Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-22

• 115 426
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
На челюстта е най-точно да. И на шията,защото там рязко се забелязва границата и ако е по-тъмен се различава шията от лицето и е грозно.

# 61
  • Пловдив
Popule , ако си избрала правилния за теб цвят няма нужда от фдт на шията и това е правилното нанасяне, само се прелива на ключицата. 

# 62
Шията и лицето ми са различен цвят и гледам да е по-покривен и да е с цвета на врата ми, за да изравня на лицето

# 63
Шията и лицето ми са различен цвят и гледам да е по-покривен и да е с цвета на врата ми, за да изравня на лицето
И на мен. Лицето ми   е по-бяло  Mr. Green

# 64
  • София
Popule , ако си избрала правилния за теб цвят няма нужда от фдт на шията и това е правилното нанасяне, само се прелива на ключицата.  

Не съм съгласна. ФДТ-ът изравнява кожата и се получава видима разлика между лице и шия, ако не се нанася и на шията, независимо, че цветът може да е същия. Винаги забелязвам жени, които не си слагат и на шията. Затова аз си нанасям и на шията. Вечер, ако излизам някъде на мероприятие, нанасям дори и на деколтето. По този начин гримът върху лицето стои по-естествено. Лично мнение.

# 65
И аз нанасям на шията, колокото и да е винаги има разлика, дори и много близък цвят да си уцелиш, няма шанс да е еднакво с този на шията, защото просто естественият цвят е друг-затова предпочитам и там да си нанеса, че иначе е смешно. Simple Smile

# 66
Здравейте, къде в София се предлагат фдт-ни на Armani.
И бихте ли ми препоръчали цвят подобен на 03 на Диорския Forever . Тип канела, алмонд, леко потъмен. Много ще съм благодарна   bouquet

# 67
Аз съм 031 на Форевър и никой друг ФДт не ми е пасвал така идеално.  Peace

# 68
  • Бургас
Според Боби Броун избор на цвета за фдт най- добре се определя като се сложи малко в центъра на  едната половина на лицето, т,е. не само на брадичката както и аз правих . Но винаги мацам и врата и на брадичката към бузата  , за всеки случай .
Ето клипче

# 69
  • Бургас
Препоръчайте ми прахообразна пудра. Последните две години ползвам една на Ести Лаудер, но ми се иска да я сменя. Търся нещо с лек озаряващ ефект. Загледах прахообразната пудра на Clarins. Стори ми се хубава.

# 70
  • Бургас
Пудрата на Кларанс е добър вариант , любима пудра ми е. Моята е най- светлия цвят, добре озарява леко .
И добре матира , слагам я самостоятелно и върху фдт, бб и т.н. .
Отделно и тя е голяма количество, само кутийката й куца нещо, но аз си пресипвам за чанта в друга с огледалце и пухче.

# 71
Здравейте, къде в София се предлагат фдт-ни на Armani.
И бихте ли ми препоръчали цвят подобен на 03 на Диорския Forever . Тип канела, алмонд, леко потъмен. Много ще съм благодарна   bouquet
Никъде все още. От този месец ще има ексклузивен щанд в Дъглас мол Сердика на Армани.

# 72
  • Бургас
Денси пък аз си мислих, че вече го има шанда  Laughing

# 73
Денси пък аз си мислих, че вече го има шанда  Laughing
Ми то ще се чуе. Whistling

# 74
  • Бургас
 Laughing предположих , ама защото ми мярнаха неща на Армани и обсъждането на цените им (знам че ги има в списанието на Дъглас и БЗ) и от съм се заблудила .

Общи условия

Активация на акаунт