Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-22

• 115 490
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Барелина, мерси за отзива, много полезно инфо   bouquet От няколко години ми е чувствителна кожата, та ми беше важно да разбера дали ще е подходящ Флаш балма за мен.
Ще се купува, значи Blush

# 121
На Белапиер съм пробвала този на прах - много ми допадна, поразносих го миналото лято, беше идеален за сезона

# 122
Момичета Колорстей къде мога да си взема? Не във всички магазини го има  Simple Smile Rolling Eyes за София става дума.
Лили или Дм, че са ми наблизо newsm78

# 123
  • София
Ревлон предлагат в новите магазини Буржуа. Аз знам един, на завоя на Раковска в посока Славейков до Лидл. В Мориа на Витошка също се предлага всичко на Ревлон. Peace

# 124
  • София
Благодаря за препоръките за Chanel PL Velvet, днес съм с него много ми харесва.Стои много естествено на лицето.   bouquet
Поръчах си го в петък от Сефора и днес го тествах - много е лек  и все едно съм без грим, не подчертава пори и даже леко ги прикрива.
Само опаковката е малко ефтинджос , в сравнение със стъклените бутилки и помпи на другите им фондьотени.

# 125
Копче, това Мория къде точно е?

# 126
много съм доволна от Диор Стар  Peace

# 127
Здравейте и от мен  Hug
Харесвам леко до средно покритие при ФДТ. От доста време съм с Lancome Teilnt Idole Ultra, много съм доволна от него. Преди това бях с Диор Форевър, но Ланмком повече ми харесва и скоро няма да го сменям  Heart Eyes
Под него (в работни дни) нося този крем на Ланком, който е разкошен, ползвам вече втора опаковка, но няма слънцезащитен фактор. Или поне аз никъде не виждам newsm78
http://bg.strawberrynet.com/makeup/lancome/renergie-eclat-multi- … nt/134532/#DETAIL

През уикенда съм само с крема на Ланком, но тъй като няма слънцезащитен фактор, ще трябва да се огледам за заместител (тониран крем, но с висок фактор), така че темата както винаги ще ми е полезна при избора.

Някой беше питал по-напред за матираща прахообразна пудра. За пореден път да похваля прахообразната пудра на Ла Прери  Heart Eyes
Страхотна е, стои леко и естествено, но същевременно матира доста добре:
http://bg.strawberrynet.com/makeup/la-prairie/cellular-treatment … der/98966/#DETAIL

# 128
Здравейте, някой има ли мнение за La Roche-Posay Hydreane BB ? Търся си ВВ крем който да използвам месец-два...искам изравняване на тена и фактор,но да не стои тежко на лицето.  Peace

# 129
  • MJF
На мен лично ми е много непокривен и прекалено омазнява.Кожата ми е нормална с малко лунички.

# 130
Мерси за темата   bouquet
Харесвам леко до средно покритие, въпреки че кожата ми си има доста несъвършенства. Обичам и с ББ да си ходя само и да се виждат тук и там пъпки, какво да направя.  Blush
Новата ми любов е Диор Нюд еър  Heart Eyes Няма такова леко и естествено покритие и да ми прикрива всичко.  Peace
Минерален фдт имам на Беър минералс, харесва ми, че е естествено покритието, но не ми се получава като на клипчетата в Ютюб, да скрие всичко...

# 131
  • София
Копче, това Мория къде точно е?
Като тръгнеш по Витоша от НДК в посока пл. Св.Неделя, ти се пада в дясно. Хубаво се оглеждай, че магазинът е облепен с разни стикери и може да го пропуснеш. Аз първият път така направих. Laughing

# 132
предпочитам средно към леко покритие на фдт /и желателно поне някакъв спф/

в момента, ако изобщо сложа фдт, съм с диор стар или новият мус на катрис

# 133
Блгодаря за отзивите за Bellapierre!  Hug

# 134
Здравейте,искам да попитам някое от вас,момичета дали е ползвала cc крема на Lancome City Miracle и дали е подходящ за смесена кожа,има ли добра покривност и цветовете тъмни ли са,защото в Дъглас нямаха 1 номер,а втори беше много тъмен.

Общи условия

Активация на акаунт