing Laughing

# 727
  • Cyberspace
+1 за Бачково  Peace
Сухари от Кауфланд - винаги са ужасно натрошени. От еднин пакет с четири опаковки сухари, няма нито един здрав. И друг път съм купувала - все са си такива  Tired
Бланширани картофи Маринери, опаковка 450гр. Наскоро купих, просто защото нямаше откъде в момента да купя картофи, а ММ искаше пържени. Отврат! Хем безвкусни, хем гадно ти става от вкуса на нищо  Sick

# 728
+1 за вода Бачково

# 729
Детски ботуши Булдозер. Освен, че са много яки и пускат много яко.
http://bulldozer.bg/child/52142-black-blue

# 730
  • Пловдив
Повече нищо няма да купя от "Мегапартс". Трябваха ми части за кола - фар, броня, калник и други подобни. Намерих необходимото. Всяка част беше с "актуална" снимка, както и с подробно описание на състоянието. След проведени няколко телефонни разговора ме убедиха, че всичко, написано в сайта им, е коректно. Частите са в отлично състояние и ще ми изпратят фактура. Получих поръчката и с изненада установих, че нищо не е такова, каквото изглежда. Фактура също липсваше. Звъннах им, описах дефектите и си поисках парите. Изпратих им частите обратно за тяхна сметка и ми върнаха платеното. Но дори едно "Извинявайте!" не получих.  Rolling Eyes

# 731
И аз повече няма да си купя вода Бачково, въпреки че цената и е по-ниска от другите изворни води. Има някакъв жабунясъл вкус.

има вкус точно на вода от изворче   Mr. Green
баща ми ни носи такава от село
но и на мене не ми харесва

# 732
  • Пловдив
Bradley Cooper, пила съм вода от изворче и от разни чешми...такъв метален вкус нямат...изворната обикновено е лека и не би трябвало да дъха...при това съм пила горска вода в района, където я бутилират...в пъти по-вкусна е.

# 733
Купувала съм преди година от тази вода и си беше добре - даже не ми беше прекалено мека като другите минерални води .
 Но може да са сменили "изворчето" Grinning

# 734
Bradley Cooper, пила съм вода от изворче и от разни чешми...такъв метален вкус нямат...изворната обикновено е лека и не би трябвало да дъха...при това съм пила горска вода в района, където я бутилират...в пъти по-вкусна е.
Да, тази има по-скоро вкус на вода от сондата в нечий двор.

Общи условия

Активация на акаунт